Fijne tandarts voor kinderen

Fijne tandarts voor kinderen

Vakwerk

Mensen met passie voor hun vak.

Goed geholpen door mevrouw Abdulkadir, rustig en duidelijk uitgelegd wat ze allemaal deed en waarom, heel fijn.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Heel vriendelijk

De tandarts is zeer goed maar mondhygiëniste vind ik overdreven

De ervaring bij de tandarts en haar assistente zijn zeer goed. Alles wordt rustig uitgelegd en overlegd. Bij de mondhygiëniste vind ik het overdreven. Ik kom daar niet voor niets met mijn gebit en hoef niet als een klein kind behandeld te worden. Eén keer zeggen hoe te poetsen en met die vreselijk paarse vloeistof te werken is voldoende. Als dat iedere keer gebeurd dan wordt dat heel erg vervelend.

positief

mondhygiëniste geeft veel tips. Nieuwe methode gebruikt spoelen/polijsten. Tandarts deskundig en duidelijk.

heel goed

Deskundig

Vriendelijke benadering en deskundig advies

Waar vindt je nog een tandarts waar je onthaald word met koffie en gebak?!!

Elke keer weer een feest !

Vandaag geholpen door het team Mar&Dan. Beste teamwork wat er is. Ik kijk uit naar de volgende afspraak !

Goede behandeling.

Gewoon top

Ja, alleen maar positief, niets op aan te merken.

Altijd prima geholpen. Vriendelijke tandarts en behulpzaam personeel.

Gewoon goed

Zelden langere wachttijden, vriendelijk geholpen .

Prima behandeling

Goed behandeld, vriendelijke tandarts en assistente

Weer een andere tandarts

wel goed geholpen

wordt altijd goed en vriendelijk behandeld ze hebben altijd tijd voor een gesprek

wordt altijd goed en vriendelijk behandeld ze hebben altijd tijd voor een persoonlijk gesprek het maakt niet uit bij wie je bent ze zijn allemaal vriendelijk

Prima behandelingen en fijn contact

Heb de behandelingen als zeer prettig ervaren mede door de begeleiding en uitleg.

Rustig, duidelijk en begripvol

Rustig en geduldig met de kinderen, maar ook bij volwassenen. Geeft goed advies. Vriendelijk

Prima en vriendelijk geholpen door weer een nieuwe tandarts

Er werd keurig uitgelegd wat hij ging doen. Werd prima geholpen. Jammer dat er weer een nieuwetandarts is. De zoveelste in korte tijd.

Prima behandeling gehad.

Na een stukje afgebroken kies en voortand, prima snelle behandeling gehad, ook deels met verdoving is goed bevallen.

prima !

gewoon : goed ! zorgzaam !

Werken op tijd.

Luisteren naar de klant

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.