Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke en snelle behandeling. Ik ga ervan uit dat het ook deskundig was. Jammer dat van tevoren niet duidelijk was dat ik niet mijn “eigen” tandarts had.

Snelle behandeling en zeer goed

Na behandeling goede uitleg

Fijne tandarts en goede tandverzorging

Altijd weer een feest om naar de tandarts te gaan

Mijn ervaring was altijd heel goed!

Mijn ervaring met Kathy Nomes zijn altijd heel goed! Kundig en betrokken. Zeer prettig! (9) Mevrouw Kaur (1x gehad) minder fijn, afstandelijk, niet betrokken! (6) Controle/schoonmaak door onbekende assistente (1x gehad) zeer pijnlijk, nooit eerder pijnlijk geweest. Controle afgebroken. Echt slecht! (4) Door deze twee twijfel aanbeveling, bij Kathy en Mondhygiëniste, top! Controle/schoonmaak bij mondhygiëniste, niks aan de hand, weer gewoon als altijd, pijnloos, zeer prettig! (9)

Aardige medewerkers, kundig en communiceren fijn

Kundig, prettig contact, afspraken sloten niet geweldig op elkaar aan maar toch fijn geholpen

Altijd vriendelijk

Goede behandeling en vriendellijke mensen goed gevoel altijd

zorgzaam, geduldig

zorgzaam, geduldig

Heel fijne, betrokken tandarts

Fijne toegankelijke praktijk

Prima behandeling, maar uitloop in tijd

Klantvriendelijk, deskundig, maar mijn behandeling begon een half uur later dan gepland, evenals die van mijn vrouw, die 20 minuten na haar afspraaktijd aan de beurt was. Daardoor misten we andere afspraken.

Gewoonweg TOP !!!

Heel erg goed.

Altijd heel goed

Geen opmerkingen prima behand

Perfect.

Perfecte behandeling door zeer deskundige en vriendelijke mondhygieniste .

Goede behandeling, met korte wachttijden.

professioneel korte tijden

Vriendelijk, en kundig

tevreden

ik kan het aan mijn vrienden adviseren

Ben geholpen door een bekwame tandarts. Heel tevreden.

Ben geholpen door een bekwame tandarts. Heel tevreden.

Normaal

Kwam alleen op controle.

Super tandartspraktijk

Super tandartspraktijk

Liefdevolle aandacht

Kundige lieve tandarts voor het hele gezin

Wederom top

Ik ben heel positief, zowel over de dienstverlening, de vakkundigheid als de communicatie.

Prima geholpen

Prima geholpen

Dat zeg ik, zeer goed

Prima tandarts en goed ondersteund personeel

Zoals uit de koptekst blijkt ben ik erg tevreden

Begrip

Super fijn. Tandarts weet dat ik bang ben en probeert altijd gerust te stellen.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.