Gewoon goed.

Ben goed geholpen zeer te vreden.

Kundig personeel en prima uitleg over de behandeling

Kortom een prettige tandarts en dat is fijn omdat ik vroeger als kind géén goede ervaringen had bij de school tandarts

Prima, fijn geholpen, en vakkundig gedaan

Mijn afspraak was verzet ivm ziekte, kon op korte termijn voor een nieuwe afspraak komen. Prima service en op een prettige manier geholpen.

Netjes geholpen

Gewoon aardige mensen

Prima tandarts

Goed geholpen, netjes en vlot een vulling gezet.

Super blij mee

Ze denkt met je mee en stelt je op je gemak. Ga er graag heen

Goede/prettige praktijk

Ik vind het een prettige praktijk waar ik al jaren kom.

Was goed

vriendelijk en deskundig personeel

IK WAS SNEL AAN DE BEURT EN BEN GOED GEHOLPEN!

Zoals altijd prima geholpen

Alleen controle, snel en goed uitgevoerd, ook direct beetje tandsteen verwijder.

Goed ervaren

Erg goed geholpen

Lobke heeft mij van mijn klacht afgelopen

Snelle, prettige en vakkundige service.

Ik werd binnen 24 uur geholpen nadat ik mij gemeld had aan de balie.

top

top

Ik vond mensen daar heel vriendelijk en heel goed voor klanten zorgen. Ik ben heel blij mee en tevreden bij samenwerkende tandarts.

Prettig.

Gewoon, vertrouwd.

Fijne tandarts

Vriendelijk, duidelijk eerlijk.

Vriendelijke vrouw, ze legt alles duidelijk uit en draait er niet omheen.

Kon heel snel terecht

Ik kon heel snel terecht met een klacht. Werd heel fijn geholpen. Mijn controle en mondhygiëne werden in dezelfde afspraak meteen erachteraan gedaan, zodat ik niet nog een extra afspraak hoefde te maken.

Prima en snel.

Ik word altijd snel geholpen, en vragen die ik stel worden altijd uitgebreid beantwoord.

Zorgzaam,professioneel,vriendelijk

Tandarts heeft erg veel geduld, met mij als bange patiënt maar ook met mijn 3 jarige zoontje! Ik ben heel tevreden!

Goed!!

Fijne mensen, goed geholpen

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.