Professioneel

Goed snel en kundig

prettige zorg

Ik wil graag even laten weten dat ik erg tevreden ben over mijn recente behandeling. Ik voelde me op mijn gemak, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd rustig de tijd genomen.

wachtkamer wachten

Als ik in wachtkamer tot ik oproep krijg (tot wanneer ben ik aan het beurt van het afspraak). Er kwam tandarts (man, ik weet het niet hoe hij heet). met mondkapje en zei achternaam te roepen. Helaas kan ik tandarts NIET VERSTAAN!!! Hij was mijn gebit schoonmaken van tandsteen. Dan moet ik tegen hem dat mondkapje afdoen en zegt dat ik doof ben. Dat is wel vervelend voor mij, omdat ik doof ben. Alle medewerkers van tandarts moeten echter weten welke persoon doof is en ALSJEBLIEFT MONDKAPJE AFDOEN ZODAT IK KAN LIPLEZEN AFLEZEN. Alleen als ik bij de kamer van de tandarts doet wel mondkapje afdoen en zodat kan ik verstaan wat tandarts gezegd hebt. Ik heb de persoon die heet: Tamir ordeman mij had behandeld. Maar ik weet het niet of juiste persoon is die mijn gebit schoongemaakt. Ik had afspraak op 28 januari 2026 en om 12.30 uur. Het was wel man tandarts.

Rustig geholpen.

Rustig geholpen.

geweldig

vriendelijk betrokken personeel dat je ook persoonlijk benaderd

ik ben tevreden

zie bovenstanad

Een snelle en klantvriendelijke service

Een tandvulling was er uit. Heel snel een afspraak kunnen maken en het probleem was opgelost. Klantvriendelijke en meedenken medewerkers bij de receptie en een klantvriendelijke tandarts die snel en goed mij geholpen had.

Zeer vriendeijk geholpen .

Ga zo door met ze alle

Word altijd laat behandeld

Wordt nooit op afspraak tijd geholpen altijd uitloop

Heel goede hulp gehad

Ik had een kies afgebroken met veel pijn. De tandarts heeft alles goed verdoofd en ik heb geen pijn gehad bij de behandeling. Een zeer goede en deskundige hulp en op de vraag over de napijn ik zou geen napijn krijgen Ook dat was goed een dag later was er geen napijn. Dankjewel dat ik snel mocht komen en goede hulp kreeg.

Alles ging vlot en was duidelijk. Het personeel was vriendelijk en competent.

Ik word hier altijd goed geholpen door vriendelijke mensen.

Prettige en zeer vriendelijke benadering

De halfjaarlijkse controle is voor mij geen issue. De vriendelijke benadering door de tandarts en de wijze waarop de controle plaats vindt zijn door mij als prettig en deskundig ervaren.

Niks bijzonders

Geen positief- of negatief opvallende punten. Het was een kort, halfjaarlijkse controlebezoek.

Goede zorg met een vaste professional

Prima behandeling met aandacht voor de persoon

Prettige bejegening

Fijne praktijk

De tandartsen zijn zeer kundig en betrokken bij patienten.

Rustig goeie benadering ,geduldig personeel

Goed geholpen, snel en geduldig

Mooi eindresultaat!

Ik had een hoekje van mijn voortand af en dacht dat de tand korter gepolijst zou gaan worden, maar de tandarts besloot het met composiet op te lossen. Ik heb nog nooit zo'n rechte voortanden gehad, het resultaat is echt heel mooi geworden! Tandarts Romero en zijn assistente waren kalm, overlegden goed samen, de radio stond aan op de achtergrond (wat mij enorm helpt om mijn focus te verleggen want ik heb angst voor de boor) En ik ben een overwinning rijker, want ik durf nooit bij een andere tandarts en dat is me dit keer enorm meegevallen.

Professioneel

Warm, vriendelijk, betrouwbaar, geduldig en kundig.

Zeer betrokken medewerkers, houden rekening met jouw gevoelen financiële situatie.

Zeer prettig geholpen

De tandarts en zijn assistente waren gedisciplineerd en rustig waardoor de behandeling zonder angst en stress verliep. Hier was ik erg blij mee.

Altijd vriendelijk en naar behoren geholpen.

Planning is super flexibel. Wordt goed afgestemd met wat belangrijk en daat dat geprioriteerd wordt. Nou heb ik een behandeling omtrent mijn tandvlees en dat die gereinigd wordt en dat voorlopig super goed.

Mijn ervaring is goed. Het is alleen jammer, dat de tandenpasta(Bleu-m) die door de tandarts wordt aanbevolen niet op de praktijk te verkrijgen is.

Fijn geholpen

Ik werd goed geholpen. Ivm de sneeuw was ik later, maar werd ik toch geholpen.

Mijn kiezen deden 3 dagen pijn en had bloeding

Na dat ik bij mondhegieënist geweest , deed mijn tandvlies 3 dagen pijn ! Nu heb ik ook €29,95 de rekening gekregen . Bijna €30 extra betalen naast de verzekeringspremie en eigen risico , waarvoor en waarom .

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent