Snelle en goede verzorging, wordt telkens netjes verteld wat er gaat gebeuren

Jewordt altijd vriendelijk en adequaat geholpen

De tandarts heeft het goed gemaakt

Prima, zoals gebruikelijk

Zie boven.

Vakkundig en geduldig

Snel, efficiënt, persoonlijk en duidelijk

Vlot geholpen en prima resultaat

Stukje vulling was eruit. Vlot en goed gerepareerd.

Erg professioneel en vriendelijk

Zoals altijd goed geholpen

Alexander heeft goed werk geleverd

Alexander heeft mijn kies prachtig hersteld, zelfs mooier dan ik had verwacht. De assistentes zijn erg vriendelijk. Mijn enige minpuntje is dat er naar mijn smaak wat te vaak foto’s worden gemaakt; dat ervaar ik inmiddels als een punt van irritatie.

Great

Friendly and professional

Fijne tandarts

Fijne kundige tandarts vriendelijke assistentes

Vriendelijk en zorgzaam

Vriendelijke vrouw met rustige benadering en uitleg

Vriendelijk en duidelijk

Het was m'n intake bij deze praktijk en het was zeer vriendelijk en deskundig. Zowel van de tandarts als oik van de assistent en balimedewerkster. Ben blij met deze tandartspraktijk

uitstekend geholpen

was een spoed geval

Wondeful clinic

Wonderful clinic and very friendly staff. As someone from another country, I didn’t understand how the Dutch dental system works, but they took the time to explain everything and gave me the care I needed. I felt very well taken care of. Highly recommended!

Ik ben heel erg tevreden

Heel fijn bezoek

De tandarts was een ontzettend lieve vrouw. Het waas een heel geruststellende dame die de tijd nam om te kijken en uit te leggen.

Goede mondzorg

Prima mondzorg met duidelijke uitleg

Heel goed

Gastvrij en een prettige omgeving

Gastvrije

Geholpen?

Ik weet niet of de behandeling wel wat heeft gedaan

Snelle behandeling

De behandeling was erg snel. Er moest een vulling opnieuw gedaan worden en dat ging snel en professioneel. Er werd snel en adequaat gehandeld. Ik was niet helemaal op tijd aan de beurt vanwege uitloop met een vorige patiënt. Gelukkig had dat geen invloed op mijn behandeling.

Snel en duidelijk behandeld

zeer goed

zeer goed

Vredensestraat 24 B

7101 MK Winterswijk

Over Samenwerkende Tandartsen Winterswijk

Bij Samenwerkende Tandartsen Winterswijk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vredensestraat tussen huisartsenpraktijk ” ‘t Manschot” en “BENU”-apotheek in Winterswijk. De tandartspraktijk beschikt over 5 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.