Ze zijn zo vriendelijk en communicatief

ze stellen mij op m'n gemak

ik ben een bangerik. Altijd al bang geweest van de tandarts. Enkele jaren geleden kon mijn toenmalige tandarts me niet direct van de tandpijn helpen (nog 3 dagen wachten) en via mijn vrouw bij de Tandzorg Tilburg terecht gekomen...binnen één 1 uur! Vanaf dat moment was dit hét adres voor mij. Ik ga er nog niet graag heen maar voel me zeker op mijn gemak.

Fijne ervaring met deze tandarts

Legt alles goed uit bij de kinderen

Ik had goede ervaring 10 jaar geleden

Maar voor deze keer ik vind niet zo goed heb 100 euro betaald voor controlen prima ik heb gezegt bepalen voor mij ondertand moedt iets gedaan worden en wilde zelfe gaan betalen hij komt iets die kan ik niet begrijpen zeker met die meederwerken ik denk suuriya ik vind hun zo goed meedewerken daarom heb gestopt normaal ik wou zelf gaan betelen als ondertand gedaan en ik wil nog ander keer terugkomnen en betalen

Erg goed behandeld

Afgebroken kies hersteld door tandarts Romero en assistente Beyza. ☆☆☆

Kalm en beleefd

Vakkundig

Alles prima

tijd en uitleg prima.

wordt tijd en goede uitleg gegeven.

Goed geholpen

Alejandra Tandarts

Mijn moeder was tevreden over deze ervaren tandarts ,vriendelijke tandarts

Geweldige zorg van de tandarts. Geweldig resultaat

Ondanks dat ik veel angst heb voor de tandarts ben ik geweldig geholpen

Goede mondzorg

Je wordt netjes geholpen en geadviseerd door deskundige medewerkers

Superblij

Voor mij geen andere tandarts,snel geholpen,vorige week was de vulling van mijn kies uitgevallen met kauwgom knauwen. Zelf al zoutoplossing gespoeld ivm etensresten,maandag meteen gebeld en kon later in de ochtend terecht. Ik kan de familie wel aanraden,maar de meeste van mijn familie hebben een kunstgebit.

Snelle en goede hulp in nood

Voor mijn acute tandprobleem werd een spoedafspraak gemaakt, die ik door overmacht moest annuleren. Ook de tweede spoedafspraak moest ik door overmacht annuleren. Zo fijn dat deze afspraak een aantal uren opgeschoven kon worden en ik nu weer met een herstelde kies verder kan.

brn bedt trvredrn

goed resultaat goed geholpen

Ze zijn beleefd en best felxible. Reiniging wordt grondig gedaan. Controles op tijd.

Toegewijde medeqerkers

Goed maar heb nog steeds me offerte niet gehad in me mail

goed geholpen

Alles gaat goed

Professioneel

Goed snel en kundig

prettige zorg

Ik wil graag even laten weten dat ik erg tevreden ben over mijn recente behandeling. Ik voelde me op mijn gemak, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd rustig de tijd genomen.

wachtkamer wachten

Als ik in wachtkamer tot ik oproep krijg (tot wanneer ben ik aan het beurt van het afspraak). Er kwam tandarts (man, ik weet het niet hoe hij heet). met mondkapje en zei achternaam te roepen. Helaas kan ik tandarts NIET VERSTAAN!!! Hij was mijn gebit schoonmaken van tandsteen. Dan moet ik tegen hem dat mondkapje afdoen en zegt dat ik doof ben. Dat is wel vervelend voor mij, omdat ik doof ben. Alle medewerkers van tandarts moeten echter weten welke persoon doof is en ALSJEBLIEFT MONDKAPJE AFDOEN ZODAT IK KAN LIPLEZEN AFLEZEN. Alleen als ik bij de kamer van de tandarts doet wel mondkapje afdoen en zodat kan ik verstaan wat tandarts gezegd hebt. Ik heb de persoon die heet: Tamir ordeman mij had behandeld. Maar ik weet het niet of juiste persoon is die mijn gebit schoongemaakt. Ik had afspraak op 28 januari 2026 en om 12.30 uur. Het was wel man tandarts.

Rustig geholpen.

Rustig geholpen.

geweldig

vriendelijk betrokken personeel dat je ook persoonlijk benaderd

ik ben tevreden

zie bovenstanad

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent