Ze denken heel goed mee :) mooi

Fijne tandarts en dat ze goed meedenken en alles goed uitleggen. En blij met de resultaten zoals een brug en twee kronen.

Vlot

Vlot

prima. Keurig op afgesproken tijdstip.

tandarts is nooit plezierig maar ik heb het ook niet als onplezierig ervaren.

Geen op of aanmerkingen.

Tevreden

Geen op of aanmerkingen.

Tevreden

Vriendelijk en bekwaam

Vriendelijk personeel

Behulpzaam en correct

Professioneel

Heel goed, fine begeleiding.

Ze hebben mij erg gerustgesteld. Daardoor viel de behandeling best mee.

uitstekende hulp, snel, professioneel en vriendelijk.

heel plezierig contact

vriendelijk en uitleg geven

vriendelijk en uitleg geven

Prettige vlotte controle !

Prettige vlotte controle !

was goed

goed behandeld en advies gekregen

Prima geholpen

Ik ben netjes en goed geholpen. Werd goed overlegd.

Fijne afspraak goed geholpen

Was super vriendelijk duidelijk goed geholpen .

blij dat ik geholpen werd

na een paar weken toenemende pijn, bij de 3e afspraak goed geholpen/ verholpen.

Op zich positief

Positief alleen een beetje vreemd dat de tandarts tussendoor mijn gebit ging controleren terwijl de mondhygiënist nog bezig was ???

Prima behandeling. Kwam kundig over

Prettige goed uitgevoerde behandeling.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.