Top!

Sabine is een hele fijne vertrouwde mondhygiëniste voor mijn dochter met autisme. Heel rustig en geduldig. Precies wat nodig is.

Nicee

Mijn ervaring met de tandarst netjes geholpen en goede uitleg

Goed en netjes geholpen

Alles OK

Goed geholpen en correcte personen. Allemaal zeer vriendelijk

Hele fijne tandarts en mondhygiënist, kom er al jaren.

Al jaren heel tevreden. Kom meestal bij Sabine en die is heel rustig en legt alles goed uit. Zijn allemaal aardge mensen.

Een hele prettige ervaring.

Bij u wordt telkens uitgelegd wat de behandelaar gaat doen. Ook bij moeilijke woorden wordt op een prettige manier uitgelegd wat er bedoeld wordt.

Vakkundig en geduldig.

Nemen de tijd en zijn goed in hun vak.

Zij heeft het goed gedaan

Zij heeft het zorgvuldig gedaan en goed, ik weet haar naam niet meer vergeten sorry

Geweldige tandarts

Er zat een klein gaatje in mijn tand, dat is gevuld /gemaakt door de tandarts. En dat ging prima zonder dat ik er last van had.

Nieuwe tandarts Komt professioneel over Kijkt en luister goed

Rommelig en niet klantvriendelijk

De afspraak ging snel 5 minuten uitloop. Men was mijn ingevulde gegevens kwijt. Ik moest deze opnieuw invullen. Ik vind dit heel slordig en onprofessioneel. Mij. Mondhygiënist lijkt eerder uit te zijn op geld dan de zorg om mijn tanden. Dat vind ik jammer en heeft mij laten twijfele fobie wel hier blijf

Prettige ervaring

Mijn kinderen hadden na mij een aparte afspraak met een andere tandarts. Bij mijn zoon werden er foto's gemaakt en goed uitleg gegeven over tanden poetsen. Ook heel geduldig met mijn jongste dochter, die voor het eerst bij de tandarts was.

Klantvriendelijkheid staat op 1

Deskundig en vriendelijk personeel

Prima tandarts ben al jaren bij deze tandarts vriendelijk personeel en goede zorg voor je tanden

Zorgvuldig gewerkt

Zorgvuldig!

Mijn ervaring met een andere Mondhygieniste,is prettiger dan de vorige,deze Mondhygienistgaf meer uitleg hoe ik de ragers kon gebruiken,al kan ik dat niet zo goed als zij het doet.

Ik krijgen altijd een fijne zorgen

Mijn ervaring met de tandarts is heel goed,

Snel en goed geholpen, bedankt!

Netjes

Op tijd, vriendelijk en rustig. Geen gehaast tijdens de afspraak en er wordt goed meegedacht

Kundige, vakbekwame medewerkers aan het werk!

De controle werd door vakbekwame medewerkers uitgevoerd waarbij ik geen enkel probleem heb ondervonden.

Snelle en goede hulpverlening

Omdat alles in 1 pand zit snelle schakeling tussen specialisten. Dat was fijn!

Goed geholpen door de nieuwe tandarts

Alles duidelijk besproken

Altijd even vriendelijk zowel de receptie als de tandarts en de assistente

Vriendelijk en vakkundig

Personeel is vriendelijk en vakkundig.

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent