was prima, rustig en goed toegelicht wat ze gingen doen.

Altijd goed

Heel fijn altijd overleg mogelijk. Klantvriendelijkheid. Fijne decembermaand Groet

Snel en goed geholpen na klachten

Ik had behoorlijk kiespijn en kon na een telefoontje ‘s morgens al snel komen voor een behandeling. De behandeling ging vakkundig en heb daarna geen klachten meer. Bedankt Alex (je naam staat niet in het lijstje)

Tijd voor aandacht

Altijd weer leuk om langs te komen

zie onder

Ik werd op tijd, professioneel, met uitleg en pijnvrij geholpen

Andere tandarts

Ik kwam voor het vullen van een gaatje en was voor het eerst bij een andere tandarts dan mijn eigen. Deze meneer is zeer kundig, voorzichtig, duidelijk en vriendelijk. Ook de juiste adviezen. Kortom, heel tevreden met deze ervaring.

Vriendelijke behandeling

Vriendelijk, gast vrij en deskundig

top!

Heel goed!

Prima!

Prima!

Goede deskundige hulp

Vriendelijk, maar....

Altijd vriendelijk maar wanneer je helaas (te) vaak behandeld moet worden is het onprettig telkens andere tandartsen te hebben. Dat ervaar ik echt als heel lastig. Verder het telkens weer hameren over het nut van het maken van foto's komt bij mij toch dwingend over, jammer. Ben mn tegoed hard nodig voor de behandelingen. Begrip daarvoor zou fijn zijn, al met al maakt dit dat ik nu telkens enorm opzie tegen een tandartsafspraak.

Een P van poetsles zou een goede aanvulling zijn op de afspraak. Groet Chiel

Vriendelijk

Vriendelijk ontvangst en alles wordt uitgelegd.

Vakkundig servicegericht

Vakkundig servicegericht

Vooraf goed geinformeerd en zowel de mondhygieniste en tandarts deden hun werk prima.

Vriendelijk en attent!

Zie boven!

Goed en snel weer weg

Goed en snel klaar

Uitermate tevreden over de behandeling!

Keurig geholpen. Altijd relaxte sfeer. Geen gaatjes en tandsteen meteen verwijderd. Kan er (hopelijk) weer een jaartje tegen.

Blij met "mijn" tandarts!

Deze tandarts houd rekening met je. En iedereen is vriendelijk.

het is altijd goed

altijd gezellig alleen de koffie ontbreekt

Ga zo door

Vriendelijke ontvangst aan de balie, op het afgesproken tijdstip geholpen door een (inval) tandarts (Alex). Beste man kon zich prima verwoorden in het Nederlands en ging van te voren uitleggen wat hij ging doen. Wat wil je nog meer!II

Uitstekend!

Heel goed voorgelicht door de preventiemedewerkster en ook al snel een afspraak voor het vullen van 2 gaatjes. Super!

Helemaal goed

Altijd vriendelijk en betrokken bij patiënt. Goeie zorg, open en eerlijk, geeft de zorg wat nodig is.

Hartelijke ontvangst. Luister belangstellend naar patiënt. Komt deskundig en rustig over.

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.