goed en met geduld geholpen

Er werd rekening gehouden met het feit dat ik slecht hoor daarbij kreeg ik goed uitleg

Heel erg goed.

Rustige, vriendelijke en professionele behandeling.

Conform verwachting

Vriendelijk geholpen

Positief

Fijn dat ik snel terecht kon toen mijn vulling uit mijn kies was gevallen. Top!

Zeer vriendelijk en zorgzaam

Zie bovenstaande, ben dus zeer tevreden

prima geholpen

na mijn behandeling van twee maanden geleden hield ik gevoelige tanden. Ik was bang voor een gaatje. Mijn vraag is netjes behandeld en bleek gelukkig geen gaatje maar een gevoeligheid

Heel goed

Geen opmerkingen Prima.

goed geholpen

Was blij verrast dat voor aanpassing boven prothese,tandsteenverwijdering.foto maken en het plaatsen van een nieuwe voortand slechts 1 behandeling nodig was. Tandarts had iets meer uitleg mogen geven tijdens de handelingen

Fantastisch

Zaterdag kies afgebroken tijdens eten. Maandag ochtend gebeld. De juffrouw moest even kijken naat eventuele afzeggers en of ze kon schuiven werd half uur later terug gebeld en kon om 10:30al terecht. En Kathy heeft mijn kies weer bijna pijnloos opgebouwd met hast assistente.

Iedereen is vriendelijk, van balie tot en met behandel kamer.

Vakkundige medewerkers

Altijd goed ontvangen en behandeld

Alweer nieuw personeel

Je krijgt geen band met de tandarts of mond hygiëniste

alles gaat rustig en in overleg

Goed vriendelijk prima

Erg vriendelijk. Gewoon prima

Prettige manier geholpen

Goed geholpen duidelijk en goede service

Vriendelijk en professioneel. Mijn voorkeur gaat toch uit naar de behandelingen van Cloe, vandaar 4 sterren ipv 5

Werken prima op tijd, controleren goed,zijn erg vriendelijk

onverwachts een andere tandarts

goed hoor

Werd niet verteld wat er ging gebeuren

Onder ‘bijwerken’ kleine puntjes na controle afspraak gemaakt. Met verdoving vulling kies vervangen (denk ik) daarna pijnlijk en gevoelig koud/warm. Daarvoor geen klachten. Zal contact opnemen met tandarts praktijk.

Transparant

Duidelijke uitleg door de tandarts over De te volgen behandeling

Ben heel netjes ontvangen en geholpen

Deskundig en vriendelijk

Fijne begripvolle mensen

Prima behandeling

Zeer vriendelijke mondhygieniste.Heel professioneel.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.