Supper

Snel geholpen en ben van mijn pijn klachten af. Massih is een top tandarts.

professioneel, persoonlijke aandacht en gemakkelijk bereikbaar.

Er wordt kwaliteit geleverd en persoonlijke aandacht geschonken; m.a.w. heel cliëntgericht gewerkt. Afspraken worden goed gepland en tijdig bevestigd.

Uitstekend service

Prettige medewerker

Op zich prima, ietsje gehaast

Er was wat vertraging wegens een spoedgeval, daardoor was de tandarts iets gehaast, in mijn optiek. Geen groot probleem, overigens, en wel begrijpelijk. Benadering vriendelijk.

Super goed

Het was super goed gegaan ik was wel zenuwachtig ik denk de beste Tandartspraktijk

Beste mondhygiëniste ever: dienstbaar, zorgzaam, duidelijk, vriendelijk.

Snel en effectief geholpen.

Snel en effectief geholpen.

Ontspannen controle, aardige mensen

De controle was prettig, er werd duidelijk uitleg gegeven. De tandarts en zijn assistente waren erg aardig

Duidelijk wat het probleem was: gebroken kies. Goed hersteld inclusief aanstippen voortanden

Chloe is een zeer goede mondhygienist

TOP!

Mijn afspraak was op tijd en ik ben door de mondhygiëniste goed geholpen

Heel goed

Heel aardig en goed .

goed,

vakkundige behandeling, receptie kan wat efficiënter.

goed geholpen

Kronen met brug plaatsen. Kathy luistert goed, is geduldig en is een vakvrouw. ik heb altijd veel schrik gehad om naar de tandarts te gaan. nu heb ik dat veel minder. Ben heel tevreden over het resultaat.

Gebitsreiniging en tandartscontrole

Bij zowel het reinigen van mijn gebit als de controle door de tandarts, wordt er altijd heel duidelijk gecommuniceerd wat zij gaan doen en dat is uitermate prettig. Klantvriendelijkheid is uitstekend.

Wanneer zenuwen smelten als sneeuw voor de zon

De manier waarop Kathy je ontvangt is altijd zo hartelijk dat de zenuwen gauw verdwijnen. Alleen was het wel jammer dat op de ochtend van de behandeling er een telefonische annulering volgde van het bezoek aan de mondhygiëniste.

Kathy is een topper

Ze is niet altijd uiterst vriendelijk maar ook geïnteresseerd in je. Echt een topper. Heel precies en vakkundig persoon waar je geen angst hoeft te hebben. Ze zorgt voor een super fijne ervaring

gemakkelijk berijkbaar

Word netjes en vriendelijk behandeld

Vriendelijk en deskundig

Als gezin worden wij altijd vriendelijk ontvangen en er is voldoende tijd voor ons.

uitstekend met een goed gevoel voor geruststellen

ik heb er een prima gevoel aan overgehouden

De vervangende mond hygiëniste was zeer slecht

Omdat mijn vaste mondhygiënisten met zwangerschap verlof was, kreeg ik een vervangster. Ik vertelde van te voren dat ik bang ben voor de tand arts, de behandeling was ronduit pijnlijk, ik heb dit meerdere keren aan gegeven, ook zat meerdere keren mijn velletje van mijn lip klem tussen haar vingers, ze was wat onhandig in haar doen. Ik was van slag na de behandeling en kon het niet opbrengen om haar te bedanken. Ik hoop dat mijn vaste mond hygiëniste weer terug is, eerder hoef ik de behandeling niet te doen!!!

Professioneel en kundig

Ze zijn erg aardig lief en kundig in hun werk. Ze stellen je altijd op je gemak om je relaxed de behandeling in te gaan. Ben er al 10 tallen jaren en ben nog steeds positief over deze praktijk en tandartsen

professioneel en snel geholpen

Ik werd snel en professioneel geholpen. Geen lange wachttijd en prima "onderhoudsbeurt" voor m'n tanden. De balie had het druk, maar dat werd goed opgevangen.

Prettig geholpen

Prettig geholpen

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.