Nvt

Behandeling was OK

Behandeling was OK

Fijne behandeling

Ze denken met je mee en houden rekening met je

Snelle vakkundige hulp.

Kwaliteit en vriendelijkheid

Kwaliteit en vriendelijkheid

Vlot en kundig geholpen

Maandag bellen dinsdag geholpen en opgelost

Weer heel fijn en vriendelijk. Groetjes Betty

In een zin geweldig. Heel vriendelijk geholpen. Top

Weer uitstekend

Altijd vriendelijk , professioneel, met veel aandacht

Katty altijd perfect en aardig

Heel eerlijk, ik vind dit de meest fijne tandartspraktijk die er is. Altijd zorgzaam en aardige mensen in de praktijk. Kan niets negatiefs zeggen ben altijd vol lof over deze praktijk.

Vriendelijk en vakkundig

Ik kon mijn snel een afspraak krijgen bij mijn "eigen" tandarts. Dat was fijn.

top mondhygieniste Chloe!

de tandartsen kan ik niet beoordelen omdat ik geen patiënt ben.

Snel top en deskundig

Snel, goed, fijne communicatie en kwaliteit! Heel blij mee

duidelijke en vriendelijke ontvangst door tandarts Kathy Haar deskundigheid voelt zeer vertrouwd ! Hele fijne arts ! assistente was mijn inziens nog lerende Ik merkte dat ze van het polijsen van tanden nog weinig ervaring had geen probleem , wel graag even vooraf melden !

Prima tandarts

Niemand gaat graag naar de tandarts, maar als je moet gaan kun je nergens beter terecht komen dan bij samenwerkende tandartsen in Ulvenhout. Relaxte sfeer, pijnloze behandeling.

Ik moest lang wachten

Ik moest heel lang wachten tot dat ik aan de beurt was en dat was niet de eerste keer

Snel en goed geholpen

Niet hoeven wachten, goed en snel geholpen met mijn behandeling. Goede communicatie met balie voor vervolgafspraken.

professioneel en vriendelijk

ben al ca 20 jaar bij deze praktijk en heb in die tijd best veel controles en behandelingen ondergaan. Ik ben steeds goed en vriendelijk geholpen. (en doorverwezen wanneer dat noodzakelijk was)

Het was een goede en snelle behandeling.

Bar slecht

Ik vertel nu pas mijn verhaal, omdat ik nu klaar ben met de behandeling door de tandarts in Ulvenhout. Klaar in twee opzichten, qua tijd en niet minder belangrijk qua tevredenheid, Mijn behandelaar zal vast wel een goede opleiding hebben genoten, maar wat betreft oude gebitten laat het veel te wensen over. Hij brabbelt maar wat, vertelt in eerste instantie niet wat hij gaat doen, of wat hij aanraadt te willen of kunnen doen. De verdoving voorafgaand aan het trekken was vrij amateuristisch. Het aanpassen van de al bestaande prothese was vreemd, ik wist natuurlijk dat het van tijdelijke aard zou zijn, maar pijnplekken en irritatieplekken bleven. Een prothesetechnicus was hij natuurlijk niet en daardoor bleef het verkeerd. Ik ben naar een echte prothesetechnicus gegaan, en verschillende pijnpuntjes waren gelijk opgelost. Daarom ben ik gestopt met de behandeling door de heer Azimi. Geen aanrader.

Zeer goede ervaring.

Kathy is zeer professioneel. Ik ben ontzettend blij met het resultaat.

Nieuwe mondhygiëniste deed het voortreffelijk zonsopkomst de baliemedewerker

Tandarts was lang aan het bellen waardoor ik moest wachten

Goed en ontspannen ontvangen en behandeld

Na een vriendelijk ontvangst werd ik in een goede gezellige sfeer ontvangen. Kortom kundig en een goede sfeer

Uitstekende service

Ik werd keurig op tijd naar binnen geroepen en kreeg duidelijke uitleg.

Erg fijne tandarts.

Erg fijne tandarts en assistentes met heel goede en zorgvuldige en attente behandeling.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.