Fijne praktijk met deskundig personeel.

De artsen nemen de tijd voor je met duidelijke uitleg.

Zie boven

Top en vriendelijke mensen die je helpen

Helemaal top

Fijn

Fijne tandarts en fijne assistente. Geen pijn gevoeld ook niet na het boren!

Prettig

Goed behandeld

Fijne praktijk met kundig personeel

Ik kom hier al jaren twee keer per jaar. Prettig en kundig personeel.

Nieuwe tandarts blijkbaar en lange wachttijd zonder info

Afspraak van 11 uur werd 18 min. later en niet op de hoogte gebracht van uitloop. Zelf navraag gedaan bij balie. Vorige tandarts blijkbaar weer vertrokken en huidige stelde zich niet voor en legde niet uit dat hij de vervanger was. Pas na het consult kwam er duidelijkheid over de wijziging. Ik had daar graag vooraf over geïnformeerd willen worden. Behandeling verder prima, ook aan de balie.

Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt. Bij mijn laatste bezoek heeft de mondhygiënist kunnen regelen dat er door een collega specialist (op de begane grond - naam onbekend) gekeken werd naar een probleem met mijn gebit, voor een 2e mening. Dit heb ik als prettig ervaren.

Begripvol en zeer vaardig.

De mondhygiënist is aardig en vaardig. Vertelde duidelijk hoe en wat.

vertrouwd

Erg goed!

De medewerkers van Samenwerkende Tandartsen Zeist waren er allemaal op gericht op mij zo goed mogelijk te helpen. Dat was te merken aan de telefoon en via de mail. De behandeling van mevrouw Siers was zeer goed. Ze is zeer efficiënt en snel. Daarbij ook erg vriendelijk. Heel prettig bij zo'n intensieve behandeling. Ze heeft me erg goed geholpen en ik ben blij dat er tijd voor mij is vrijgemaakt om mij voor mijn vakantie naar Italië te behandelen. Heel erg fijn! Met vriendelijke groeten Will Meijer

Zeer vriendelijk

Ben uitstekend geholpen en duidelijk advies gekregen.

Professionele behandeling.

Prima behandeling. Professioneel en grondig gewerkt naar mijn inziens.

De mondhygiënist doet zijn werk uitvoerig en prima

Vond het nooit fijn om naar de mondhygiënist te gaan maar nu in 1 woord geweldig.

Zeer goede ervaring

Behandeling goed uitgelegd

Op tijd aan de beurt en vlot behandeld

Zorgduldige behandeling

Vriendelijk en vakbekwaam geholpen

Er wordt de tijd voor je genomen en goed advies gegeven.

Zoals altijd weer heel vriendelijk en zeer vakkundig geholpen

XQdent staat altijd voor je klaar, denkt mee en zoekt samen met mij naar de beste oplossing voor mijn tandheelkundige problemen.

Erg prettig geholpen en volstrekt pijnloos!

Mijn ervaring is dat ik professioneel en vriendelijk geholpen ben.

vriendelijk en zorgvuldig

vriendelijk en zorgvuldig, de tandarts doet haar uiterste best om mij als patiënt geen pijn te bezorgen

Fijn en prima uitleg

Goede communicatie en duidelijkheid

Fijne Tandartsen

Erg blij met deze strenge (wat terecht is) mondhygiëniste

Altijd vriendelijk te woord gestaan bij de receptie, en dit keer een snelle zorg

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.