Ik ben tevreden

Altijd vriendelijke houding, niet lang hoeven wachten op een afspraak. De dokter legt altijd gedetailleerd uit wat er gaat gebeuren. Onze familie is tevreden over uw diensten en wij vinden het ook heel belangrijk dat kinderen altijd zonder angst bij de tandarts terecht kunnen.

Erg blij met deze tandarts.

Laten we vooropstellen dat ik over het algemeen geen fan ben van tandartsen. Ook omdat ik hier in het verleden wat vervelende ervaringen mee heb gehad. Twee jaar geleden ben ik overgestapt naar Stefania Nitsu en daar ben ik tot op de dag van vandaag ontzettend blij mee. Ze is geduldig, communicatief sterk en daarnaast ook nog grappig. Ik vind naar de tandarts gaan geen enkel punt meer, vanwege haar aanpak.

Rust, netheid, duidelijkheid!

Elk bezoek ervaar ik als prettig. De rust, netheid en zorgvuldigheid

Wederom prima en snel geholpen

Klantvriendelijk. Goede klant herkenning. Vakbekwaam

Zie hierboven

Vlot en goed geholpen

Het kon niet beter!

De behandeling was precies zoals iemand zich dat wensen zou!

Prima behandeling.

Goed.

Ben prima geholpen.

Zie boven.

Prettig geholpen

Snel en adequaat geholpen.

Aandacht, vaktechnisch, duidelijke uitleg en vriendelijkheid

Fantastisch

Geweldig al een heel stuk van mijn angst weg genomen door heel veel geduld en goede uitleg heel erg dankbaar voor!!!

Hij neen de tijd voor je

Hij neem de tijd voor en luister na je

Een prettige sfeer

Prettig geholpen. Goede uitleg.

Goede, kundige tandarts en goed met kinderen

Goede ervaring. Geduldig en leuk met kindjes.

Zeer prettig, gastvrij voelde het en blij dat ik over bent gestapt. Mvg Janette Nijhof

Prima! De tandarts en de medewerkers zijn altijd erg aardig

Fijn!

prettig

Super goed

Zeer zorgzaam.

Ze werken op tijd, leggen alles duidelijk uit, stellen je gerust, pijnvrij

Prettige snelle behandeling

Prettige snelle behandeling door een vriendelijke tandarts

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.