gewoon goed

Professionals

Ik ben al jaren klant en heb geen enkele negatieve ervaringen gehad.

Goede zorg en vriendelijke mensen

Ze stellen me op mijn gemak terwijl ik heel zenuwachtig ben voor bezoek

Een lange wachttijd, en ik wacht nog steeds.

Na meer dan 10 jaar met mijn vorige prothese dacht ik dat het tijd was om deze te vervangen. Op advies van de tandarts werd mij aangeraden dit hier te laten doen tegen een redelijke prijs. Tijdens mijn eerste afspraak met de prothesist werd mij uitgelegd dat de kosten hoger zouden zijn en dat er meerdere afspraken nodig zouden zijn. In totaal heeft het proces ongeveer 6 maanden en circa 6 bezoeken geduurd. Toen ik uiteindelijk de prothese ontving, merkte ik dat deze voor mij niet comfortabel zit. Hij voelt vrij los aan en ik heb moeite om ermee te eten. Daarom gebruik ik momenteel weer mijn vorige prothese, die nog steeds goed past. Ik heb inmiddels een nieuwe afspraak gemaakt om naar een oplossing te zoeken, maar deze zal pas over anderhalve maand plaatsvinden. Ik heb er begrip voor dat dit soort behandelingen soms anders kunnen verlopen dan verwacht en ik waardeer uw inzet om mij te helpen. Toen ik deze behandeling eerder liet uitvoeren in een andere kliniek in Emmen, had ik slechts twee afspraken bij de tandarts nodig en waren de kosten vergelijkbaar, of zelfs iets lager. Daarnaast is mij gevraagd om mijn ervaring met u te beoordelen. Ik hoop dat mijn feedback kan bijdragen aan het verbeteren van uw dienstverlening, zodat andere patiënten een meer positieve ervaring kunnen hebben. Naar mijn mening is de wachttijd vrij lang in verhouding tot de kosten. Dit heeft bij mij tot teleurstelling geleid. Ik hoop dat we samen tot een passende oplossing kunnen komen. Hartelijk dank voor uw tijd en moeite.

Luisterend oor

Dokter AlGhabra luistert graag naar je zorgen en wensen en denkt mee. Ik voelde me heel goed gehoord. Zijn genomen moeite is erg gewaardeerd.

Vriendelijk en kundig

Good and recommended

……

Nette mensen en goede service

Fijn dat je ook op zaterdag terecht kan!

Redelijk slecht

Er zijn sommigen problemen waarmee ik geen hulp kon krijgen en vinden, ze konden bijvoorbeeld niet helpen met kiespijn of gewoon pijn in mijn tanden. En toen ik mijn kies ging vervullen, hebben zij mijn kies gebroken en vervolgens was die kwijt. Toen had ik geen kies meer, en nu nog steeds niet.

Ik heb nog nooit zo’n slechte ervaring bij jullie gehad.

Deze review is meer gericht op de tandarts die ik heb gehad de laatste keer. Deze heeft bij mij een gaatje gevuld maar dit was niet oke. Meneer was meer bezig met de muziek in de kamer dan met mij. Constant tussendoor de assistent vragen of het volume aangepast kon worden. Ook deed hij zeer ruw en vroeg niet of ik verdoving wilde maar zetten er gewoon een spuit in. Ondanks de spuit heb ik nog nooit zoveel pijn gehad tijdens een behandeling. Daarbij communiceert hij totaal niet en komt onpersoonlijk en chagerijnig over. Heb gelijk aan de balie gevraagd voor een andere tandarts.

Ging wel

Ging goed alleen jammer dat er elke keer wat anders verteld wordt wat ik moet gebruiken voor te flossen stokjes of wat anders vind stokjes toch fijner en scheelt ook veel in mijn portemonnee, ik kan geen 3 verschillende ijzeren gum stafjes kopen

kalm en begripvol

kalm en begripvol

Super snel geholpen

De nacht ervoor was mijn kies doormidden gebroken. Ik kon de dag erna meteen terecht. Super fijn om er niet te lang mee rond te hoeven lopen. Helaas is de kies niet te redden. Goed advies gekregen en wil het graag laten doen. Moet alleen flink sparen. Misschien is een regeling mogelijk? Dat had ik niet gevraagd.

zeer tevreden

Deze mondhygiënist weet wat hij doet ben zeer tevreden ook met resultaat en uitleg

Patientvriendelijke service met gedegen kennis

Patientvriendelijke service met gedegen kennis

Mijn eerste pijnlijke ervaring

Ik ben op zaterdag 21 maart in de praktijk geweest voor een reiniging. Helaas was mijn ervaring niet prettig. De behandelaar (volgens de receptionist genaamd Laura, maar niet zichtbaar op de lijst) ging erg hardhandig te werk, terwijl ik had aangegeven dat mijn tandvlees gevoelig en ontstoken is. We hadden vooraf afgesproken dat zij zou stoppen als ik mijn hand omhoog zou doen, maar dit werd meerdere keren genegeerd. Dit zorgde ervoor dat ik mij fysiek moest terugtrekken vanwege de pijn. Daarnaast werd ik geadviseerd over het gebruik van ragers, maar de maat die zij gaf (gele ragers) paste niet tussen mijn tanden. Ondanks dat probeerde zij deze toch met kracht ertussen te duwen, wat opnieuw bloedingen veroorzaakte. Ik heb deze behandeling als pijnlijk en onprettig ervaren en voelde mij niet gehoord tijdens de afspraak.

Tandarts Fahed topwerk geleverd

Dank u wel. Snelle behandeling, goede uitleg. Vriendelijk.

Ik word altijd netjes geholpen

Ik was heel bang toen ik met klachten bij jullie binnen kwam en 20 jaar niet naar de tandarts was geweest. Maar we zijn nu al wel enkele jaren verder, en ik kan niet zeggen dat ik nog heel bang ben. Ook word er goed geluisterd naar wat ik wel en niet wil.

Deskundig

Heb lang moeten wachten

Hele fijne ervaring

Altijd goed

Altijd goed behandeld en vriendelijk

Prima !

Alles is goed nagekeken.

Doodsbang.

Ben doodsbang maar had wel een rustig gevoel

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent