Laden reviews...
601 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen worden de vriendelijke medewerkers, duidelijke uitleg en de professionele behandeling regelmatig genoemd. Afspraken verlopen doorgaans op tijd en de praktijk biedt een rustige en comfortabele sfeer. Klanten geven aan dat zij vertrouwen hebben in het team en dat er aandacht is voor follow-up. De ervaringen tonen aan dat de praktijk aandacht heeft voor patiënten met angst.
goed.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
24 August 2026
anoniem
Het spalkje aan mijn ondertanden was gebroken en veroorzaakte pijn. Ik kon heel snel terecht omdat de assistente ook 's avonds werkte en ze merkte dat het spalkje op enkele andere plaatsen los zat. Deze heeft ze direct ook gerepareerd. Ook heel prettig in de omgang.
24 August 2026
anoniem
Kom er heel mijn leven lang altijd tevreden mee geweest, laatst een hele negatieve ervaring beleeft , heeft mijn mening veranderd.
23 August 2026
22 August 2026
anoniem
Ik kwam voor een implantaat en heb tot dusver over het implantaat zelf geen klachten. Maar de behandeling heeft vertraging opgelopen doordat de afstemming tussen de deze praltijk, waar de implantoloog werkt, en ,mijn eigen praktijk, die uiteindelijk de kroom erop gezet gaat zetten slecht tot niet aanwezig was. Ik moest zelf achter afspraken aanzitten, van de ene praktijk naar de andere bellen om te zorgen dat dingen afgestemd werden. En omdat ik nooit eerder een implantaat gehad heb, weet ik zelf niet wat er wanneer moet gebeuren. Dus dat was allemaal erg lastig lastig, zeker gezien het serieuze prijskaartje verwacht je als klant toch dat dit soepel gaat.
22 August 2026
anoniem
Vakundig ge werkt en ben tevreden
prima tandarts!
anoniem
Laatste keer heel aardig geholpen Door Simons als ik het goed heb
anoniem
Vriendelijk en professioneel geholpen.
anoniem
secure controle en behandeling.
20 August 2026
Gewoon relaxt
19 August 2026
anoniem
Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan bij de receptie. En ik ben heel blij met mijn Tandarts Victoria . Ze is heel aardig en helpt mij altijd heel prettig . Fijn om haar als Tandarts te hebben .
18 August 2026
anoniem
Je wordt goed geholpen. Zowel de mondhygiënist Caris en tandarts Amman zijn kundig in hun werk.
18 August 2026
Alles is goed verlopen
17 August 2026
anoniem
Ik werd vriendelijk en professioneel behandeld door de tandarts.
17 August 2026
anoniem
De arts overlegd goed met je en legt duidelijk uit hoe je gebit er uit ziet .
16 August 2026
anoniem
Tand afgebroken en meteen dezelfde dag kon ik terecht bij mijn tandarts...en ze heeft het snel weer helemaal goed gemaakt! Top gedaan..bedankt!
15 August 2026
anoniem
Zeer tevreden, netjes behandeld.
15 August 2026
Professioneel en vriendelijk
14 August 2026
anoniem
Hoe hij zijn taak uitvoer samen met zijn assistente heeft mij verbaast hoe hij een langdurend probleem van mij heef op gelost ,toen ik klaar was heb ik nog gezien hoe hij bij mijn dochter de gaatjes bewerkte en neem ik mijn petje af van zijn vakmanschap. Geweldig Bernasco bedankt
14 August 2026
anoniem
Ik ging eerst altijd in Diessen naar de tandarts, bij hun vertrek ben ik op zoek geweest in Hilvarenbeek met minder tevredenheid. Daarom weer naar jullie waar de praktijk van diessen ook is .
anoniem
Wachttijd was 20 minuten. Zou fijn zijn als ze dit even komen zeggen.
anoniem
fijne betrokkenheid van de tandarts en zijn assistente
anoniem
Er is wederom meegedacht over de beste oplossing. Ik voel me altijd gehoord en gezien en word goed en snel geholpen. De communicatie is tijdens de behandeling ook heel duidelijk en prettig.
10 August 2026
anoniem
Deskundig, professioneel, goede communicatie.
10 August 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Doctor Paul Janssenweg 143
5026 RH Tilburg
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.