zeer goed

zeer goed vriendelijk en vakbekwaam gewoon weg top

Helemaal goed.

Vriendelijk en vakkundig geholpen.

Communicatie ging niet goed

De behandeling was vakkundig en dat is uiteraard het belangrijkst. De telefonisch gemaakte afspraak was om 13:55 en dat stond ook in het herinneringsbericht. Toen ik aankwam, kende de incheck-computer de afspraak niet en was er niemand bij de receptie en was toen ik het algemene nummer belde ik de zesde in de rij. Uiteindelijk was er iemand bij de receptie en bleek de afspraak om 14:10. Met wat uitloop, waardoor we pas echt begonnen om 14:25

Vriendelijke behandeling.

Altijd stipt op afgesproken tijd word je geholpen - geen wachttijden! Door iedereen vriendelijk benaderd - zowel op de receptie als door behandelaren. Eén probleem: parkeren kan soms heel moeilijk zijn!

Prima behandeling.

Prima behandeling gehad bij de mondhygiëniste. Ze was zeer voorzichtig en gaf duidelijke uitleg en tevens goede tips mee.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik wordt goed geholpen en krijg uitleg over iedere vraag die ik stel.

Het is elke keer weer een fijn,veilig gevoel om door deze mondhygieniste te worden behandeld.

Factuur onjuist mondhygiënist

Ik was blij met mijn afspraak bij de mondhygiënist, nog benoemd dat het lekker snel was. 15 minuten. Erg verbaasd dat ik daarna een factuur kreeg van 25 minuten. Dus check je tijd en je factuur!

Positief

Fijn

Prima geholpen

Snel en deskundig

Gebit aanmeten bijna niet hoeven wachte

goed geholpen

Onnodige behandeling

Nieuwe tijdelijke prothese onderkaak (opvulling) Tandarts zeggt het is gratis (zorgverzekeraar) maar ik heb meer dan 250.- Euro moeten betalen. Heel slecht advise. Winst maken op kosten van patienden. Deze tijdelijke prothese is niet beter dan de oude. Al 4 keer moeten bij laten slijpen en past nog niet zo goed als de oude. Het heeft alleen geld gekost. Tandarts moet erop wijzen dat het van eigen risiko af gaat. In een paar maanden krijg ik een weer nieuwe prothese deze keer vast.

zakelijke en nuchter advies, erg blij mee

zakelijke en nuchter advies, erg blij mee

beter afspraak maken

in mijn afspraak voor controle mis ik 1 blz. dit is de bladzijde waar ik in kan vullen welke ik bijvoorbeeld: aan kan geven of ik mijn tanden wil laten schoonmaken of niet. (dan heb je alles bij elkaar).

Altijd vriendelijk en professioneel!

Kort samengevat; voor mijn 4 kinderen en mijzelf is het nooit vervelend om hier geholpen te worden. Ze weten met iedereen goed om te gaan waardoor mijn pubers er ook geen moeite mee hebben om een afspraak alleen te ondergaan. Het personeel is professioneel en vriendelijk, denkt mee en ze zijn flexibel. Super tevreden zijn wij dus!

Dubbel

Tandarts controle als zeer fijn ervaren. Mondhygieniste wordt telkens geannuleerd (omstandigheden zijn menselijk en begrijpelijk) wat complicaties brengt voor mijn eigen werk en frustratie/irritaties bij mij doen stimuleren. Ik poog al sinds semptember een afspraak te realiseren (inmiddels is het januari en afspraak voor januari is ook alweer gecanceld ivm ziekte) geen ander suggestie nog geboden.

Snel geholpen!

Er werd snel een afspraak ingepland.

Prettige en vriendelijke ontvangst en een zeer fijn eerste bezoek bij de tandarts.

Ivm verhuizing moesten we op zoek naar een nieuwe tandarts. Het was daarom voor ons het eerste bezoek aan deze praktijk. Na ons gemeld te hebben bij de balie bleek de boeking niet helemaal goed te zijn gegaan, maar dat werd snel verholpen. De persoon aan de balie was zeer vriendelijk. Daarna een eerste bezoek aan de tandarts die, zoals eerder was aangegeven onze gebitten zou beoordelen. Dat werd heel uitvoerig gedaan met zeer duidelijke uitleg. Ook gesproken over het overzetten van de gegevens van onze vorige tandarts. Ook dat is zeer soepel verlopen. Het maken van vervolg controle afspraken is zeer vriendelijk verlopen.

Zeer discutabel

Er is helaas veel verwijderd uit mijn mond. Plus ik heb ****** in mijn keel gehad mat zeer vele gevolgen. In de bovenkant is een gebit geplaatsts dat mij veel problemen opleverde daar het achter in de keel drukte met kokhalzen tot gevolg. Ben een aantal keren teruggeweest om bij te laten werken. Maar ik kon het gebit niet uitkrijgen met verontreiniging tot gevolg. Fit id gemeld en om hulp gevraagd. De onderkant is helemaal leeggetrokken met een gebit tot gevolg. Paste absoluut niet, klapperde door mijn mond most veel plaktroep gebruiken met alle gevolgen van dien.Droge mond en constant dorst. Na plaatsen gebit afspraak gemaakt met mondhygieniste, Verteld dat ik boven gebit niet uitkreeg. Geen hulp maar ook geen medicijnen voorgescreven daar ik een nieuwe hartklep heb. Aangegeven dat ik een adequate oplossing wil en die zonodig wil bijbetalen. Afspraak met implementatie specialist volgt. Geeft aan dat pas na half jaar verzoek bij verzekeraar mag worden ingediend. Hoor helemaal niets. Ben voor controle weer in de praktijk en vraag naar de status van de aanvraag. Er wordt mij me3gedeeld dat al enige tijd binnen is. Waarom wordt mij dan niets meegedeeld of werkt het in gebruik zijnde informatiesysteem, vindt er geen controle plaats met vervolgacties of automatische bewaking van binnen komende berichten met vervolgacties.Laat irritatie blijken. Er wordt uiteindelijk een afspraak gemaakt, maanden later, wat maakt het uit dat de patiënt problemen heeft en moeilijk kan eten. Deze week afspraak met mondhygiëniste. vertel haar het gehele verhaal en vertel haar dat bovengebit niet uitkrijg. Dat is een andere, oudere ervaren dame. Zij vertelt wat ik moet doen om gebit uit mond te halen. en wordt enkele keren geoefend. Ook het inbrengen levert problemen op er wordt eveneens geoefend. Weer zijn geen medicijnen voorgeschreven die ik moeResultaat : een zwaar ontstoken mond. en adviezen wat ik moet doen. DIT WAS VOOR DE EERSTE KEER DAT IK DAADWERKELIJKE HULP KREEG ONDANKS VERZOEKEN

Prima ontvangst en prima behandeling

Contact en behandeling prima. Alleen het parkeren is een probleem. Jullie plaatsen binnen overal borden waar je NIET mag/kunt parkeren, echter er staat nergens bij waar je WEL mag parkeren.

Goed geholpen . PAKEREN KLOTE

Zeer vriendelijk, eerder aan de beurt zodat ik niet hoef te wachten

De Tandarts heeft ook de planning voor het volgende bezoek ingepland omdat de balie dicht was

Kundig, vriendelijk, betrokken

Enkele keren behandeld door Simone Schiller voor een nieuwe prothese. Zij gaf duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren en hoe vaak ik moest komen. Ook de afspraaktijdstippen werden keurig aangehouden. Ben blij met de nieuwe prothese.

Men wordt goed geholpen maar moet nog goed nadenken over advies over plantaat, erg duur. Ik ga mogelijk toch naar de goedkopere variant of niets doen!

Nog geen 10 minuten binnen geweest en wederom over 1 jaar terugkomen.

Voorop gesteld dat ik van een zeer goede mondhygieniste kom. Yigit, een oud collega van jullie. Daar lag ik rond de 20 -25 minuten in de stoel; op het eind werd er zelfs nog gepolijst! Gisteren 5 minuutjes en wederom te horen gekregen dat de nieuwe controle over 1 jaar afdoende is; Uw andere mondhygieniste ( die mij de voorlaatste keer behandelde is een heel andere mening toebedeeld en vind 2 maal per jaar gewoon nodig. Zelfs de behandeling van deze twee mondhygienisten verscheeld nogal, wat bij mij twijfels oproept. Hoop dat mijn reactie anoniem wordt ontvangen, maar wilde dit toch ff kwijt

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.