Vriendelijk geholpen

Het was een erg vriendelijke tandarts en ook eerlijk betreft de behandeling ( er was iets afgebroken bij m’n kies ) vlot gerepareerd ( vulling) weinig pijn en de assistente , Caroline is echt een super fijne vrouw ! Stelt je op je gemak en is zorgzaam en vriendelijk Pluim voor deze twee kanjers

Onpersoonlijke en norse tandarts.

Ik kom altijd bij Sonja wat ik een heel fijne tandarts vind. Nu werd zij kennelijk even vervangen door een oudere man met grijs haar wiens naam ik niet ken. Kon geen vriendelijk woord af en was nogal onpersoonlijk. Man leek er duidelijk geen zin meer in te hebben. Ik heb bij de balie aangegeven niet meer door deze man behandeld te willen worden. Voor de rest ben ik juist altijd erg te spreken over Xqdent dus in het algemeen zal ik dit adres wel aanbevelen.

Heel fijn, professioneel, heel vriendelijk, uitstekend

Zeer goed behandeld door endodontoloog Siers en assistente. Bij gedegen onderzoek bleek een zenuwbehandeling niet mogelijk i.v.m. fractuur in element. Extractie goed verlopen met goede voorlichting.

Prettig

Met zorg en geduld behandeld

Vriendelijk, vakkundig en optijd

Vriendelijk, Vakkundig, op tijd en gratis parkeren.

Ik ben zeer tevreden

Inzag er erg tegenop om te gaan, maar ik ben zeer goed geholpen Door Sander daar wil ik volgende keer ook weer door behandeld worden. Zeer bekwaam.

Prettig, kundig en in goed overleg.

Prettig contact, uitgebreid geïnformeerd en beslissingen in goed overleg. Kundig onderzoek en advies. Rustige omgeving, en werkt keurig op tijd.

Uitstekend geholpen

Ik ervaar Sander als een goede behandelaar

Fijn er wordt naar je geluisterd

Prettig omdat er goed geluisterd wordt en je samen naar een oplossing kijkt

prima ervaring

alles prima, ben enkelniet gecharmeerd van deze min of meer verplichte beoordelingen.

Goede uitleg en fijne vriendelijke benadering

Goede uitleg en fijne vriendelijke benadering. Rustige manier van werken

Adequate deskundige en vriendelijke zorgverlening

Uitstekende ervaring

Jammer dat ik niet verder geholpen kon worden maar ik voel me heel serieus behandeld.

Normaal

Normaal

Werkt op tijd en efficiënt

Prima uitgevoerd

Even iets langer wachten goed geholpen en prima advies gekregen hoe een probleempje Kan worden opgelost.

hele aardig tandarts

Mevr Siers nam alle tijd. en legt alles duidelijk uit. de behandeling is as dinsdag.

Goede dienstverlening, rustige uitleg en professionele check

Mijn tandarts Niels was opeens vertrokken, daardoor stond de begeleiding stil. Tip is dat u wellicht patienten proactief kunt informeren als hun tandarts stopt en welke collega de zorg overneemt. Dat wekt vertrouwen en komt de professionaliteit ten goede.

Geweldig!

DE intake de behandeling verliep bovenverwachting goed en soepel.

Goede tandartsen!

Ik ben geen fan van de tandarts, hier ga ik vertrouwen naar toe!

Vriendelijke mondhygieniste. Toont interesse ook in prive.

Heel goed

“Een professionele en uitstekende tandarts. Hij is vriendelijk, neemt de tijd voor zijn patiënten en geeft zeer nuttige adviezen. Ik voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling en waardeer zijn zorgvuldigheid en betrokkenheid. Ik beveel hem van harte aan.”

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.