ik ben tevreden

weer een schoon gebit en geen gaatjes! ;)

uitstekende tandarts

deskundige behandeling en zeer vriendelijk

al jaren uitstekend

deskundige behandeling en zeer vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Professionele behandeling, vriendelijk en deskundig personeel

Super!

Chloë van Thillo heeft mijn gebit ‘behandeld’ op een zeer vriendelijke, rustige, professionele manier. Het is nog nooit zo ‘mooi’ geweest, waarvoor dank! Vriendelijke behulpzame dames aan de balie ook.

Korte wachttijden, prettige tandartsen en andere medewerkers

het was een goede behandeling

ik vind dat ik goed geholpen ben.

Al jaren een uiterst vriendelijke en deskundige behandeling.

Zie boven.

Super goede tandarts.

Zeer aardige en zeer vakkundige tandarts. Echt een aanrader voor mensen die niet graag naar de tandarts gaan.

Prima op tijd, vriendelijke en deskundige medewerkers

Zie bovenstaande

Luisterend oor , behulpzaam , oplossing biedend , bereikbaar

Staan me altijd te woord , zoeken naar oplossingen, vriendelijk, bereikbaar behulpzaam. Vriendelijk maar ook een luisterend oor . Zeer goede zorg en nazorg en behandeling. Ben zeer tevreden met Chloe de mondhygiënist.

Een hele lieve, kundige tandarts. Ze neemt de tijd voor je, legt alles goed uit.

Erg goed

Niet alleen de behandeling is prima ook de ontvangst en n praatje vooraf lis geweldig

het was een prima ervaring

het was voor mij spoed. ik kon snel terecht en ben uistekend geholpen. dank U wel het e-mailadres is veranderd en dat krijg ik niet gewijzigd. [email protected]

prima!

gewoon goed

Prima.

Het was de eerste keer dat we naar deze tandarts gingen. Namen heb ik niet gehoord en/of onthouden. Het was me in eerste instantie niet duidelijk dat ik eerst te maken had met de assistente van de tandarts. Ik dacht dat zij de tandarts was. Maar beiden hebben mij en onze zoon Timo, die een verstandelijke beperking heeft, keurig en vlot geholpen. Fijn dat ik in ons eigen dorp terecht kan voor tandheelkundige hulp.

OK

Fewer services as at past dental services (US, Germany), but competent in core services.

Kundig, vriendelijk, geruststellend

Prettige bejegening

Vriendelijk. Goede toelichting

Fantastisch fijne tandarts

Vriendelijk wordt gerust gesteld geweldige tandarts fantaschi

Prettige ontvangst

De behandeling van de mondhygiëniste was niet onprettig. Goed advies gekregen. De controle door de tandarts was zeker door haar Antwerpse tongval weer amusant maar professioneel.

Vriendelijk en deskundig

Kathy is zeer vriendelijk en geeft eerlijk advies en is duidelijk bij problemen en of vragen

Vriendelijke werknemers, persoonlijke benadering, meelevend in alle situaties

Uitstekend !

Ik vind Cathy een prettige en vakkundige tandarts. Daarom ben ik na mijn verhuizing naar Rotterdam speciaal voor haar in Ulvenhout gebleven.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.