Snel en degelijk

Voor een controle werd ik vlot ingepland, correct ontvangen en degelijk nagekeken door tandarts Kathy Nomes, altijd zo innemend vriendelijk, kan niet beter

Super geholpen

Ik was gevallen en mijn tanden waren wat gevoelig maar wij waren voor controle op de praktijk, maar er werd gelijk even een foto gemaakt en over 14 dagen even terug voor controle. Super geholpen.

Het vervangen van 2 vullingen was pijnloos maar geen pretje

Ik heb altijd veel tandsteen. Alleen was dit de eerste keer dat ik bij de mondhygieniste nog een keer moest terugkomen om de bovenkaak te behandelen. Het verwijderen en vervangen van twee vullingen is m.i. vakkundig gebeurd. Alleen gezien de plaats van de kiezen achter achter in de mondholte wel "wat" onaangenaam maar pijnloos.

Iets onaangenaams toch aangenaam weten te maken

Betrouwbare omgeving die professionaliteit uitstraalt en professioneel is !

Alles perfect geregeld

Vriendelijk en goede behandeling

Aardige tandarts

Heel duidelijk en ondertussen ook begripvol

Heel fijn geholpen

Je wordt heel goed geholpen. Iedereen super aardig

Al meer dan 20 jaar een zeer tevreden patiënt

Niet zo persoonlijk

Deze tandartspraktijk voelt altijd als een klein fabriekje. Er wordt vanalles gedaan, vaak ook besproken tussen assistent en tandarts, zonder uitleg aan mij. Dan zeggen ze tegen elkaar E41, H1 en B6 (zoiets) en dan loopt de tandarts weer weg. Geen idee dan wat er is gebeurd en wat er precies aan de hand is. Dat vind ik jammer, ik hou zelf meer van een persoonlijkere benadering en uitleg. Verder is de kwaliteit goed.

Super!

Deskundig, klantgericht, vriendelijk

Bij een plotselinge spoedbehandeling snel en voortvarend opgetreden ! Prima, vertrouwen wekkend, meedenkend !!

Gewoon goed

Fijn geholpen en prima behandeling

Eerste keer bij jullie ivm stoppen huidige tandarts

Alles duidelijk en prima

Het voelt alsof in een garage binnenloop

Onaardige assistente die niet digitaal vaardig is. En een tandarts die meer aan mij wil verkopen dan waar ik om vraag

Adequaat geholpen.

Ik kom op korte termijn een afspraak maken. Bij de behandeling is de klacht adequaat verholpen

Heel snel en vakkundig

Altijd TOP

persoonlijk, vriendelijk & professioneel

Na jaren weer terug bij tandarts Kathy en het voelde meteen weer vertrouwd en top!

Na een lange tijd ben ik weer bij Kathy geweest en het voelde alsof ik nooit weg was. Ze neemt de tijd, werkt super zorgvuldig en stelt je volledig op je gemak. Fijn om weer in zulke goede handen te zijn

Fantastisch geholpen.

Mondhygieniste is een topper

Servicegericht

Cathy maakt dat je je zelfs bij de tandarts comfortabel voelt

Vertrouwd

Ik ga niet zo graag naar de tandarts, maar weet, dat het met. Daarom ben ik zo blij, dat ik in een "warme huiskamer" binnen kom.

Flexibel top kwaliteit en aardige mensen!

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.