Altijd goed geholpen

Kundige tandarts, fijne assistent

Uitstekend behandeld

Erg vriendelijk en kundig personeel.

Tevreden!

Tandarts is erg vriendelijk & deskundig, ik ervaar het altijd als prettig en snel.

Deskundigheid voor verschillende behandelingen aanwezig

Regulier behandeld tandarts geeft deskundige beoordeling en besteedt het vervolgens uit aan de specialist. Mailcontact met vragen verloopt goed en snel.

Nagenoeg pijnloos

Plaatsen van drie implantaten ging nagenoeg pijnloos. Ook weinig last gehad van na-pijn

Halfjaarlijks controle

Na bellen in 8 dagen een controle afspraak op tijdstip dat ik wil. Wat een service in vakantie tijd

Ik kon snel terecht en ben fijn en netjes geholpen

Na telefonisch overleg vanwege een afgebroken chip van een tand kon ik snel terecht. In overleg met tandarts van Dongen kon zelfs een andere tand met ongeveer hetzelfde euvel en een oppervlakkig gaatje op een derde tand tijdens dezelfde behandeling worden gerepareerd. Alle drie de behandelde tanden zien er heel netjes en heel natuurlijk uit in de eigen tandkleur Wat ik prettig vond is dat de tandarts steeds duidelijk en rustig aangaf wat hij ging doen. Dit alles kon, uiteraard in overleg, heel goed zonder verdoving worden uitgevoerd Verder ben ik al vele jaren patiënt bij Sari Emami, een heel kundige, fijne, vriendelijke en rustige tandarts. Ook hij legt alles duidelijk en rustig uit. Ik ben heel blij met hem. O.a. ben ik heel tevreden met de behandeling en plaatsing van mijn 3 nieuwe kronen pas geleden. Ook met mondhygiëniste Margot Caris heb ik een fijne band. Ook zij is kundig met heel veel ervaring. In al die jaren dat ik hier patiënt ben heb ik nog nooit een vervelende ervaring gehad, ook niet met evt. vervangende tandartsen of mondhygiënisten

Correct en professioneel geholpen

Correct en professioneel geholpen

Ze hebben goed gedaan

Ze hebben goed gedaan

accuraat

Snelle goed professionele verzorging.

goede ervaring met Simonne

Goede diagnose en advies

Geeft vertrouwen

Goede behandeling

Fijne behandeling en goed toegelicht

Prettig geholpen tijdens halfjaarlijkse controle

Fijn geholpen door de tandarts,met duidelijk advies.

De tandarts stelde mij op mijn gemak.Gaf verschillende opties .

Uitstekenede ervaring en ik ging er vol vertrouwen in.

Mondhygiëniste uitstekend

Mondhygiëniste uitstekende vakvrouw

10 -15 minuten binnen geweest, rekening van 30 minuten gekregen. Hier over gebeld, zou terug gebeld worden, niets vernomen

Hartstikke goed

Op tijd en snel en een goede behandeling gehad.

alles volgens afspraak

Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat mijn ervaring met tandarts(en) de laatste jaren niet relevant is om een objectieve beoordeling te geven.

Goede behandeling!

Behandeling zeer kundig uitgevoerd!

Direct en kundig bij mijn kiespijn geholpen

!

Prima service in meedenke

Stipte behandeltijden, goed meegedacht, geduldige uitleg aan mijn broer!!!

uitstekend

zeer goed

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen.

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen.

Doctor Paul Janssenweg 143

5026 RH Tilburg

Over Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid

Bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg - Zuid komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Dr. Paul Janssenweg op industrieterrein het Laar vlakbij de afslag Tilburg-West / Goirle op de A58. De tandartspraktijk beschikt over 14 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeer gelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Tilburg Zuid ook terecht voor implantologie, orthodontie en endodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.