Moet nog 2x voor behandeling terugkomen

Vriendelijk geholpen met duidelijke uitleg.

zie hierboven

Vlot en adequaat geholpen. Vriendelijk.

Een foutje in het afsprakensysteem werd direct vlot verholpen. De fout was vlot opgespoord.

Goede vaardige tandarts en assistente

We gaan met veel plezier naar de Samenwerkende tandarts in Vriezenveen. Hele enthousiaste baliemedewerkers. Marieke en haar assistente houden ons gebit gezond en geven goede tips wanneer nodig.

Uitstekende controle.

uitstekend.

Prima geholpen door deskundige mensen!

Prima geholpen door deskundige mensen!

Goed.

Kwaliteit.Mevr Busscher en assistente zijn aardige en vooral klantvriendelijke mensen. Ook balie personeel is aardig en correct. Fijn om zo naar de tandarts te gaan want normaal ga ik liever een biertje drinken met een sigaar dan naar de tandarts.

Goed advies

Ik werd prima behandeld. Erg vriendelijk.

Het was gewoon gezellig. Keurig behandeld en vakkundig.

Vriendelijk en begripvol!

Hele fijne tandarts. Ze is heel rustig. Neemt de tijd, begripvol. Houd rekening met patiënt!

Gezellig, vakkundig

Als gezin wordt je gezellig ontvangen, per kind wordt gekeken naar de leeftijd. Goede behandeling.

Vind alleen vervelend als ik niet op tijd van de afspraak geholpen kan worden! Maar ik snap dat het soms uit kan lopen.

Altijd gezellig

Vind het altijd leuk en gezellig om ff naar de tandarts te gaan. Gezellige dames

Fijne tandartsen en assitenten

Prettig

-punt dat het weer een nieuwe tandarts is. Dit keer was het Alex die er zat. Verder heeft hij het prima gedaan, mijn dochter heeft angst gekregen ivm de vele wisselingen in tandarts maar deze tandarts vond ze fijn. Nu maar hopen dat deze een tijdje blijft.

Goede zorg uitleg!

Zeer Vriendelijke en vakkundig.

Vriendelijk en deskundig

Geweldige praktijk

Van afspraak maken, fijne wachtkamer en vriendelijke balie medewerksters tot adequate en aardige tandarts en goede behandeling; top plek om patiënt te zijn. Ik was altijd angstig en nu niet meer door rustige uitleg. Kortom: aanrader

Altijd een positieve sfeer en deskundig

Positief

Vakkundig en vriendelijk

Prima geholpen door een aardige en vakkundige tandarts

Ik vind een bezoek aan de tandarts nooit leuk. Deze week een vulling vervangen. Zonder verdoving, de tandarts en assistente vroegen iedere keer hoe het ging en legden alles goed uit.

Prima behandeling letterlijk en figuurlijk

Keurige behandeling letterlijk en figuurlijk.

Super !

Tandarts repareert met 1 telefoontje direct mijn afgebroken tand !

Plezierige benadering en goede behandeling.

Heel goede behandeling.

Goed ontvangst, uitleg en vriendelijke.

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.