Normaliter heb ik goede ervaringenmet jullie.

Normaal gesproken prima. Nu afgelopen maandag werd 1 ets-tand geadviseerd. Was niet mogelijk. Mijn noodgebitje van 1 tand heb ik nu 1 jaar. Ik kom elke keer terug maar nog niks veranderd. Moet het uit doen met eten. Onze zoon trouwt 17 april. Als er zo’n lange tijd ertussen zit elke keer is niet te doen. Ik kan pas 22-4 bij Frits terecht. Daar heb ik niks aan; kan ik eventueel bij het laboratorium zelf? Ik zou worden teruggebeld. ????!? Vind dit erg vervelend. Ans van den Dries- Timmermans, 1-5-1955.

Ik ben goed geholpen

geweldig

Goede en vriendelijke behandeling

Deskundig

Deskundig, vriendelijk, meedenkend.

Goede ervaringen

Goed gedaan

Prettige ervaring

Kom hier al sinds zolang ik me kan herinneren. Fijne plek en vriendelijk personeel! :)

Duidelijk met herinnering op de app

Super goeg

Ik ben als kind al heel lang bij deze tandarts. Ik ben supersnel echt top tandarts. Ik raad deze tandarts iedereen aan.

Heel goed

Altijd stipt op tijd. Altijd even vriendelijk en mee denkend. En iedere keer kunnen we een dubbele afspraak plannen dat voor mij heel fijn is.

Aanrader

Mijn tandarts was Alexandra, zeer prettige en fijne ervaring. Legt goed uit, samenwerking met haar assistent ging super vlot. En ze stelden mij beide op mijn gemak. Snel mijn afspraak kunnen plannen voor een afgebroken kies :) Tevreden!

Zeeer goed

Ik kom al van af me schooltijd Bij jullie en me zoontje komt nu ook sinds kort bij jullie ben altijd goed en vriendelijk geholpen

Snel en volgens mij deskundig.

Druk, maar toch snel op tijd aan de beurt.

Hele fijne tandarts

Komen afspraken na, werken op tijd en zijn vriendelijk. Ik ben hier eerst met mijn dochter naar toe gegaan, maar vervolgens zelf ook overgestapt. Wat een verademing!

Keurig geholpen

Fantastisch

Het was perfect. Ik had een gebroken tand en heel moeilijk bereikbaar maar de tandarts wist precies wat hij deed. Ze hebben een deel van mijn tandvlees eraf gehaald, de oude vulling eruit gehaald, de tand hersteld en opnieuw gevuld. Dus nu heb ik een nieuwe mooie tand. Zonder pijn. Ongelooflijk! Toen ik klaar was kon ik gewoon praten. In het verleden nadat ik bij de tandarts ben geweest moest ik uren wachten voordat ik normaal kon praten van de verdoving. Bedankt dokter Fahed al Ghabra. Heel goed gedaan.

Ik ben door Frits geholpen En nieuwe opbouw op implantaten er is heel goed meegedacht ik ben zeer tevreden Over het eind resultaat Echt een aanrader 28-2-2026

Snelle mooi ook volledig?

Ik had een afspraak voor een controle. Achteraf dacht ik, ow ik was wel heel snel klaar. Ik ben verder goed geholpen en is op mijn aangeven aandacht besteed aan een verstandskies. Normaal was ik gewent dat ze mijn tandvlees contoleren met zo’n prikker, maar dat is niet gebeurd. Doen jullie dit niet meer? Iik ben geholpen door A. lopez Caiado (staat alleen vermeld in de doorverwijzing naar de kaakchirug) maar die staat niet in de onderstaande lijst.

Slecht heel slecht

Ik kom nooit meer . Heb angst en dan zo met de mensen omgaan

Tijdens mijn bezoek, werd er voldoende uitleg gegeven en een follow up voor andere onderdelen van mijn gebit. Dank je wel!

Fijne tandarts

A. Lopes Caiado heeft haar best gedaan samen met de assistente om twee gaatjes te herstellen en nog een vulling te herstellen die het weekend daarvoor had losgelaten. Afspraak 10:30 maar werd 10:20 al naar binnen geroepen. Alles boven verwachting!

Fijne praktijk

Vriendelijke tandarts, ik was op tijd aan de beurt, makkelijk om vervolgafspraak in te plannen.

Mijn favoriete tandarts

Altijd een goede en snelle ontvangst en kom terug met een schoner gebit, raad het zeker aan :)

Mijn ervaring was goed

Ik ben heel tevreden over mijn vaste tandarts.

Ze zijn zo vriendelijk en communicatief

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent