snel en effectief

tijdens controle werd afgebroken kies behandeld; ik hoefde dus niet terug te komen

Bekwame tandarts, idem dito assistente

Het enige wat ik mis is wat te lezen tijdens het wachten in de wachtruimte. Ik ben niet zeker over de naam van mijn tandarts.

Prima behandeling

Zeer goed ,op tijden vakkundig

Servicegericht!

Vriendelijkheid, service, behandelingen op hoog niveau. Tandarts denkt altijd mee! Toppers, ga zo door!

Vriendelijk, kundig, duidelijk

Chagrijnige tandarts

De TA deed zijn werk prima, maar er kon geen glimlach vanaf.

Heb n tandarts fobie maar ondanks dat ben ik prima geholpen alle tijd . Dr bernasco

Zeer net en accuraat geholpen cq geinformeerd

Zeer net en accuraat geholpen cq geinformeerd

Prettige en rustige ervaring

Prettige ervaring bij deze tandarts. Ik werd op tijd geholpen, de communicatie was duidelijk en rustig, en ik voelde me op mijn gemak tijdens de behandeling.

Goede ervaring

De mondhygiënist is heel vriendelijk en doet haar werk prima. De ontvangst vind ik wat onpersoonlijker geworden door de aanmeldzuil en doordat er in de bevestiging geen naam staat van de tandarts of mondhygiënist weet ik de naam niet van degene die mij gaat behandelen.

Heel fijn en zorgvuldig geholpen

Zoals ik all zei wordt ik en ook mijn man altijd heel goed en fijn geholpen door Zeinab

Fijne tandarts praktijk en behulpzame medewerkers

Fijne tandarts praktijk en behulpzame medewerkers

Mijn bezoek is goed verlopen.

Ik ben goed geholpen. Niks op aan te merken

Mondhygiëniste is niet aardig en erg dwingend

De mondhygiëniste begon voordat ik men mond al open had gedaan een hele preek dat het te lang geleden was dat ik was geweest en ze kon niet geloven dat ik met de tandarts had afgesproken om het half jaar tandarts en de keer erop naar de mondhygiëniste. Of te wel:” je liegt”. Ik kreeg enkel commentaar wat ik niet goed doe en op een niet vriendelijke manier. Daarna een hele preek van welk MERK ik een tandenborstel en ragertjes moest kopen en een uitleg van hoe ik mijn tanden moest poetsen op een hele kinderachtige manier. De vorige keer kreeg ik dit precies hetzelfde. Ik heb de volgende afspraak ook gepland op een dag dat zij niet werkt en ik dus een andere mondhygiëniste krijg. Jasper de Kruif

Very profissional

Very profissional and helpful.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 9
  • May we contact you about your review? No

Vriendelijk, respectvol, efficiënt en op tijd

Mijn tandarts is een hele vriendelijke vrouw die graag meedenkt en heel respectvol is. Je hoeft nooit lang te wachten

Controle prettig en vakbekwaam uitgevoerd

Duidelijke uitleg en advies

Vriendelijk en vakbewaam

Ik wordt hier altijd netjes geholpen door deze keer de mondhygiëniste. Ze weet nog goed wat er de laatste x besproken is. Ik ga altijd prettig weer de deur uit

Erg goed gegaan

Goede behandeling!

De controle is prima en ik kreeg een goed advies over welke tandpasta het best zijn om te gebruiken.

Super geholpen

Super zeer meedenkend

Snel, betrouwbaar en eerst een offerte voor behandeling voor een inschatting van kosten

Betrouwbare afspraaktijden, warm ontvangst en vakkundig advies en behandeling

Prima, duidelijke uitleg

Fijn dat ik snel terecht kon. Mijn probleem is bekeken, heb duidelijke uitleg gehad. Over twee weken laten weten of er een uitgebreide foto gemaakt moet worden

Goed!

Ik werd geholpen door een fijne en goede mondhygiëniste.Dank u wel! De aanmelding op de zuil had ik niet meteen door. Staat er iets van op de deur? Verder prima!

Goed en probleemloos gegaan

Ze luisteren goed , ze hebben begrip vor je situaties en doen hun best om je goed te laten voelen terwijl je behandeld word en geen problemen gehad bij behandelingen... ben blij met me tandarts houden zo

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.