Zeer zorgvuldige controle

Fijn was de behandeling door de mondhygienste en advies voor schoonmaken bruggen.

Heel goed.

Mijn persoonlijke ervaring als cliënt van mijn tandarts, de heer Massih Azimi, is al over een langere periode erg goed. Zijn advies en uitleg stel ik zeer op prijs en zijn professioneel handelen komt tot uiting in de kwaliteit van zijn werk. Chapeau H.Gr. G.

Fijne tandarts

Wordt altijd netjes en vriendelijk aangesproken, ook de behandelingen die ik gehad heb zijn goed uitgevoerd

Vriendelijk luisterd naar jou duidelijk wat ze gaan doen

Prima uitleg van wat ze ging doen

Raja staat nog niet bij de keuzes waar ik moet invullen wie mij heeft behandeld

Vakkundig en vriendelijk.

Vakkundig en vriendelijk.

Kundige tandarts.

zie hierboven

Met veel zorg geholpen

Perfect rustig en nauwkeurig geholpen nemen de tijd ondanks de drukte

Professioneel en prima

Correct.Deskundig.

Gewoon goed.

Hele fijne tandarts en personeel ook heel goed

Altijd wordt ik netjes behandeld Dikke 10

Zeer goed behandeld complimenten

Zeer goed geholpen complimenten

Vriendelijke man geeft goede uitleg

Zie boven

Aangenaam

Ik heb mijn meest recente afspraak als prettig ervaren. Er werd voldoende tijd genomen voor controle en uitleg over de geconstateerde gebreken. Vriendelijk personeel.

ik vond het fantastisch

Ik werd keurig geholpen

Geweldige behandeling!

Al jaren deskundigheid personeel.

Fijne praktijk

De ervaring is dat er secure controles en reinigingen worden gedaan.

Goed en vriendelijk

Snel en deskundig advies

Toppertje

Super vriendelijke mondhygiëniste. Ik hoop dat ze er lang blijf werken.

Professioneel, betrokken, ontspannen

Ontvangst en behandeling sympathiek, geruststellend, en professioneel zonder omwegen. Met onderliggende humor!

Helemaal top

Helemaal top

ben van mijn angst voor de tandarts kwijt.

Dorpsplein 13 H

4851 CP Ulvenhout

Over Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout

Bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan het Dorpsplein tegenover de kerk in het centrum van Ulvenhout. De tandartspraktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het dienstencentrum en beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers. Er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Ulvenhout ook terecht voor orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.