Rustig en goed

Degelijk

Zorgvuldig en degelijk

goede indruk

Ik ben er 1 keer geweest. Dus in hoeverre kan ik deze praktijk beoordelen? Ik kreeg wel een professionele all-round indruk. En de afspraak was heel snel via Whatsapp gemaakt. Had niet verwacht dat ik zo snel terecht kon! Goede ervaring tot zover.

Altijd met plezier naar mondhygiënist

Hij is plezierig en attent in de omgang met mij als klant. Is rustig van aard en ik ben blij met zijn kundigheid.

Tandarts heeft duidelijk gemaakt wat ik moest doen :)

Alles. Goed

heel behulpzaam en aardig. Beleefde werknemers ook. Ik waardeer de hulp

Tevreden

Zoals normaal weer netjes en goed behandeld met zorg en aandacht voor de mens zelf en ook voor het gebit.

Uitstekende service zoals gewoonlijk

Super behulpzaam en meedenkend

Ik ging naar de mondhygiënist en wil altijd dezelfde man omdat ten eerste hij bij een heel traject tegen parodontitis heeft gedaan (pijnloos) en hij dit moest controlere en daarbij ook schoonmaken. Hij gaat altijd heel secuur en kalm en rustig aan de slag dat ik altijd met een rustiger gevoel vertrek. Ik wil geen ander meer eigenlijk en als hij er niet is baal ik enorm.

Optimaal

Al mijn vragen werden goed en snel beantwoord. Het was een kort en krachtig afspraak.

uitstekend

adequaat en snel

Goede verzorging tijdens de behandeling

Vriendelijk

Stelde mij op mijn gemak.

Wel vervelend dat de tandartsen zoveel wisselen. Mijn mondhygiënist was natuurlijk weer op en top. Dikke 10!!!

Vakkundige zorg en fijne behandeling!

Een fijne en meedenkende orthodontist! En super lieve assistentes! Vooral veel dank aan Natasja en de andere ben ik de naam van vergeten, maar ze doet aan kickboksen dus dan weten ze wel wie ik bedoel :) bedankt voor het geduld met een lastige puber en de vele vriendelijke woorden en natuurlijk gezellige babbeltjes! Jullie hebben de lange periode van 3 jaar dragelijk gemaakt! Bedankt!

oke

goed. prettige ruimte om te wchten en vriendelijk geholpen.

Heel goed

Lieve meedenkend personeel.

Vriendelijk en begrip vol

Nog maar 1x geweest

Nog geen behandeling gehad

gewoon goed

Professionals

Ik ben al jaren klant en heb geen enkele negatieve ervaringen gehad.

Goede zorg en vriendelijke mensen

Ze stellen me op mijn gemak terwijl ik heel zenuwachtig ben voor bezoek

Een lange wachttijd, en ik wacht nog steeds.

Na meer dan 10 jaar met mijn vorige prothese dacht ik dat het tijd was om deze te vervangen. Op advies van de tandarts werd mij aangeraden dit hier te laten doen tegen een redelijke prijs. Tijdens mijn eerste afspraak met de prothesist werd mij uitgelegd dat de kosten hoger zouden zijn en dat er meerdere afspraken nodig zouden zijn. In totaal heeft het proces ongeveer 6 maanden en circa 6 bezoeken geduurd. Toen ik uiteindelijk de prothese ontving, merkte ik dat deze voor mij niet comfortabel zit. Hij voelt vrij los aan en ik heb moeite om ermee te eten. Daarom gebruik ik momenteel weer mijn vorige prothese, die nog steeds goed past. Ik heb inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt om naar een oplossing te zoeken, maar deze zal pas over anderhalve maand plaatsvinden. Ik heb er begrip voor dat dit soort behandelingen soms anders kunnen verlopen dan verwacht en ik waardeer uw inzet om mij te helpen. Toen ik deze behandeling eerder liet uitvoeren in een andere kliniek in Emmen, had ik slechts twee afspraken bij de tandarts nodig en waren de kosten vergelijkbaar, of zelfs iets lager. Daarnaast is mij gevraagd om mijn ervaring met u te beoordelen. Ik hoop dat mijn feedback kan bijdragen aan het verbeteren van uw dienstverlening, zodat andere patiënten een meer positieve ervaring kunnen hebben. Naar mijn mening is de wachttijd vrij lang in verhouding tot de kosten. Dit heeft bij mij tot teleurstelling geleid. Ik hoop dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Hartelijk dank voor uw tijd en moeite.

Luisterend oor

Dokter AlGhabra luistert graag naar je zorgen en wensen en denkt mee. Ik voelde me heel goed gehoord. Zijn genomen moeite is erg gewaardeerd.

Vriendelijk en kundig

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent