Een snelle behandeling

Werd heel snel en doeltreffend geholpen

Vakkundig

Totaal geen pijn gehad tijdens de behandeling, ze legde alles top uit

altijd op tijd afspraak nakomen, goede service

Thuiskomen, vertrouwen, rust

Stefania is echt een aanwinst voor de praktijk

Stefania is zo'n super fijne , geduldige tandarts! Zou die duitse man een voorbeeld aan kunnen nemen voor mensen zoals ik die angst hebben voor de tandarts! Ben zo blij dat ik ben overgestapt naar Stef! Enige opmerking is dat ik vind dat de jongere generatie tandarts assistente wel wat meer moeite mag doen voor angstige patienten om gerust te stellen. Woensdag ochtend had ik anne-marie als assistente en die voelde precies aan wat ze kon doen om mij gerust te stellen , terwijl ik donderdag een jongere meid had als assistente en die eigenlijk niets heeft gedaan om mij gerust te stellen!

Uiterst tevreden vakkundige tandarts

Bij klachten snel geholpen goed advies. En vriendelijke assistenten. Kortom een aanrader

Prima zorg

Behulpzaam

Gelukkig voor mij behulpzaam.

Vriendelijk, duurzaam en prijsbewust

Vriendelijk tandarts, die goed meedenkt met de patient.

Aandacht, rust en gezien worden

Fijn!

Duidelijkheid

Duidelijk uitleg gekregen over kosten en behandeling.

Goed behandeld

Goed behandeld door Stefania

Enorm tevreden

Met pijnlijke afgebroken kies, snel ingepland en werd gebeld dat ik eerder mocht komen door de assistente, vlot geholpen en heel belangrijk alles direct in 1 keer afgemaakt, hoef dus niet terug. Een wortelkanaalbehandeling en afgebroken kies soepel en vloeiend gerepareerd zonder pijn tijdens de behandeling. Vakwerk van de tandarts, de assistente pakte goed door, is zeer kundig.

Door vriendelijkheid medewerkers verliep het bezoek goed

Goede mondhygieniste

Werd snel en goed geholpen

Ik kon heel snel terecht om mijn kies te laten bekijken. De schade kon meteen goed gerepareerd worden: top!

Snelle en prettige controle

Afgelopen 9 maanden geen problemen gehad dus de controle was snel gedaan.

zeer tevreden over de behandeling.

alleen een positieve reactie

Heel goed

Heel goed

Goede uitleg, prettige behandeling

Zie boven

uitermate vriendelijk en deskundig

deskundig, nauwkeurig, klantvriendelijk

Snelle, gezellige en goede service

Tevreden

Netjes behandeld. Er wordt verteld wat er gedaan wordt.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.