ik ben goed geholpen en geïnformeerd m.b.t. de klacht/vraag die ik had

Hele fijne mondhiëgenist, fijne tandarts en vriendelijke baliemedewerkers

Vriendelijke, fijne en kundige mondhiëgenist, ook met de tandarts daar heb ik prima ervaringen.

uitstekend

Ik ben op zeer deskundige wijze behandeld door tandarts. Zij is erin geslaagd om een zwaar beschadigde kies volledig te herstellen. Heel veel dank hiervoor.

Weer aan een stralend gebit geholpen.

Mondhygiënist Sander heeft mij weer aan een stralend gebit geholpen. Na enkele kaakoperaties met enkele weken de kaken aan elkaar gebonden en de nodige mondspoelingen met medicatie, zag mijn gebit er door de donkere aanslag er niet meer uit. Maar door een schoon en wit gebit kan ik nu weer vol zelfvertrouwen gesprekken aan gaan.

Snel en doeltreffend gehandeld

Na aanmelding kon ik dezelfde middag nog komen en heeft de tandarts de schade hersteld.

Fijne tandarts en mondhygienist.

Ik kom altijd voor mondhygiene en controle tegelijk. Je wordt echt goed geholpen en als bij controle een (kleine) behandeling nodig js, dan wordt deze meestal gelijk verricht. Medewerkers zijn daaenaast altijd vriendelijk en afspraak is bijna altijd op tijd (of zelfs eerder) 5 sterren zijn dus dik verdiend!

Prima tandarts.

Een fijne controle, beleeft, professioneel.

zie onderstaand

bij thuiskomst bleek mijn onderlip flink te bloeden als gevolg van de behandeling. de bloeding was ook op mijn kleding terechtgekomen ik kreeg weer en andere behandelend arts de mondhygienist Ahmed was gelukkig nog steeds de zelfde

Heldere uitleg

Het enige minpunt is dat ik met mijn rollator moeilijk kan binnenkomen zonder hulp! Verder is iedereen bereidwillig me te helpen Ben tevreden over de kwaliteit van de specialisten.

Volledige score over het personeel

Ik vind het heel vervelend dat het toilet niet aangepast is. Ik ben vast niet de enige persoon die hier last van heeft. Ik ben geloof ik al 3 jaar bezig om een beugel of id. geplaatst te krijgen. Dit is niet klantvriendelijk..

Op tijd, snel, voelt toch heel compleet

Fijn geholpen, veel ervaring.

...

...

prima geholpen

vriendelijk en snel geholpen

Altijd op tijd. Aardig personeel

Zoals ik al schreef. Altijd vriendelijke ontvangst en fijne behandelaar

Goede behandeling

Goed gedaan,jammer dat de naam vd vrouwelijke behandelaarster niet bij de namenlijst vermeld staat.

vriendelijke snelle behandeling

Duidelijk wat er ging gebeuren, er werd rekening met mijn wensen gehouden en de behandeling was heel zorgvuldig.

Prettig contact en goede service.

Proffesioneler organisatie die mensgericht werkt.

Goed geholpen fijne mondhygiënist

Aardige mondhygiënist. Goede service. Schoon gebit voor de feestdagen.

deskundig en betrokken

was zeer duidelijk over de mogelijkheden en legde dit goed uit

Uitstekend advies en behandeling.

Tandarts en mondhygiënist zijn vakkundig en nemen de tijd om naar de patiënt te luisteren.

Gewoon fijn

Accuraat, deskundig, open voor overleg, meedenkend, vriendelijk, zorgvuldig Tip voor de administratie: werk de lijst met medewerkers bij! Onderstaand ontbreken tandartsen Grietje en Merel en die zijn beide top, maar dat kon daar niet worden aangegeven.

Goede ervaring.

Ik had afgelopen week een goede ervaring met zowel de mondhygiëniste als de tandarts. Zij werkten beiden erg zorgvuldig.

Prima behadeling

Altijd begrip als even moethoesten ivm kriebel in de keel....dat geeft vertrouwen..en een veilig gevoel.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.