Jammer dat we de laatste jaren zoveel verloop in tandartsen hebben. Ze legt goed uit wat ze gaan doen

Die met de Patiënt ; Menselijk meedenkt .

Deskundige advies! Duidelijk in uitleg en kordaat !

Uitstekend en adequaat gehandeld.

Op woensdag merkte ik dat er een stukje van mijn kies afbrak, daarop om ca. 16.00 gebeld met de samenwerkende tandartsen Vriezenveen. De assistente vroeg wat er aan de hand was en om welke tand/kies het ging. Daarop stelde ze voor, dat er om 11.30 uur de volgende dag naar gekeken kon worden. Om 11.30 uur werd ik door de assistente bij naam ontvangen en er werd mij gevraagd om wat geduld te hebben omdat de tandarts nog druk was met een andere patiënt. Om ca. 11.50 uur was het zover ik werd gevraagd plaats te nemen en de tandarts ( wel voorgesteld, maar ik weet haar naam niet meer ) vroeg hoe het aanvoelde linksonder midden, zoals ik die dag daarvoor had doorgegeven. Na een korte blik was het euvel gesignaleerd en vroeg ze of ik verdoofd wenste te worden, want ze moest wat boor en reinigingsdoek verrichten om de kies voor te bereiden, daarna zou ze er een stuk aanzetten om de kies met grote amalgaanvulling te behouden. Na een korte daadkrachtig uitgevoerde actie, stond ik met een goed gevoel weer buiten. ( nog niet wetende wat het e.e.a. gaat kosten, maar dat zien we wel. )

Goed behandeld

Controle gehad

Goede samen werking

Word goed met elkaar besproken

Accuraat en snel geholpen

Goed behandeld

Een goede controle van mijn gebit en vriendelijk personeel.

Plezierig om naar toe te gaan. Altijd tijd voor een praatje

Je wordt vriendelijk ontvangen en correct geholpen

Netjes geholpen

Ik weet alleen de naam van de mondhygiëniste niet meer. Mogelijk niet voorgesteld of ik hetbhet niet gehoord/opgeslagen.

Vriendelijk, geïnteresseerd en niet moeilijk!

Voor controle geweest aan het einde van de dag, en door het verkeer aan de late kant, maar geen probleem. Netjes en vriendelijk geholpen ( zoals altijd)

GOED

Netjes en heel correct. Ga zo door.

goed.

De behandeling werd goed uitgelegd. Aardig personeel. Op alle vragen een antwoord.

best wel prettig.

een bezoek aan hier hoef je niet tegenop te zien.

Goede praktijk, hoef zelf nooit echt lang te wachten. Personeel is ook vriendelijk

Net geschreven

Gewoon top! Ook met 2 jonge kinderen!

Gewoon niks om aan te merken

Prima elke handeling werd netjes uitgelegd

Het gebit na de behandeling ziet er weer top uit

Prima en vriendelijke behandeling

Goede behandeling

Snel geholpen, door vriendelijke en kundige tandarts.

Gewoon goed.

Goede ontvangst, prettige behandeling door vriendelijke mensen. Een praktijk om trots op te zijn.

Al jaren klant en altijd tevreden

Hieronder een vraag over diegene die ons heeft behandeld. Dit was Bianca als ik me niet vergis.

Uitstekende zorg

Probleem werd serieus genomen en naar wens opgelost.

Ik ben tevreden.

Geheel naar wens.

Erg onpersoonlijk

Het is routinewerk, niet heel persoonlijk. Wanneer een persoon geen foto's wil laten maken moeten ze dit accepteren.

Goed en vriendelijk geholpen

Prima behandeld en vrolijk

Was een vrolijke omgeving

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.