prima geholpen

Goed en heel rustig geholpen

Prima!

Prima behandeling!

Er werd precies uitgelegd wat er ging gebeuren en waarom

super.

ondanks uitval door ziekte proberen ze toch alles goed te laten verlopen.

Uitstekende tandarts en assistente

Hele leuke praktijk wat begint bij de receptie ! Uitstekende (onze vaste) tandarts en assistente. Wij komen hier al vanaf het begin dus dat spreekt voor zich.

Duidelijk en geduldig

Rustige en duidelijk tandarts

Gezellige praktijk met vriendelijk personeel.

Altijd gezellig om naar toe te gaan. Helaas wel veel wisseling van tandartsen

Vriendelijk

De mensen die er werken zijn heel vriendelijk. Ze zijn goed te bereiken en denken met je mee.

Klantvriendelijk

Prima behandeling

Preventie behandeling goed verlopen, goed advies, nuchtere communicatie met een beetje humor!

Een hele aardige deskundige mondhyginiste

Ze luisterde goed naar mijn wensen (beetje bang voor de pijn) En vroeg steeds: gaat het nog goed? Stelde me erg gerust!

Nieuwe tandarts bevalt minder dan tandarts ervoor

Communicatie / taal ; tandarts probeert dit erg goed maar vaak verstond ik niet wat hij zei doordat hij erg zacht praat en nog niet volledig de NL taal beheerst Verandering bij jullie door zelf geen tandsteen meer te verwijderen tijdens de afspraak maar hiervoor preventie tandarts in te zetten waardoor je weer een extra afspraak moet maken vind ik niet zo prettig

Jammer dat we geen vaste tandarts meer hebben

redelijk

een min of meer redelijke behandeling

goed vriendelijk deskundig

Aardige tandarts Goed behandeld

Heeeel bijzondere ervaring!

Toen ik in de stoel lag kon ik alleen maar denken aan het citaat van Socrates vlak voor hij de gifbeker tot de laatste druppel leegdronk. "Als de dood een droomloze slaap is, welk een wonderbaarlijke winst de dood moet zijn".

Uitstekende behandeling

Behandeling was uitstekend nauwgezet zorgvuldig en professioneel. Goede tandheelkundige zorg en advies

vriendelijke benadering, jammer dat veel wisseling is van tandarts

zie boven

Vlot geholpen na stuk afbreken van de kies

Fijn dat ik vlot terecht kon na afbreken van een stuk van mijn kies.

Op zich is de behandeling prima.

Prima behandeling, alleen vind ik het wel vervelend dat ik vaak een andere tandarts/mondhygiëniste heb. Ik snap dat het niet anders kan door ziekte e.d, maar toch niet altijd leuk. En elke mondhygiëniste heeft net weer andere adviezen en ideeën. Maar goed de behandelingen op zich geen klagen over.

Heel goed

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.