Ik vind jullie praktijk in noord als in reeshof uitstekend. Altijd vriendelijke en deskundige artsen!

Geen

Het was redelijk

Wij vinden onze eigen mondhygiëniste toch het fijnste en de beste, maar die was jammer genoeg een dag vrij en dit kregen wij pas een week van te voren te horen, jammer...

Klant vriendelijke, schoon.

uitstekend geholpen

Oude vulling eruit, nieuwe vulling erin. En dat terwijl ze eigenlijk geen tijd hadden. Petje af.

Mijn ervaring met de werkzaamheden en praktijken van uw afdeling is goed.

Ik ben tevreden met uw behandeling en samenwerking, maar ik ben niet tevreden met het verdienen van geld voor tanden, het maken van foto's van tanden, hun geld moet worden bepaald op basis van het maandelijkse of jaarlijkse inkomen van een persoon, niet hetzelfde. Sorry, mijn Nederlandse taal en schrijven is niet zo goed, maar ik ben tevreden over jullie service.

Goede effectieve hulp

Duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren tijdens de behandeling. Tanden zeer goed gereinigd.

Een aardig /persoonlijk ontvangst . Er wordt rekening gehouden met mijn angst voor tandarts. Al met al een prima ervaring.

Altijd goed geholpen en zeer vriendelijk

Kom al jaren bij deze tandarts en zou nooit geen andere meer willen

Goed geholpen met aandacht voor de klant

Zeer positief

Jullie zijn super

IIk heb één fijn gevoel als ik naar de tandarts kom

Zeer vakkundig en vriendelijk

Super vriendelijk en vakkundig personeel.

Geweldig. Pijnloze behandeling en goede persoonlijke communicatie door de tandarts en assistente

Erg prettig, communicatief, snel en pijnvrij.

Goede vriendelijke behandeling

Goed, vriendelijk, optijd, vakkundig

Prima zorg

Makkelijk Aanmelden, korte wachttijd een deskundig personeel

Vriendelijk, gemoedelijk en… geen gaatjes.

Vriendelijk en goed werk

Ze stellen je op je gemak, en nemen alle tijd voor je. En super vriendelijk, Wat erg belangrijk is ,want ik, en ik denk je meeste mensen,zijn bang!

Prettig en vriendelijke tandarts met veel begrip en rust naar de kinderen.

Altijd erg prettig personeel. We zijn enkele jaren terug naar deze praktijk gegaan omdat ze zeer ervaren zijn met behandeling van kinderen. En dit blijkt elk bezoek weer. Erg vriendelijke artsen die de kinderen geruststellen en ook een lolletje maken waardoor ze met plezier meegaan naar de tandarts.

Wel.prettig dT je ook op de zaterdag terecht kan.

Het was redelijk oke. Ik heb zelf een voorbeeldrager voor tussen de tanden gevraagd zodat ik.de juiste kon kopen in de winkel. Vroeger hoefde je niet te vragen naar samples. Ik weet de naam niet van mijn laatste behandelaar. Volgens mij heeft degene zich niet voorgesteld.

Geweldig geholpen

Ik ben geholpen door Rose Daneshwar. Ze was heel zorgvuldig en kan super goed communiceren. Ik vond het heel fijn om door haar behandeld te worden. Door haar heb ik weer vertrouwen gekregen. Ik overwoog eerlijk gezegd om weg te gaan. Ik had voorgaande keren niet z’n geweldige ervaring. Ik vind het heel belangrijk dat ik binding heb op moment dat ik behandeld wordt. Tandarts Rose begrijpt hoe het hoort. Mijn complimenten voor haar!

Ervaringen het is goed

Dank jullie wel

Plezant

Super aardig team

Vriendelijke en duidelijke communicatie omtrent mijn gebitstoestand.

Altijd zeer vriendelijk

Prima, de laatste 4 bezoeken elke keer een andere tandarts gehad. Allemaal goed en daarnaast zou ik graag een vaste tandarts willen zoals 2/3 jaar geleden.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent