Vriendelijke tandarts.

Geholpen door een vriendelijke tandarts die ook tijd voor je neemt.

super lief en vakkundig

ik kwam met kiespijn en ben altijd erg bang maar ze hebben me heel lief en goed behandeld, vanf het bellen voor een afspraak tot en met de behandeling

Deskundig en vriendelijk

zeer deskundig en respectvol

Prettig en in alle rust

Duidelijke uitleg, geen haast en vriendelijk

vriendelijk en kundig, zeer goede tandarts

zie boven

heel goed

Wordt aitijd goed geholpen

Alles goed verlopen

Alles goed en snel verlopen

Fijn, duidelijk en goed

Snel geholpen, alles wordt netjes overlegd en goed gedaan.

snel en goed geholpen

na pijnklacht , snel gehandeld en vlug geholpen , begrip van de telefoniste/assistent om snel een oplossing te vinden , behandeling was correct , en verloop goed uitgelegd , complimenten.

Ik ben zeer tevreden

Ik heb sinds afgelopen maandag, een nieuw gebit, en ben herboren. Verwacht geen wonderen, zijden ze, maar ik ben er heel gelukkig mee. Ik heb alleen nog een probleem met mijn boven gebit, daar ga ik spoedig een afspraak voor maken.

Fijne praktijk, fijne tandarts.

Ik werd keurig geholpen. Fijne duidelijke uitleg van wat er aan de hand was . Afspraak was ook op tijd, dat was ook heel fijn. Zeer aardige tandarts en assistente.

Weer super geholpen

Mijn ‘acute’ probleem dezelfde ochtend tot volle tevredenheid verholpen.

zijn uitstekend

prima behandeld

Werd gerustgesteld en de tandarts had veel geduld

goed geholpen

Gelukkig nu al voor langere periode dezelfde tandarts waarbij ik een goed gevoel heb. Had een afspraak gemaakt om bij de controle gelijktijdig een grijze vulling te vervangen, maar jammer genoeg moet daar een separate afspraak voor gemaakt worden.

Vriendelijk, kundige benadering.

Ik ben juist bejegend, maar zou het nog fijner vinder als ik tot het laatst van de behandeling wordt gezegd wat men gaat doen. Bij aanvang deed de tandarts dat wel.

Efficient en kundig

Efficient en kundig.

Erg goed

Goede, meedenkende en vriendelijke tandarts.

Snel geholpen

Kon als nieuwe cliënt direct dezelfde dag terecht ondanks onderbezetting door ziekte. Ik had ontzettend veel tandpijn en toch diezelfde dag geholpen. Heel blij mee

Goed geholpen

Goed geholpen en netjes behandeld

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden

Zeer professioneel

Zeer prettig en professioneel

uitstekend

Op tijd begin van de afspraak vriendelijke begroeting en aanvang behandeling en voorlichting voor poetsen en wat mij de volgende keer te wachten staat.

Geen wacht tijd

Op tijd geholpen en vriendelijk personeel

Vakkundige behandeling

Afgelopen dinsdag had ik een periodieke onderhoudsbeurt. Deze behandeling heb ik, zoals alle behandelingen bij jullie, als heel prettig ervaren. De handeling werd vakkundig en nauwkeurig uitgevoerd door dokter García. Echt top. Een uurtje met de fiets is op deze manier zelfs een plezier en op de terugweg zelfs helemaal een feestje. De afspraak was keurig op tijd en de ontvangst vriendelijk. Echt 10 punten jongens. Ad Borremans Diessen

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.