Altijd goed en snel geholpen en vriendelijk personeel Top

wisselende verwachtingen

Ik vroeg om een consult om iets te overleggen. Dit blijkt volgens de tandarts , zoals nu benoemd = uitgebreid onderzoek voor een intergraal behandelplan. Ik heb dit zeker niet zo ervaren. Het onderzoek was een gesprek, meer niet. Ander punt met een vraagteken: Tandarts Chanoeda loopt behoorlijk in op de tijd , die hij bespaart, door onder de behandeling van de mondhygieniste, even de controlebeurt te doen in een paar minuten, daarvoor hoefde ik ook niet bij hem in de spreekkamer te komen. Ik ben benieuwd of dat op de rekening komt als volledige controlebeurt en uitgebreide beurt van de mondhygieniste. Dit was al een keer eerder zo. Ik wacht dat even af.

Erg goed

Goed advies, ik werd snel geholpen.

Prima tandarts. Zijn nederlands is wel eens lastig te begrijpen. Maar als je dan nog een keer vraagt kom je er wel uit.

Ben goed geïnformeerd en behandeld.

Goede service weer

Deskundig personeel. Vriendelijk en de tandarts afspraak datum veranderen is geen probleem. Fijn dat je via de mail een afspraak herinnering krijgt

Snel en vriendelijk.

Vakbekwaam.

goede ervaring

langjarige ervaring. Ik word altijd goed geholpen .

Altijd vriendelijk en punctueel

Altijd vriendelijk en punctueel

Vriendelijk, op tijd en met duidelijke toelichting.

Vriendelijk en vakkundig geholpen zonder wachttijd.

Prettig en vakkundig

Prettig en vakkundig

Goede uitleg door tandarts wat er gaat gebeuren

Snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen!

Prima geholpen nadat een stukje tand was afgebroken. Zeer snel ingepland, duidelijke communicatie tijdens behandeling. Met goed gevoel (zowel in mond als in gemoed) weer vertrokken.

Wat een kanjer van een tandarts. Beste die we ooit hebben gehad.

Alles verliep vlot en soepel.

Zijkant van een kies afgebroken. Gebeld en meteen een afspraak voor diezelfde dag gekregen en keurig geholpen.

Ze is altijd superlief

Wanneer je belt, wordt er altijd naar een oplossing gezocht, en ze proberen je zo snel mogelijk te helpen.

Hele fijne tandarts mevr. Stefania Netsu.

Top tandarts Mevr. S. Nitsu en ook super lief evenals de assistenten. Wij gaan altijd met het hele gezin. Mijn kleinzoon van 4 gaat met plezier naar haar toe.

Prima tandarts en ondersteuning

Ik ben zeer tevreden over deze tandarts en assistenten. Je wordt goed en vriendelijk geholpen.

Ga fluitend naar praktijk heen

Ben zeer blij met stefania en team complimenten voor jullie praktijk

snel en prima behandeld

prima behandeld,,!

Professionele persoonlijke tandarts

Ze waren heel lief met de kinderen,heel leuk en professionele mensen

goede ervaring prima tandarts en aardig in de omgang

neemt alle tijd en heeft een luisterend oor. prima tandarts!

Gebroken prothese gerepareerd

Reparatie in één dag en meteen 100% perfect

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.