Geen klachten

Lekker vlot geholpen en leuk personeel

Goed geholpen

Zeer prettige tandarts

Vriendelijk en zorgzaam

Goede behandeling, alleen jammer dat een afspraak nooit op tijd begint.

Onprettig

Er werd mij heel vaak iets herhaald, wat ik ook wel begrijp na 1x vertellen. De toon beviel mij niet. Daarnaast heb ik elke keer iemand anders en ze zijn onpersoonlijk

Behulpzaam en vriendelijk

Erg vriendelijke en behulpzame medewerker van de receptie. Flexibel bij , voor mij, een noodgeval. Kon dezelfde dag nog terecht! Echt top!

geen

Een hele verademing

Deze tandartsenpraktijk voelt als een warm bad na mijn vorige ervaring met een tandarts. Er hangt een fijne en gemoedelijke sfeer en iedereen die ik er heb meegemaakt is kundig en behulpzaam.

Behulpzaam gezellig

Altijd vriendelijk je wordt er goed geholpen

Goed geholpen

Snel en goed geregeld. Vriendelijk.

Jammer dat het een tandartsbezoek is... Anders ga je voor de gezelligheid... Het controlebezoek was prima,. Omdat er een korte nabehandeling nodig was, kon deze dezelfde dag nog plaats vinden.

Tijd afspraak was goed ,en ook de voorlichting en behandeling was goed.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren

Prettig

Prettig

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Fijne tandarts praktijk om heen te gaan.

snel en goed geholpen

Stukje van voortand afgebroken. Gebeld en kon dezelfde middag al komen. Heel fijn ! Tandarts was klantvriendelijk en deed haar werk prima. Met een herstelde tand en een goed gevoel naar huis. p.s. de assistenten en baliemedewerksters verdienen een pluimpje. Ze zijn altijd erg vriendelijk en proberen het beste voor je te regelen !

Leuk team

Fijne ervaring vriendelijke assistentes ivm afspraken maken

Mondhygiëniste en tandarts goede ervaring mee

positief

Er was een deel van mijn kies afgeknapt. Keurig hersteld, goede uitleg en geen pijn.

prima tandarts

wordt er altijd keurig en netjes behandeld en men heeft er de tijd voor je.

Fijne tandarts, vakkundig.

Vriendelijke tandarts, kundig en empatisch.

Kundig team met elkaar.

Traject gehad onder verdoving gereinigd bij mondhygienist, nu geen bloedend tandvlees mee na 18 jaar gebloed te hebben. Gister 2 gaatjes laten vullen bij de tandarts. In overleg tóch zonder verdoving, wat goed ging. Achteraf blij... Na 8 x dit jaar er te zijn geweest. een positieve recensie, verdiend!

Fijne tandarts, rustig, veel aandacht voor de patiënt

Top geregeld

Snelle service

Een ervaring die je niet wilt missen!

Beeld je eens in, een tandartsbezoek dat meer weg heeft van een bezoek aan een pretpark dan aan een kliniek. Daar zit je dan, in een massagestoel die je doet vergeten waarom je ook alweer kwam, terwijl je blik onder het genot van verdovende middelen wordt getrokken naar de plafonds, waar vrolijke cartoons een verhaal vertellen van heldhaftige kiezen die het opnemen tegen de suikermonsters. En dan, met een tromgeroffel dat door de speakers galmt, maakt de tandarts zijn entree, gehuld in een clownspak dat zelfs de meest nerveuze patiënt een glimlach ontlokt. "Welkom bij de lachende kiezenkliniek," zegt de tandarts met een stem die zo uit een tekenfilm lijkt te komen, "waar we niet alleen gaatjes vullen, maar ook harten!" Terwijl ze haar gereedschap tevoorschijn tovert alsof het een goocheltruc betreft, kun je een glimlach niet onderdrukken. Dit is geen gewone behandeling, dit is een ervaring, een expierence, Avonturenpark Hellendoorn, eat youre heart out! De behandeling begint en je merkt dat je voeten mee beginnen te tikken op de maat van de achtergrondmuziek, een vrolijk deuntje dat elke boor of schraper begeleidt alsof het een solo is in een jazzband. En wanneer de tandarts eindelijk zegt "en klaar is Kees," kun je het bijna niet geloven. Is het echt voorbij? Zo snel? Je kijkt in de spiegel en ziet niet alleen een stralende glimlach, maar ook een twinkeling in je ogen die er eerder niet was. Terwijl je opstaat, voel je de neiging om te applaudisseren, een 'encore' te roepen, want wie had ooit gedacht dat je meer tijd zou willen doorbrengen in de tandartsstoel? Maar zoals alle goede shows, moet ook deze tot een einde komen. Met een laatste zwaai van haar hoed, verdwijnt ze met haar gebeugelde assistente achter de coulissen, en jij loopt naar buiten, nog steeds een beetje in de ban van de magie. "Tot de volgende keer," hoor je jezelf roepen, en je meent het. Want bij de werkende Samenwerkende Tandartsen is elke afspraak een voorstelling die je niet wilt missen.

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.