Prima !

Netjes en aardig personeel. Goed geholpen.

Goede tandartsen, helaas wisseld het personeelsbestand met grote regelmaat.

Telkens als ik voor de controle kom, heb ik een andere tandarts.

Zoals altijd geweldig

Je wordt als mens gezien wat voor mij heel belangrijk is omdat mijn angst serieus genomen wordt Daarnaast zijn de assistenten erg leuk en hebben we veel plezier

Op dit moment heb ik een zeer fijne tandarts.

Prettige sfeer.

Alles voelt goed

Elke keer weer fijn om hier naar binnen te lopen en behandeld te worden. Er is altijd tijd voor je en de behandelingen zijn altijd van uitstekende kwaliteit.

Tevreden over deze tandarts.

Ben.tevreden over deze tandarts.ik heb al jaren een enorme angst voor de tandarts door een nare ervaring bij een andere tandarts uit het verleden,daar mag mischien.iets meer aandacht aan geschonken worden,mensen met erge angst.

Voldoende

Voldoende, de dienstverlening zou misschien wel iets beter nederlands kunnen spreken. En misschien vind ik het zelf misschien raar maar gekleurd haar.....

Net aardig goed en snel

Deze dag goed

Deze keer werd ik op tijd geholpen dat was de laatste jaren niet het geval. Dat vond ik heel fijn. Ik kon eerst naar de tandarts ipv mondhygiënist. (Ken de namen niet)Was deze dag goed!!

Goede zorg en adviezen

Fijne tandarts en mondhygiënist met goede zorg en fijne behandeling

Tevreden over de tandverzorging

Goede zorg

Fijne tandarts

Fijne tandarts en mondhygiëniste. En ook het andere personeel is zeer vriendelijk.

Vriendelijke mensen.

Vriendelijke mensen en een goed team. Alles kan in goed overleg.

Zie bovenstaand

Uitstekend behandeld

Op mijn gemak gesteld.

Al vind ik naar de tandarts gaan vreselijk. Ik wordt altijd rustig ontvangen en op mijn gemak gesteld. Dat vind ik heel fijn.

was goed

was goed en nnetjes

Daniëlle is een vakvrouw

Eerst bij Daniëlle de mondhygiëniste en zij laat je mee kijken wat ze doet. Ze legt uit. Heel fijn. Een vakvrouw. Daarna de controle en prima.

Geweldige lieve mensen .

Geweldig lieve mensen die hun vak goed Verstaan .

Aardig en goede behandeling

Client vriendelijk

Vanaf de balie tot in de stoel, de dames hebben maar een doel. De client moet vakkundig geholpen worden en tevreden weer naar huis gaan

Fijne, gemoedelijke praktijk

Altijd op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen

Fijn geholpen

Zeer fijn geholpen

Geïnteresseerd en zorgvuldig

Behandeling perfect! 100%

Vriendelijk en behandeling geheel naar wens

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.