Er wordt goed geluisterd en aangegeven wat er gaat gebeuren

Ik vind het jammer dat dit veld en het veld hierboven verplicht zijn. Alleen een cijfer geven en wel of geen aanbeveling zou voldoende moeten zijn.

snel en goed geholpen ook al was ik geen ingeschreven patient

mijn kroon was afgebroken en mijn "eigen" tandarts was op vakantie. Speciaal woord van dank aan Marjolein die een plekje wist te regelen op een hele vriendelijke en professionele manier.

Werd ontzettend fijn en snel geholpen.

Ik ben een half jaar niet geweest en had pijn in mn kiezen. Eigenlijk was er geen plek maar ze waren zo lief om me er tussen door te krijgen!

Gewoon goed

Netjes, discreet en vakkundig

Ontspannen sfeer vond ik belangrijk.

Als zeer prettig ervaren.

Bij iedere stap werd heel goed gecommuniceerd wat de tandarts en vooral de assistent ging doen.

Prima geregeld. Vakkundige behandeling.

Vriendelijke goede ervaringen

Netjes en vriendelijk behandeld, zodanig dat er geen napijn was!!

Duidelijke uitleg

Ik kon heel snel terecht bij pijnklachten. Super goede uitleg gekregen. Ook bij het tandsteen verwijderen geen last gehad. Vaak pijnlijk nu heel voorzichtig verwijderd.

Welkom en goed geholpen

Als je binnenkomt wordt je al met een lach ontvangen bij de receptie. Vervolgens werd ik geholpen door de assistente die heel vriendelijk en kundig was en de tandarts net zo.

Gerust gesteld

TOP

Goede uitleg

Ik krijg een rekening voor wat dan

Krijg een week na mijn bezoek aan u een rekening van infomedics met allerlei links waarop ik moet klikken om de rekening in te zien net dat u organisatie is gehackt

Ik ben zeer tevreden over hun behandeling van patiënten

Heel goed

Ik ben zeer tevreden over hun behandeling van patiënten

Heel goed

Goede uitleg. En erg aardig allemaal.

zoals het hoort te zijn !

op afspraak volgens afspraak vriendelijk goede behandeling aardig en gezellig

Zeer te vreden

Na jaren van angst Hebben hun me niet over de streep hoeven te halen Ze stellen je echt erg op je gemak en zijn echt vriendelijk Ik zou ze zo aan raden bij me vrienden en fam He b trouwens voor jan al een vervolg afspraak staan

Zeer te vreden

Deskundig en patiëntvriendelijk

Tandarts denkt mee, is rustig en duidelijk. Transparantie in kosten. Assistente geeft goede uitleg. Behandeling deskundig. Sfeer is prettig.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.