Uitstekende en vriendelijke behandeling, goed advies

zie boven

Vakkundig en betrokken

Zie boven. Vriendelijk

Prima geholpen

Zeker vriendelijk en goed geholpen...

gewoon rustig blijven

Een fijne tandarts

Zeer vakkundig

Prima evaring

Aandacht, adequaat, meedenkend

Afspraak precies op tijd . De tandarts geeft duidelijk uitleg wat ze gaat doen en is erg vriendelijk en geruststellend

Prettige vriendelijke praktijk

Zie antwoorden boven

Prima praktijk

Word altijd op tijd en vakkundig behandeld

Toptandarts

Goeie tandarts, daarom kom ik er ook al 45 jaar.

Hier voel ik mij op me gemak!

Fijn overleg over de behandeling!

Verkeerde tandarts

Ik werd gebeld voor een afspraak. Ter plekke gecontroleerd door niet mijn ‘eigen’ tandarts. Na de controle gaf de tandarts aan dat ik eigenlijk bij een andere tandarts moest zijn. Dat dacht ik ook maar prima geholpen.

Het was prima.

Fijne tandarts, en goede assistenten.

Super fijn!

Heel vriendelijk en super lief voor de kinderen. Voor de kinderen is het een feestje om na de tandarts te gaan.

Zeer vakkundig en kindvriendelijk

Zeer vakkundig en kindvriendelijk

Prima!

Zeer positief en adequaat.

Beste tandarts die er bestaat

Mijn tandarts heeft me van mijn angst voor de tandarts af geholpen. Ik ga nu met plezier naar een afspraak. Zelfs 2 kiezen laten trekken is niet meer erg...was ik hier maar eerder naartoe gegaan...

Beter dan het was

Werd vriendelijk ontvangen nu. De tandarts is een vriendelijke man. Die zegt waar het opstaat. De mondhygiënist heeft ook aandacht voor je verhaal

Goed, vlot en vakkundig. Prettig.

In het weekend is een deel van een kies afgebroken. Maandag ochten gebeld en ik bleek gelukkig nog die ochtend terecht te kunnen. De behandeling zelf ging vlot en pijnloos (met verdoving). en na ca. 20 minuten was de kies gerepareerd. Helemaal prima.

prima en vriendelijk geholpen

vriendelijk en behulpzaam geholpen

Fantastisch

Altijd super tevreden

Goede sfeer en prima uitleg

Met bijna hele gezin geweest. Jongste evt behandelen met sealen van achterste kiezen. Prima uitleg.

Prima!

Heldere uitleg van wat er gaat gebeuren. En de tanden worden keurig verzorgd, zelfs gepolijst. Fijne tandarts!

Een goede en fijne tandarts

Spreek voor zich.

Supergoed en deskundig geholpen

N.a.v. mijn klachten kon ik dezelfde dag nog terecht. Tandarts is bijzonder vriendelijk en deskundig. Praktijk is een echte aanrader.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.