goede ervaring

goede ervaring

Zoals gebruikelijk goede kwaliteit en goede service

Zeer tevreden. Zowel over de altijd vriendelijke benadering van de medewerksters aan de balie tot aan de deskundige behandeling door (in dit geval) de mondhygiëniste.

Prima tandarts (Lohuis)

Geeft goede onderbouwing voor de behandeling en geeft duidelijke uitleg over de nazorg.

Service en vriendelijkheid optimaal samen!

Keurig op tijd werd ik bij de paradontoloog naar binnen geroepen. Inmiddels volgde de gebruikelijke routine van korte vraag over het algemene wel en wee en daarna dezelfde vraag maar dan over het gebit. Een zorgvuldige inspectie volgde en daarna de ‘behandeling’ en het advies. Dat alles gebeurde efficiënt en zorgvuldig en tot slot nog wat tips over aanpak van de kleine onvolkomenheden die geconstateerd waren. Kortom een tandarts bezoek zoals je zou willen!!

Een wilde gebitsreiniging.

De gebitsreiniging werd deze keer door Hakima heel grondig en goed gedaan, maar wel op een heel erg wilde manier, en ik kwam na de behandeling thuis met twee blaren aan de binnenkant van mijn lip en pijnlijke mondhoeken. Het was een heel vervelende ervaring, die ik niet eerder meemaakte. Eerder deed mijn tandarts Sonja Mulder zelf de gebitsreiniging, en dat was een totaal andere ervaring! Over haar ben ik overigens ook uiterst tevreden en op grond daarvan zou ik deze tandartspraktijk toch aanbevelen bij familie of vrienden.

Professioneel

Fijn in de omgang, betrokken bij patiënten.

Altijd vriendelijk en op tijd!

Prettige behandelkamer met een lekker muziekje

Vriendelijk geholpen, goede uitleg.

Enorm vriendelijk geholpen. Alles werd goed uitgelegd, wat er gedaan zou worden. Werd ook vlot geholpen. Een aanrader.

Ingrijpende behandeling, heel goed gedaan!

Extractie van twee ‘verloren’ kiezen ging -zoals verwacht - moeizaam (braken af, een moest tot op het kaakbeen worden weggeboord). De behandeling werd zorgvuldig afgemaakt, ik kreeg uitleg en veel begrip ook van assistente Caroline.

In alle opzichten uitermate prettig

Een zeer deskundige en beminnelijke endodontoloog . Grondig onderzoek en uitputtende informatie hierover . Een zeer geruststellende ervaring met een zeer aan te bevelen tandheelkundig team . p.s. Het zij mij vergund hartelijke groeten over te brengen aan Heer Borgman .

Geholpen door voor mij onbekende tandarts door Afwezigheid van mijn vaste tandarts Hij stelde mij op mijn gemak aangezien ik wat nerveus was legde uit wat hij ging doen en heeft prima werk afgeleverd dus helemaal tevreden gr fjt werkhoven

Beoordeling heeft meer ervaring met de praktijk nodig.

Mijn derde tandarts (Merel) binnen de 'Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent' in zeer korte tijd, lijkt mij/en is een prettig en kundig tandarts. Wel ga ik ervan uit dat nu de personele bezetting van de praktijk is geconsolideerd. L. Ket

Ervaren behandelaar, goede uitleg, vriendelijke persoon

Kundige behandeling. Op dit moment nog iets te vroeg om te kunnen beoordelen of de behandelde elementen nu in orde / ontstekingsbronnen- vrij zijnBehandeling

De endodontoloog was deskundig en vriendelijk

Een wortelkanaalbehandeling gehad. De endodontoloog was deskundig en gaf duidelijke uitleg over de behandeling. Zij en haar assistente waren vriendelijk en stelden me op mijn gemak. Ik ben zeer tevreden over de behandeling.

Zorgvuldige behandeling.

Goed!

Heel prettig

Fijne ontvangst, fijne behandeling, goed en professioneel advies

Zeer kundige professionals en erg prettig in de omgang.

Zieboven

Super tevreden

Krijg vooraf duidelijkheid wat er gedaan gaat worden en ook tijdens de behandeling wat ik als heel prettig ervaart. Met vriendelijke groet, Theo van Gameren

Geen bijzonderheden

Professionele

Ik ben tevreden met behandeling.

Prettig en betrokken

Het s een maatschap van diverse tandartsen. Ik kan niet voor alle tandartsen spreken maar mijn tandarts is echt een topper!

Prettig en professioneel

Prettig en professioneel

Oké

Rik is tevens een persoonlijkheid en niet alleen tandarts.

Vriendelijk omgaan.

Het was netjes gewerkt.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.