Barrie

Prima behandeld

Ik heb nu al een aantal keer mijn tanden laten reinigen door de heer Ilias. Elke keer een prettige ervaring

Respectvol behandeld

Respect vol behandeld, hele lieve medewerkers

Professioneel

Hoewel het bleken van mijn tanden niet het voor mij gewenste resultaat heeft opgeleverd is dat niet te wijten aan deskundigheid van betrokken specialisten.

Heel behulpzaam en professioneel.

Aandacht en begrip voor de cliënt.

Heel goed geholpen en geen pijn gehad ook geen napijn.

Gewoon gied

Gewoon goed

Altijd vriendelijk én vakkundig!

Ben hier al jaren patient en ben uitermate tevreden over zowel het personeel als de vakkundigheid!

Zeer professioneel

Zeer professioneel

Gewoon helemaal tevreden.

Ik ben gewoon goed behandeld.

Heel goed

Goed en vriendelijk geholpen

Jaarlijkse controle implantaat. Alles in orde. Verder niets te melden. Groeten!

Heel goed geholpen

Altijd erg tevreden!

He3l vri3ndelijk met angs kom.ik binnen en zonder angs ga ik weer naar buitenheele fijne artse

Gied bezig

Geweldig!

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Tandzorg Tilburg met mondhygiënist Ilias. Hij werkt zeer professioneel, legt alles duidelijk uit en stelt je meteen op je gemak. Tijdens de behandeling merkte ik dat hij heel zorgvuldig te werk gaat en echt aandacht heeft voor comfort. Mijn gebit voelt schoner en ik ben erg blij met het resultaat. Absoluut een aanrader voor iedereen die goede mondzorg zoekt!

Was heel goed

Behandeling was perfect en ik ben blij mee

Goed maar

Ik heb een paar maanden betaald voor een bitje voor mijn kind wat achteraf niet zijn werk heeft gedaan. Verloren geld dus maar ik snap dat het misschien moeilijk is om te beoordelen wat gaat werken wat niet. Verder een prima tandzorg.

Zo hoort het

Prettig, en op mijn gemak

Goed geholpen

Ik ben heel goed geholpen.

Ik ben tevreden

Mijn ervaring

Hartstikke goed!

gewoon goed

niets bijzonders

Het viel mee

Ben bij de mondhygiënist geweest waarbij ik een paro-traject behandeling heb gekregen. Ik ben bang voor alles wat met een tandarts te maken heeft en heb de behandeling lang uitgesteld vanwege angst en geld. Na overleg met Dhr Toonen toch het traject aangegaan onder voorwaarde dat alleen hij het doet aangezien hij echt geweldig is. Pas net begonnen aan de behandeling en heb nog een behandeling te gaan, maar deze viel niet tegen. Nog steeds angst maar het viel echt mee vanwege zijn manier van werken.

Mooi op tijd correct netjes geholpen goede uitleg zeer tevreden

Monteverdistraat 69

5049 EV Tilburg

Over Tandzorg Tilburg Monteverdistraat

Bij Tandzorg Tilburg komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Monteverdistraat in Tilburg Noord. De tandartspraktijk beschikt over 10 ruim ingerichte behandelkamers en is er voldoende parkeer gelegenheid. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand als waar de Jeugdtandverzorging Tilburg is gevestigd. Een deel van de behandelaars werkt zowel voor de jeugdtandverzorging als voor de volwassenenzorg. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Tandzorg Tilburg ook terecht voor orthodontie, kindertandheelkunde, protheses en QLF .Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent