foute planning, lange wachttijd annulering van de afspraak; alsnog geholpen door collega

De voorgaande afspraak van de mondhygieniste/tandarts liep dermate ver uit, dat mijn afspraak -terwijl ik ter plaatse was- werd gecanceld . Puur toevallig bleek er een andere afspraak van een andere mondhygieniste te zijn vervallen, waardoor ik door haar alsnog kon worden geholpen. DEZE RECENSIE NIET PUBLICEREN !

Fijne duidelijke goed opgeleide tandarts

Snel en goed geholpen

Mijn spalkje was losgeraakt maar ik kon meteen terecht, erg fijn. Ik ben snel en kundig geholpen.

Very efficient and friendly

All good to visit practice.

Was gewoon goed

Goed op tijd, netjes geregeld en behandeld.

Prima en snel geholpen

Prima snel en vakkundig geholpen

Zeer correcte en vriendelijke manier van benadering en behandeling. Alle lof voor Ayse de mondhygiëniste

Goed en vriendelijk

Vriendelijk, klant gericht

Aandacht

Goed geholpen.

Fijne behandeling.

Fijne deskundige ontvangst/behandeling.

Alles gaat uitstekend

Altijd heel goed behandeld Bij de vraag wie mij het laatst behandeld heeft,de achternaam weet ik niet,maar voornaam Victoria.

Vlot, vriendelijk en effectief!

Zie hiervoor

Vreselijke communicatie vanuit jullie personeel

De toon waarop er door bepaalde medewerkers wordt gecommuniseerd (Paulina) 17-02-2023 om 09.28 staat mij absoluut niet aan!!!!!! Geschreeuw zeer geirriteerde reactie gegeven betreft een normale vraagstelling Waarom is er geen machtiging gegeven aan de zorgverzekeraar bereft kaakfoto's en wat is de verloop ervan?? Er wordt niet juist en correct antwoord gegeven betreft normale vragen!!! Vreselijk!!

Ben zeer tevreden

Altijd heb ik moeten wachten bij de tandartsen. exact op de afgesproken tijd werd ik door John geholpen, Deskundig en vriendelijk.

Meedenken, behulpzaam

Goed geholpen

Groot, druk en onrustig

Was klein gewent. En nu is allemaal zo veel en groot

Correct en kundig

Was even een pittige kies/trek actie, maar uiteindelijk opgelost met de collega tandartsen op de werkvloer. Dat heet samenwerken. Dat is dan wel zo prettig.

deskundig geholpen

Voor een specialistische ingreep hier één keer geweest. De ingreep - het verwijderen van een bevestigingspunt van mijn klikgebit - lukte niet bij mijn tandarts. Hier hadden ze gelijk door wat er moest gebeuren en bovenal hadden ze het goede gereedschap.

Dubbel gevoel meer weet ik niet

????

op zich prima

Maar vanuit het gemoedelijk kleine praktijk Diessen waar voldoende parkeermogelijkheden zijn naar de praktijk in Tilburg waarin de brief staat "Graag willen wij u attenderen dat we een beperkt aantal parkeerplaatsen voor de deur hebben. Mochten deze bezet zijn, kunt u uitwijken naar andere parkeermogelijkheden in de buurt en let daarbij goed op waar u mag parkeren." ook graag aangeven WAAR je dan kan wel parkeren, want ik ben niet bekend in Tilburg. Wel prettig om eigen Diessense tandarts en assistente te hebben.

Een persoonlijke benadering, goede uitleg en tijd voor vragen.

Ik kon snel terecht toen er een stuk van mijn voortanden was afgebroken

Mijn tand ziet er nu weer netjes uit.

Prettig

Hoewel ik steeds wisselende tandartsen en mondhygiensten heb, is men vriendelijk en informatief

Vriendelijk geholpen

Ik kom van een kleine praktijk (Diessen). Dit is een gigantische overgang ,natuurlijk ook wat onpersoonlijk. Verder netjes geholpen

Super!

Vriendelijk. Fijn bekende mensen weer te zien zodat niet alles in een keer vreemd is. Helaas weet ik de naam niet meer.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.