Goede ontvangst en eerste controle.

Nieuw binnengekomen in de praktijk en goed en persoonlijk ontvangen en daarna snelle en pijnloze controle uitgevoerd.

Netjes en goed ontvangen

Super vriendelijk, klantgericht

Zeer goed geholpen bij een noodgeval op vakantie. Kroon was los gekomen van implantaat en ze hebben het keurig en goed vastgezet.

rustig en vakkundig

Rustige sfeer Vakkundig personeel die goed uitlegt wel veel te vaak foto's maken

Vriendelijke personal

Ik heb een hekel aan de tandarts maar zij zijn zo vriendelijk en stelt je op je gemak

Vol vertrouwen

Deskundig, ontspannen

Meedenkende en begripvolle tandarts

Iedere keer wordt er goed meegedacht over de behandeling. Niet alleen bij het ondergaan hiervan maar zelfs bij het plannen. Heel prettig als patiënt. Ook de uitleg die je krijgt, is helder en geeft rust.

Goed geholpen

Fijn geholpen, rustige tandarts en assistenten. Op tijd geholpen. Goede uitleg

Vakkundig

Geen lange wachttijd, vakkundig personeel.

Prima geholpen.

Geen lange wachttijd en prima, vriendelijk en bekwaam geholpen

Kundige tandarts, ze is al altijd zeer vriendelijk

De tandarts neemt altijd de tijd en is altijd geïnteresseerd in jou als persoon. Je voelt je bij haar enorm vertrouwd en je op je gemak. Daarnaast kundig en eerlijk. Ik zou geen andere tandarts meer willen.

vriendelijk

is familie van mij

Pijnloze service

Goed geholpen!

Duidelijk in wat ze deed.

Keurig en netjes behandeld

Al jaren klant en zeer tevreden, word goed en netjes behandeld. Vriendelijke en rust gevende tandarts.

Alles prima, niet buitengewoon maar dat verwacht ik ook niet.

Alles prima, niet buitengewoon maar dat verwacht ik ook niet.

Gewoon netjes

Gewoon netjes

Net als altijd, gewoon goed

Altijd zeer vriendelijk! en niet onbelangrijk, nagenoeg pijnloze behandelingen.

Betrokken en professioneel

Superfijne tandarts en assistentes. Vriendelijk, betrokken en enorm empatisch. Ik vind de tandarts altijd eng maar hier niet!

Prettig en vakmanschap

Personeel hartelijk en de behandelaar neemt de tijd en geeft goede begrijppelijke uitleg.

Prima, zoals gebruikelijk.

Zie boven.

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.