Geweldig fijne tandarts

Goed geholpen en met een duidelijke uitleg wat er allemaal gebeurd !

Expertise duidelijk aanwezig.

Duidelijke uitleg met foto.

netjes en vakkundig

zie. boven

Duidelijk

Ik ervaar de afspraken als duidelijk en op tijd aangegeven. Uitleg over de behandeling is goed.

Prettige behandeling. Duidelijk in wat er gebeurt en ruimte voor keuzes.

Prettig en efficiënte behandeling

Duidelijk en fijne communicatie

Dank voor de behandeling en de heldere uitleg!

goede uitleg en behandeling

nvt

Goed bezoek met goed resultaat

Eerste kennismaking met Debby Prettig en correct

prima geholpen

lastige behandeling, maar met uitstekend resultaat

kom er altijd met een frisse mond vandaan.

al jaren hetzelfde, altijd heel goed bij lobke.

Zeer ervaren mondhygiëniste

Doet haar werk met zorg… luistert goed en geeft zonodig uitleg over behandeling.

Fantastisch

Geweldige praktijk

Fijne plek met duidelijke uitleg

Fijn geholpen, rustige omgeving en met aandacht voor de patient.

Zeer klantvriendelijke behandeling

De behandeling werd duidelijk uitgelegd en heb ik als zeer prettig ervaren.

Zeer snel terecht bij probleem en meegedacht in oplossing.

Goede uitleg bij de behandeling

Zoals altijd; Top

Vakkundige behandeling

Een positieve ervaring

Goede adviezen.

Goede voorlichting, adviezen en opties.

geweldig

Veel vertrouwen en heel vakkundig. Enthousiast en sympathiek

snel en goed; reparatie van een stukje afgebroken vulling; kon meteen terecht

snel en goed; reparatie van een stukje afgebroken vulling; kon meteen terecht

Prima behandeling.

Vriendelijke, vakkundige behandeling.

Zorgvuldig

Zorgvuldig

Wat een fijne tandarts, zeker voor kleine kinderen!

Mijn zoon vind het iedere keer weer een feeeestje om naar de tandarts te gaan. Ze is heel lief, legt alles goed uit en laat kinderen vrij. Extra zorgen werden serieus genomen en onze tanden zien er weer top uit!

Spoed afspraak gemaakt en kon binnen een uur langskomen. Geweldig.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.