Snelle behandeling , lange wachttijd

Half uur moeten wachten. In 5 minuten klaar

Goed en snel geholpen

Door kiespijn moest afspraak tussendoor gepland worden. Heel fijn dat het toch lukte. Tandarts kende ik nog niet, zeker kundig en vriendelijk!

Nooit gedacht dit te zeggen: ben blij met jullie.

Zoals gewoonlijk weer nerveus. Een hele vriendelijke, begripvolle vrouw leidde me naar de stoel. Legde alles uit. Zij bleef rustig, geduldig. Kortom ik werd zowaar wat rustiger.

goede/snelle service

Assistente komt onervaren over

De assistente kwam nogal klungelig over, ze ging toch mijn tanden polijsten en sproeide me nat. Ik had aangegeven dat dit niet nodig was omdat ik net bij de mondhygiëniste was geweest maar ze ging gewoon door. Over tandarts Nomes ben ik erg tevreden

Hele lieve meelevende tandarts

Ik ben heel bang en had kiespijn ze heeft me gerustgesteld en heel goed gehandeld

Zeer prettig

Mw Nomes is altijd vrolijk, vriendelijk en verstaat haar werk

Minder dan bij cathy

Onverwacht een nieuwe tandarts. Had zelf het idee dater minder goed gekeken werd maar kan ook het idee zijn

Mijn ervaring was goed , maar wat ik minder vind dat mij dochter mij belde dat ze 15e moet betalen omdat de tandarts tegen assistent zij dat ze even uit moest leggen hoe ze moet ragen net of zij dat zelf niet weet en dan nog 15 e dat vind ik echt slecht ik was er bij was iets van 10 seconde

Goed erg tevreden over tandarts

Ok

Goede uitleg

Goede uitleg en welkom geheten voor onze eerste afspraak na overstap

Altijd Hartelijke ontvangst!

Wij voelen ons sedert vele jaren thuis in de praktijk. Deskundige tandartsen en vriendelijke en zorgzame assistentes!

Goed en kundig geholpen

Voldoende parkeergelegenheid was er afgelopen donderdag zeker niet. Personen die mij goed geholpen hebben staan niet in uw keuzemenu.

Te lang wachten

Had om 16.00 afspraak en om 17.10 in de stoel. Snelle controle door nieuwe tandarts die zich niet eens voorstelde en geen tijd om tandsteen te verwijderen zoals altijd gebeurde. Nieuwe extra afspraak bij mondhygieniste maken. Ik ben benieuwd wat die 5 min in de stoel me gaan kosten.. Er zit geen hart meer in de praktijk.

Leuke zit, beetje pijn is prettig.

Leuke zit, ging vlot en niet te pijnlijk schoongemaakt, top.

Zag er erg tegenop maar het viel reuze mee.

Paar keren bij Kathy geweest voor een behandeling en ik moet nog een aantal keren. Ben erg tevreden over haar. Ze stelt je op je gemak.

Vriendelijk

Prettige patentvriendelijke benadering

Vriendelijk, begripvol en kundig

Altijd als ik kom, wordt ik op mijn gemak gesteld. Nu is mijn angst al wel minder geworden en dat vooral dat daar begrip voor is. Ik weet altijd waar ik aan toe ben als er iets moet gebeuren

Altijd vriendelijk, goed geholpen, nemen alle tijd.

Altijd weer plezierig om optimistisch geholpen te worden

Je wordt vriendelijk ontvangen en moet op tijd zijn, er wordt stipt op afspraak gewerkt en dat is een unicum in een medische omgeving. Vriendelijk, vrolijk, optimistisch, deskundig.

de behandeling is uitstekend

Helemaal top

Chloe is mijn mondhygiëniste Goed ,stelt je op je gemak Kundig Kortom fijn

Vriendelijk, geen wachttijd en prima behandeling!!

Geen wachttijd, vriendelijk en prima behandeling! Ga zo door!!-

Tevreden

Na eerste bezoek erg tevreden.

Erg gastvrij en keurig geregeld.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.