Efficient, deskundig, vriendelijk

kundig en vriendelijk

groot vakmanschap

Super geholpen

Mwah

Na een controle door Kathy Nomes die altijd zeer professioneel maar amicaal/vriendelijk is, werd ik vanwege haar overvolle agenda doorverwezen voor een behandeling naar Massih Azimi. Wát een verschil. Norse man, geen vriendelijke uitstraling die je op voorhand niet echt op je gemak stelt. Behandeling was het vullen van een scheurtje in een kies. Oefent veel kracht uit op de kaak en gebit. Kan het een tandje minder ? Toen hij zei dat het klaar was voelde ik nog rafels rond de kies. Had hij klaarblijkelijk over het hoofd gezien, dus op mijn aanwijzing terug de stoel in. Hoort in mijn beleving niet. Er kon een minzaam lachje af bij het weggaan. Oh ja, ben al jarenlang patient van Kathy maar bij hem moesten er foto's genomen worden terwijl ik twee dagen eerder bij Kathy ben geweest en er geen sprake of aanleiding toe was. Nut en noodzaak ? Neigt naar snel geld verdienen.

Zeer kundig en menselijk wat erg fijn is als je angst hebt .

Vanaf het moment van binnen stappen , warm ontvangst . Meteen ijs gebroken en kun je de rest van de behandeling ontspannen ingaan . Fijn professioneel team !

Fijne mensen, vakkundig, ik ga er "graag" naar toe ;-)

Fijne mensen, vakkundig, ik ga er "graag" naar toe ;-)

Prima .

Zij hebben begrip en geduld. Prettige sfeer.

ben heel tevreden over de kwaliteit van de zorg

als ik een minpuntje moet noemen, is dat mijn tandarts waar ik graag bij blijf, nog maar 1 dag in de week in de praktijk werkt en helaas niet meer savonds, dus ene afspraak inplannen is beetje lastig (mer mijn eigen werk ook).

Top !!

Altijd vakkundig, begripvol en zeer vriendelijk geholpen.

Empatisch en vol klantvriendelijkheid

Prima op tijd werd ik geholpen door Chloe op een bijzonder empathische wijze heeft ze perfect werk geleverd. Chapeau !

Vervelend

Ik heb de behandeling als onprettig ervaren. Er wordt geen rekening gehouden met de patiënt. Alles is gericht op efficiëntie. Je ligt in een oncomfortabele houding 15 minuten te proberen je niet te verslikken. Het geheel komt over alsof het enige doel is zoveel mogelijk geld aan je verdienen. De rekening is dan ook astronomisch voor een eenvoudige vulling. Er is, bij mijn weten, geen zorgdoel vastgesteld. Waarom moest een nieuwe foto worden gemaakt? Het enige positieve is dat de vulling er volgens mij wel goed in zit.

Inhoudelijk goed geholpen, maar structureel te laat

Inhoudelijk op het werk als tandarts geen opmerking. Ik zie/ervaar dat de tandarts erg kundig is, hij vraagt door, reageert op antwoorden en geeft ook tips. Het vakinhoudelijke is alleen niet het enige onderdeel van het werk. Ik ben nu circa 5 a 6 keer behandeld door tandarts Azimi en het is iedere keer hetzelde: ik zorg dat ik de eerste ben van de werkdag, ik ben 15-20 minuten vooraf aanwezig en vervolgens begint iedere afspraak 15 minuten na het afgesproken tijdstip. Als je te laat begint, bouw je voor de hele.dag.een achterstand op. Ik heb afgelopen week weer mijn afspraak op het werk hierdoor niet gehaald. In de communicatie legt de praktijk de nadruk op tijdig afzeggen. Logisch, want jullie tijd is wat waard. Maar dat geldt net zo goed voor mijn tijd en het enige wat ik vraag, is om op tijd te beginnen. En als het weer uitloopt, zou het fijn zijn om daar pro actief een indicatie van te krijgen. Daar is tijd en gelegenheid genoeg voor: de ondersteuning staat te kletsen aan de balie...

Positief

Zen behandeling met zorg en aandacht.

Goede zorg

Goede uitleg wat er gaat gebeuren.

Goede en vriendelijke behandeling

Snelle contacten en goede zorg

Zo fijn, zo meedenkend en oplossend. Er was een vulling afgebroken van mijn zijtand en smiddags moest ik op vakantie. Het was in het weekend gebeurd en s, maandags kon ik gelukkig terecht bij mijn eigen tandarts Kathy Nomes.. zij stelt jee telkens op je gemak. Heeft ook meteen de controle gedaan die ik over 10 dagen zou moeten laten doen.

Altijd in goede handen bij Kathy

Door zowel de vriendelijkheid als deskundigheid van Kathy Nomes en haar team voel ik me al jaren in goede handen.

Snel en professioneel

Ik had last van een afgebroken kies en werd binnen enkele dagen snel en professioneel geholpen. Mijn kies voelt beter dan het origineel.

Op tijd professioneel en vriendelijk

Ik heb de behandeling als professioneel ervaren en het ziet er weer goed uit. De sfeer was prima.

Kathy is top

Hele goede praktijk voor Mondhygiene en Tandheelkunde

Altijd vriendelijk en kundig geholpen.

Rustige tandarts die vertrouwen uitstraalt

Helaas moet je wel geduld hebben want de tijdsplanning is niet adequaat. Ik heb een half uur gewacht voordat ik aan de beurt was.

Betrouwbaar en kundig

De laatste bezoek was bij mondhygiëniste geweest. Ik weet haar naam nu even niet. Vandaar bij laatste vraag onbekend ingevuld.

Heel deskundige en uiterst vriendelijke mondhygieniste

Uitstekende behandeling

Prima behandeling

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.