Proffesionele zorgverlening in ontspannen sfeer

Prettig geholpen op dezelfde dag dan dat ik mijn hulpvraag aan de assistente had voorgelegd. En al had ik " even tussendoor" een plekje aangeboden gekregen ; ik heb het geheel als rustig en ontspannen ervaren.

Werd netjes en goed behandeld/geholpen

Werd netjes en goed behandeld/geholpen

goede behandeling, goede service,

behandeling is goed. Proberen mee te denken in je agenda.

Erg vriendelijk en professioneel

Een fijne, professionele en leuke tandarts.

Mijn ervaring was goed.

De vragen die ik had zijn goed uitgelegd.

Goede uitleg van de dingen die ze gingen doen/uitvoeren

prettig rustig op gemak

zeer prettig

Is prima

Goede Tandarts

Goed pijnloos geholpen, goede behandeling

Op tijd aan de beurt, hoef niet lang te wachten. Behandeling is goed.

ben goed geholpen

Ben goed geholpen.

Door t personeel laag drempelig

Met mijn dochter van 5 weer samen hier geweest. De tandarts en ass pakken t vakkundig aan. Mijn dochter vond t spannend maar ze leidden haar helemaal af.

Is prima

Goed behandeld

Zie reactie hier onder.

Ik vind het erg jammer dat erzoveel verloop is tussen de tandartsen. Ben je net gewend aan je tandarts,gaat hij of zij weer weg. Hopelijk blijft het nu een poos rustig.

Iedere x een andere tandarts

Ik vind het niet fijn dat ik iedere keer een andere tandarts heb. En sorry ik versta haar heel slecht,wel vriendelijk Zou graag een vaste tandarts willen en liefs iemand rond de 50

Goede behandeling en begeleiding.

Ik heb de behandeling als goed ervaren. Vriendelijke tandarts en assistente.

Super goed en fijn!

Ben goed geholpen door jullie!!

Gewoon goed

Gewoon goed zoals het hoort

Netjes en prima geholpen.

Betrof controle. Prima en vriendelijk geholpen.

Hele fijne evaring

Wij zijn net nieuw en zijn nu twee keer geweest. Allereerst zijn de assistentes achter de balie super vriendelijk! Daarnaast wordt er naar ons gevoel de tijd genomen voor de afspraak, leggen de tandartsen goed uit wat ze doen en praten ze ook met ons of tegen ons terug. Ook hebben we gemerkt (voor zover we er zelf verstand van hebben) dat wanneer ze ‘dingen’ constateren, het niet laten zitten of een nieuwe afspraak maken. Deze dingen waren wij allemaal niet gewend bij onze oude tandarts… Voor ons een wereld van verschil op een positieve manier!!

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.