Heel goed.

Deskundig, adequaat en plezierig.

Deskundig.

vriendelijke behandeling en kundig

zie boven

Prima.

Werd uitermate goed op de hoogte gehouden van alle handelingen

Een uitstekende tandarts!

Ik heb het getroffen met een fijne tandarts en een keurige tandartsenpraktijk. Mijn gebit ziet er top uit. Als iets mis is, dan wordt ik vakkundig en snel en vooral pijnvrij geholpen.

Rustig, positief

Tandarts had duidelijk vooraf info bekeken. Extra aandacht voor "probleem " en gaf mogelijkheden. Tijd was wel wat kort om keuze te maken. Daarom zal ik een nieuwe afspraak maken om te laten behandelen. Ze is zonder meer super vriendelijk en geruststellend voor een patiënt als ik, die een tandartsbezoek altijd spannend vind.

ik ben tevreden

de behandeling is deskundigen duidelijke uitleg

Goede tandarts praktijk

Correct, relevant, advies op prettige manier gegeven

Correct, relevant, advies op prettige manier gegeven

Vakkundig, rustig en ontspannen

De ontvangst is al heel vriendelijk en opgewekt. De tandarts en de assistente zijn ontspannen en nemen de tijd voor je. Maar bovenal vakkundig en ern goed op elkaar ingespeeld team

Uitstekend !

Uitstekend en professioneel advies. En zeer correct geholpen. Fijne tandarts en assistente.

Echt super

Tandarts neemt rustig de tijd voor je legt duidelijk uit wat ze gaat doen en de tijd die ze er mee bezig is klopte met hoelang ze had aangeven Al met al kan ik de tandarts aanraden

uitstekend

Ik ben zeer tevreden. Mijn tandarts mevr. Sonja Mulder is naast vakkundig ook een aangename persoonlijkheid die je op je gemak weet te stellen.

Uitstekende zorg

Zie boven

PRIMA TANDARTS

HET WAS EEN HEEL WERK NAUW MAAR HOPEN DAT HET BIJFT ZITTEN

Ik werd gelijk op afgesproken tijd vakkundig geholpen.

Prima geholpen

Fijne en ontspannen behandeling

Tijdgebrek, productie draaien

Spreekuur liep uit, om tijd te winnen werd er een x-foto gemaakt, waarover ik later gebeld zou worden. Ik ben niet meer gebeld over de uitslag van de foto!

Aandacht voor mijn angst voor de tandarts. Prettige en voorkomende benadering.

Goed .

Vakmanschap en nieuwste apparatuur

Professioneel en vriendelijk

Idem

Prima behandeling

Prima geholpen, duidelijke uitleg wat te doen

Topwerk!

Zó mooi gemaakt! Prachtige kronen , ik kan weer lachen! Secuur werk en uitstekende behandeling.

Werken goed op tijd vlgs afspraak

nvt

nvt

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.