Snel geholpen

Onpersoonlijke praktijk

Door constate verandering van personeel is de praktijk erg onpersoonlijk geworden Zeker voor nieuwkomers lijkt me dat ongunstig succes ermee

altijd vriendelijk en behulpzaam

Goed bespreekbaar en vriendelijk. Afspraak altijd optijd, en behulpzaam en attend.

Snel en vakkundig geholpen

Kon dezelfde dag nog terecht ivm ontsteking en ben vakkundig geholpen

Fijne tandarts, kundig

Goed en kundig behandeld

Het is vele malen beter geweest

Ben altijd met heeeeeeel veel plezier bij de praktijk gekomen, altijd dezelfde vakkundige assistente gehad heeeeeel fijn en prettig, en ook vertrouwen. Nu laatste 2 x allebij de keren een ander, en "vind ik" onpersoonlijk naar patiënt neeeee niet brutaal of onmenselijk, kortom ik vind het niet prettig weet niet of ik blijf. Nu wordt in 1 keer een behandelplan voorgesteld ( zal uiteraard nodig zijn) waar ik van tevoor nooit van heb gehoord, of melding van gekregen. Jaaaaaren geleden werdt rr voorgesteld om 2 krone te plaatsen , daarnaar noooooit meer iets van gehoord of het wel of niet meer nodig is, kortom weet niet waar ik aan toe ben

altijd een prettige behandeling

bij de behandelaars kan maar één persoon aangeklikt worden, dr. Asimi heeft het consult geleverd. Hij geeft altijd een goede uitleg over hetgeen hij doet of juist niet doet. Vriendelijke groet.

Fijn bezoek bij mondhygieniste

Zorgvuldig mijn gebit weer gereinigd!

Professioneel

Voorzichtige en doeltreffend behandeling

Heel lang wachten

Vond het met de tandartsen allemaal fijn! Allen ik moest wel 40 minuten wachten… na mijn afgesproken tijd. Ik werk fulltime, en dan kom je best in de knoop.

Toestand van gebit wordt besproken en daarna voor zover mogelijk behandeld

Heel goed

goed ontvangen en behandeld ik ben heel tevreden.

Prima uitleg wat er gebeurd

Te groffe behandeling van mondhygianiste.

Ze werkte te grof, niet zachtzinnig. Ik maakte me zorgen dat ze mn kronen wel liet staan. Behandeling van Kathie was als vanouds. Prima.

Supervriendelijk en vakkundig!

Kon snel terecht na een gebroken kies de avond ervoor. Meteen voortvarend geholpen, met humor en vertrouwenwekkende professionaliteit.

Heel erg vriendelijk

Vriendelijk en deskundig

Deskundig, controle prima en is gericht op het gezond in stand houden van het gebit. . Jaagt je niet onnodig op hoge kosten.

Deskundig en eerlijk

Kathy Nomes is een topper en vakvrouw. Zo informeert zij je goed omtrent esthetische behandelmethodes, zodat je ook een goede en passende keuze kunt maken.

Uitstekend.

Rustig en doeltreffend geholpen.

Toptandarts

Periodieke controle, en zoals altijd heel vriendelijk maar tegelijkertijd heel nauwkeurig in het onderzoek van mijn tanden! Ik kan er weer tegen!

zoals altijd: goede en snelle behandeling

zoals altijd: goede en snelle behandeling

Al zou ik emigreren dan kom ik speciaal voor jullie en mijn gebit terug

Nooit pijn gehad tijdens of na de behandeling. Toen ik echt een ontsteking had in een weekend met veel pijnstillers ben ik op maandag meteen geholpen.

Goede en prettige aanpak.

Op verzoek om behandeling van mijn kiespijn werd snel en efficiënt gereageerd. Vriendelijke benadering.

vriendelijke tandarts ( Cathie ) vriendelijke receptionist en fijne tandhygieniste

Kathy prettig, Azimi liever niet

Ik vind Kathy altijd heel erg prettig werken. Jammer genoeg werkt zij alleen op maandag, Wij plannen voortaan alleen de afspraken in op maandag!! Zij heeft kennis, is professioneel, altijd vriendelijk. Vertelt tijdens de behandeling wat ze gaat doen. Andere 2 keer bij Azimi geweest en vond dit niet prettig!

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.