Prima rustige behandeling

Het was een fijne behandeling

Fijn contact en begripvol.

Ik durfde jarenlang niet naar de tandarts maar door Kathy ga ik weer elk half jaar. Altijd heel begripvol en fijn contact!

positief

Men houdt rekening met de met de specifieke wensen van de patient.

Fantastisch

Kathy Nomes is een ongekend goede vakvrouw. Speciaal voor haar kom ik naar deze praktijk.

zeer geruststellend

Hele vriendelijke begripvolle mensen. Zowel de tandarts, als de assistente en de receptioniste.

Goede vlotte behandeling van mijn probleem

Vriendelijk, mi. deskundig en goede uitleg

Altijd vriendelijk en goeie service

Wordt vriendelijk geholpen en altijd op tijd

Altijd vertrouwd

Zie niet op tegen bezoek tandarts!

Altijd vriendelijk en goede behandeling!

Goede behandeling ook voor jonge kinderen.

Echt blij met mijn nieuwe tandartspraktijk

Eerste behandeling bij mondhygieniste was heel prettig. Dank voor het geduld en de professionaliteit van de behandelaar.

goede behandeling, snel en efficient

goede behandeling, snel en efficient

Na contact snel en adequaat geholpen.

Duidelijk op de problemen en eventuele gevolgen gewezen. Geholpen en behandeld door Drs. Azimi.

Met afgebroken kies heel fijn aan de telefoon geholpen en daarna snel mogen komen en super geholpen. Erg blij met t resultaat.

Vriendelijk ontvangst en goede uitleg en advies

Vriendelijk personeel en deskundig.

Fijn!

Kathy en alle assistentes zijn super fijn! Ik kom hier heel graag!

Prima ervaringen

Ben van huis uit bang voor de tandarts. Door hun rustige manier van benaderen is dit een stuk minder geworden. Zal er nooit graag heen gaan maar het scheelt veel.

Goede tandarts

Goede tandarts.

Helemaal tevreden

Niet lang hoeven te wachten, netjes en goed geholpen, heb na afloop nog vragen kunnen stellen en duidelijke antwoorden gekregen. Top!

Prettig

Rustige, kalme, effectieve behandeling. Alleen jammer dat het tijdstip van de afspraak werd overschreden.

Prettig, aardig en vriendelijk. Duidelijke uitleg en snelle behandeling. Ik ben niet meer bang voor de tandarts!

Top !!!

Super.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.