Laden reviews...
291 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een consistente vriendelijke ontvangst en duidelijke uitleg bij behandelingen. Patiënten waarderen de tijd voor uitleg en de kalme benadering tijdens afspraken. Over het algemeen geven mensen aan vertrouwen en tevredenheid te ervaren in de dagelijkse praktijk, met aandacht voor communicatie en patiëntgerichtheid.
Bezoek bij de mondhygiënist was door Danielle gedaan en ze was professioneel, vriendelijke met een positieve mindset. Top service. Bedankt Danielle.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
9 September 2026
Goede deskundige behandeling
5 September 2026
anoniem
Ik wordt er altijd keurig en netjes behandeld
4 September 2026
anoniem
Fijne tandarts die weet wat EDS is en er ook naar handeld. Fijn personeel, niet stug, vriendelijk en behulpzaam.
4 September 2026
anoniem
Aan de balie vriendelijk en bekende gezichten. De tandarts was nieuw ( alweer)en sprak niet of geen Nederlands. De tandarts vroeg ook niet of ik misschien Engels kon, dat zou zeker een optie zijn geweest, maar misschien sprak hij geen Engels. De assistente was zeker vriendelijk, maar de samenwerking tussen de tandarts en haar was bijzonder. Hij stond er wat bij, zij deed alles, behalve de controle. Ik ben altijd wel tevreden geweest, maar het geheel kwam wat rommelig over, alsof niemand precies wist wat zijn/haar taak was.
Beveelt niet aan
3 September 2026
anoniem
Fijn geholpen bij gebitsreiniging. Duidelijke uitleg wat er ging gebeuren.
2 September 2026
2 September 2026
anoniem
Goed geregeld ! Fijn behandeld !
27 August 2026
anoniem
Kind of een volwassen iemand. Ze stelt je op je gemak. Verteld wat ze gaat doen. Geeft tips en advies. Heel fijn om voor controle te komen.
26 August 2026
anoniem
had een afspraak bij de mondhygienist, hele fijne man en werkt erg nauwkeurig
24 August 2026
24 August 2026
Gewoon goed.
23 August 2026
Super snel geregeld
22 August 2026
anoniem
Ik had een stuk van mijn kies af en die is heel mooi weer opgebouwd door tandarts Alex uit Roemenië. Heel blij mee.
21 August 2026
anoniem
Duidelijk overleg vooraf tevreden met resultaat
21 August 2026
Duidelijk,deskundig,eerlijk.
anoniem
Na een weekend tandpijn maandag ochtend om 8:00uur gebeld. Ik kon om 11:30uur terecht en werd gelijk geholpen. Ook de wortelkanaal behandeling die nodig was is zonder pijn verlopen. Wat een fantastische tandarts.
anoniem
Rustige en plezierige behandeling. Kom graag terug , wel over 4 mnd. Ik weet haar naam niet ,sorry
anoniem
Gewoon goed, keurig volgens afspraak
16 August 2026
anoniem
Een kies had een nieuwe vulling nodig. Heb gevraagd om een verdoving. Heb die ook gekregen. Vulling zit er goed in.
13 August 2026
12 August 2026
anoniem
Een fijne behandeling en meedenkende tandarts en altijd vriendelijk.
9 August 2026
anoniem
Vriendelijk geholpen. Ben heel tevreden over Marieke en alle assistenten. Dikke pluim ga zo door.
9 August 2026
anoniem
Ontspannen sfeer, vriendelijk en mundig personeel.
7 August 2026
4 August 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Vriezenveen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Krijgerstraat 61 te Vriezenveen. De tandartsenpraktijk bevindt zich in de Oale Ulo, temidden van andere eerstelijnsgezondheidszorg met onder andere een logopedist, podoloog en een kinderfysiotherapeut. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandartsen praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik.
Krijgerstraat 61
7671 XX Vriezenveen
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.