vakkundig en vriendelijk geholpen

Deze keer behandeld door een andere tandarts dan mijn gebruikelijke tandarts; maar ook deze keer een prettige benadering ervaren door zowel tandarts als tandartsassistente, en ik ging met een goed gerepareerde kies weer naar huis.

Langdradig

Ieder jaar voor controle alles goed, u houdt het goed schoon. Zo weer buiten. Nu had ik iemand die zich nog wilde bewijzen. Overal geprikt en gepord. Een preekverhaal over pocket die te klein of te groot zouden zijn. Over raggers en mondhygiënist. Dit was links in en rechts uit. Zo maak je de 20 minuten wel vol. En op de vraag of hij even naar het spalkje kon kijken ging hij daar zijn handen niet aan branden, ik moet maar naar de ortho daarvoor. Kortom, volgende keer mijn eigen tandarts weer, ik wacht wel een paar weken langer.

prima kliniek

gewoon goed

Hele goede behandeling gehad, goede uitleg en prettig contact

Oog voor de patiënt, goede uitleg vooraf, tijdens en na de behandeling. Duidelijk een zeer kundige tandarts. Fijne communicatie en geen wachttijden. Kan deze tandarts aan iedereen aanraden

Ik word altijd goed geholpen!

Vriendelijke mensen die je ontvangen. Mondhygienist Sander is uitstekend. Ik ga er altijd zonder angst of tegenzin naar toe. En ben dan blij dat mijn gebit weer schoon is!

Snel, efficiënt, zeer vriendelijk. Kom hier met plezier.

vertrouwen en kwaliteit vanzelfsprekend

duidelijk in goede handen, bovendien snel en ervaren

persoonlijke aandacht en tijd

Ik heb een angst voor tandartsbezoeken. De mondhygenist John Gouriye nam de tijd, en wist mij heel goed te begeleiden in het reinigen van mn tanden. Elke keer zie ik er erg tegenop, en elke keer valt het weer mee - en dat is echt te danken aan hem, en zijn professionaliteit.

Goed, duidelijke uitleg en rustige benadering

Duidelijke uitleg. Rustige benadering.

Keurige entourage, vriendelijk personeel, op afspraaktijd geholpen.

Prima geholpen

De tandarts en het team werken vriendelijk, netjes en op tijd!

Mondhygiene is belangrijk, maar niet altijd fijn

Best pijnlijk, die pocket schoonmaken. Verder prima

Snel, goed en vriendelijk geholpen.

Vriendelijk te woord gestaan bij het maken van de afspraak. Tandarts was vriendelijk heb hem verteld over mijn angst en hij is zeer rustig en kundig te werk gegaan. Volgende keer ga ik er ook zonder angst heen. Dit was mijn tweede keer bij deze praktijk en is zeker aan te bevelen.

Professioneel en vriendelijk

Hhhhhhhhhhh

Vriendelijk, efficiënt en keurig volgens tijdschema

zeer goed

een zeer deskundige behandeling met aandacht voor en inlevingsvermogen in de patient

ik ben zeer deskundig en correct behandeld. Er werd met me meegedacht en vriendelijke aandacht aan me geschonken.

Een vlotte en deskundige controle uitgevoerd.

Geheel op tijd werd de halfjaarlijkse controle uitgevoerd en daarbij ook adviezen verstrekt voor het onderhouden van het gebit.

Fijne tandarts

Positieve ervaring, zowel bij controles als behandelingen.

Matig

Dat vertel ik liever persoonlijk

Altijd goed zeer tevreden.....

Ik ben al vele jaren bij XQDent en ik blijf er ook.... ik heb al veel ervaringen gehad van operatie tot kontact met de assistentes en alles is zeer vriendelijk heel professioneel en je wordt heel goed behandeld ook als je zenuwachtig bent, ze houden echt rekening met jouw gevoel.....ook mijn kleinkinderen worden heel goed geholpen, petje af.... En niet te vergeten de receptionistes zijn ook erg vriendelijk en behulpzaam..... ik zeg 10+....

Vreemd..

Teveel verbale communicatie tussen tandarts en assistente in vaktermen tijdens de gehele behandeling en omdat het wel over mijn gebit ging, vreemde ervaring. Aan het eind van de behandeling stak de tandarts een riedel af( zoals hij hetzelf noemde) over wat te doen na een behandeling met verdoving. Het bizarre was dat ik helemaal geen verdoving had en de assistente moest de goede man daarop wijzen. Niet voor herhaling vatbaar los van of de behandeling verder ok was. Verder in algemene zin wenst men zich een tandarts die minstens 3 a 4 dagen per week aanwezig is.

Hele fijne tandarts

Vriendelijk proffesioneel persoonlijk en goed overleg. Zeer tevreden.

Heb ik nog niet

Kan nog geen ervaring opschrijven. Ik kwam voor controle bij Niels maar die was ineens weg. Ik kwam bij een vrouwelijke tandarts, de naam ben ik kwijt, en vond het jammer dat ik niet van tevoren op de hoogte was gesteld. Niels had ik destijds voor gekozen en nu word ik bij iemand ingepland, dat is niet prettig.

Zowel mondhygiënist als tandarts ervaar ik als kundig en patiëntvriendelijk. Prettig dat beide afspraken op elkaar zijn afgestemd.

Montaubanstraat 16

3701 HR Zeist

Over Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent

Welkom bij Samenwerkende Tandartsen Zeist - XQdent. In onze uiterst moderne praktijk hebben wij alles in huis om u de tandheelkunde in zijn meest uitgebreide zin te kunnen aanbieden. Van reguliere behandelingen als controle en witte vullingen tot uitgebreide gebitsreconstructies, kindertandheelkunde, het uitvoeren van lastige wortelkanaalbehandelingen, tandvleesbehandelingen en implantologie.