Viel tegen

Mijn tand was afgebroken Ten eerste moest ik heel lang wachten Had verwacht dat ze het direcht hadden uitgehaald maar nee dus Nu moet je nog een keer weer

Ze waren vriendelijk

prima behandeling en uitleg

prima behandeling en uitleg

Goede kundige tandartsen en prima assistenten ,top team

Alles was goed

Werd goed ontvangen

Zeer klant vriendelijk

Onprofessioneel en zeurend

Ik was zelf enkele jaren niet bij de tandarts geweest. Wat mijn eigen verantwoordelijkheid is. Bij binnenkomst ga ik rustig zitten in de wachtkamer en hoor ik gewoon overduidelijk vanuit achter de opmerking: "We hebben zo nog iemand die al heel lang niet is geweest". Dit vind ik zwaar onprofessioneel gedrag wat absoluut niet zou mogen gebeuren. Vervolgens is het bij de controle één en al gezeur. Wanneer een klant een keuze maakt om bijvoorbeeld geen foto's te maken dan dient dat geaccepteerd en gerespecteerd te worden en hoeft dit niet tot 4 keer toe nog een keer gevraagd te worden. Ook de manier van praten en vragen verdiend de aandacht helaas.

Uitermate behulpzaam en geduldig.

Ik ga altijd samen met mijn zoon Teun. Teun heeft een lichaamlijke beperking en was deze keer een beetje angstiger dan anders. Door geduldig en geruststellend op hem in te praten ging de controle goed en Teun gaf aan waarschijnlijk de volgende keer weer wat geruster naar de tandarts te gaan.

Praktijk is goed bereikbaar, groot en netjes. Tandarts en assistent zijn vriendelijk, deskundig, leggen goed uit en goed met de kinderen. Nemen de tijd, heel belangrijk. Zelfde geldt voor onze orthodontie assistente en de preventie assistenten. Keer op keer de kinderen blijven motiveren tot poetsen en dragen van elastiekjes etc. Orthodontist zelf is niet altijd goed te begrijpen wegens taalbarrière. Probeert wel zo goed mogelijk alles uit te leggen. Huidige mondhygiënist is voor mij minder toegankelijk dan de vorigen die ik had. Geeft weer andere adviezen dan voorgangers. Soms verwarrend. Behandeling was wel netjes. De assistenten aan de balie verdienen een pluim, altijd vrolijk en bereid mee te denken bij problemen omtrent afspraken etc.

Vriendelijk, prima behandeling met duidelijke advies gekregen.

Fijn dat er zo’n goede aandacht is voor mijn situatie van mijn gebit

Uitdaging soepel opgelost

3 zittingen bij de mondhygiënist 1 éen week. Bleek er ook nog een infectie aan de gang, en kies moest er snel eruit. Kon na de 2e zitting gelijk worden gedaan. Dat zal best wel wat geregel zijn geweest door de dames, maar het was gelukt !

goed overleg en behandeling oké

goed overleg en behandeling oké

Geweldig team

Zeer kundig en professioneel team met altijd een fijne positieve sfeer in de praktijk!

Erg goed

De mondhygiënist was zeer kundig en professioneel. Ze nam de tijd om alles goed uit te leggen en gaf fijne tips. Ook het apparaat wat ze gebruikte voor de reiniging was hygiënisch en zeer goed werkend (innovatief)

Ik wordt altijd goed door Marieke geholpen.

Top!!!

Wij hebben hele lieve tandarts, zij denk met je mee en heeft de beste met je voor. De balie medewerkers zijn ook erg aardig en denken met je mee als je een afspraak moet maken.

Vakkundig en fijn geholpen

Vriendelijk en duidelijke uitleg

Fijn team, fijne tandarts!

Super behandeling gehad. Heel tevreden!

Super fijne behandeling gehad bij de mondhygiënste.

Controle 9 maandelijks

Helaas versta ik de tandarts niet maar de assistente maakt er altijd een vrolijk moment van. Hoop dat Ellen snel hersteld en terugkomt

Aardige en begripvolle tandarts

Wel jammer ,bel maandag morgen weer omdat de stiftand er weer is uitgevallen!!

Vlot geholpen en vriendelijk.

Fijne behandeling altijd goed gemutst.

Alles goed uitgelegd en behandeling goed

Houdt rekening met de cliënt, goede service en gezellig.

Eindelijk zonder angst naar de tandarts.

Krijgerstraat 61

7671 XX Vriezenveen

Over Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen

Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.