Altijd tevreden!

Afspraak onmiddelijk mogelijk, geen wachtetijd, het personeel heel vriendelijk.

Mevr. Co heeft de geaardheid te kunnen luisteren en geïnteresseerd in de persoon en met kennis.

Ga verhuizen .

Prima gaan vakkundig te werk

Vriendelijk en geven goed uitleg over de behandeling Kundig

Werd op mijn gemak gesteld, met duidelijk uitgelegd van de behandeling.

Was nerveus, was niet mijn eigen tandarts. Tijdens de behandeling af en toe een rust moment. Werd serieus genomen en de behandeling is mij erg meegevallen.

Prima. Zorgvuldig en helder gecommuniceerd

super snel geholpen

Mijn eigen tandarts is met zwangerschapsverlof en er brak een stukje kies af. Ik ben zeer snel geholpen en kon me een goed gevulde kies weer naar huis!

Altijd vriendelijk en zorgzaam

Zeer ervaren tandartsen maar ook de assistenten zijn uiterst vriendelijk. Ook de meisjes aan de balie niet te vergeten.

Goede voorlichting en uitleg. Snelle en accurate behandeling.

Zeer positief

Ik ben fantastisch geholpen, wat een expertise

Prettig

Prettig.

Altijd goed

Rik is een fijne tandarts met persoonlijke aandacht! Jammer dat m’n combi afspraak met de preventie assistente niet doorging door ziekte. Dat komt vaker voor en dan is er weinig flexibiliteit om iets anders in te plannen maar ik ben door mijn baan ook gebonden aan dagen.

Prima geholpen

Tevreden

TOP

Zeer prettige samenwerking.

Hij praatte me een schuldgevoel aan, zonder mijn verzoek serieus te nemen.

Op dit moment heb ik geen geld om een foto te laten maken. Dit had ik van te voren besproken met de assistente en ik heb dit direct aan bij de tandarts aangegeven. Helaas voelde ik me hierin niet gehoord en geaccepteerd door hem. Het leek alsof hij me een schuldgevoel wilde aanpraten. Hij bleef er maar op terugkomen. Dit vind ik absoluut niet professioneel.

Prima behandeling

Prima behandeling en fijn persoon.

fijne afspraak, duidelijk en volledig

Ik ben goed te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen.

Prima uitleg, duidelijke begroting en tevreden over behandeling

geen nadere toelichting. Allemaal onzin om van elk bezoek aan wie ook telkens een review te moeten maken hou daar eens mee op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Persoonlijke benadering

Rik is vriendelijk, toont belangstelling en legt uit wat hij gaat doen.

Prettig en vakkundig

Op afgesproken tijd,vriendelijk en "doorwerken"

Uitmuntend

Zeer kundig en vriendelijk geholpen. Er is tijd en aandacht voor de patiënt.

vriendelijke professionele benadering

De mondhygienist was aardig en deed niet meer dan het noodzakelijke.

fijn geholpen

goed advies en bereid te luisteren. verder goed geholpen

Goede behandeling en informatie

Fijne medewerkers

Rik een hele fijne tandarts!

fijne behandeling

Goede gebitsverzorging; rustig en duidelijk wat er ging gebeuren..

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.