Prima , aardig , goede uitleg .

Goed gevoel, na afloop

Vlotte afhandeling en vriendelijke mensen.

Klantvriendelijk en goede informatie over behandeling

Vriendelijk geholpen en goede uitleg gegeven.

Ik ben vriendelijk geholpen en kreeg duidelijke uitleg.

Schoonmaken tanden en controle

ze hebben mij gemaakt Tanden schoonmaken en controle voor alles tanden. assistente Natasja- de beste werker

Fijne tandarts

Geen lange wachttijden. Goed bereikbaar telefonisch. De tandarts legt alles goed uit, stelt mensen op hun gemak. Positief en vriendelijk.

Prima ervaring

Keurig op tijd en prima behandeling, gelukkig ook met humor!

Behandeling

Heb ik problemen met mijn gebit wordt het in zere korte tijd in behandeling genomen dat is toch wel fijn !

Blij dat ik dezelfde dag terecht kon

Kroon "verloren" Die is weer netjes vastgezet

Geen klachten over behandeling

Tevreden

snelle en kundige praktijk

Ik ben zeer tevreden over de mensen die in deze praktijk werken en over hun vakkennis. In een woord: TOP

Prima!

Goede uitleg, geen pijn, je voelt je veilig en op je gemak in de stoel.

professioneel

Zowel tandarts als assistente tandarts en mondhygiëniste zijn zeer vriendelijk, op het gemak stellend, rustig en uitleg gevend.

Mischa is een geweldige tandarts

Ik ben echt een heel tevreden patiënt. Er moest helaas een kies getrokken worden omdat deze na veel wikken en wegen echt niet meer te redden was. Het was een lastige klus maar ik heb geen last gehad. Zelfs geen napijn wat je wel zou verwachten, had ook voldoende pijnstillers meegekregen maar deze zijn niet nodig geweest. Echt een hele kundige tandarts en super lieve assistentes .

Prima geholpen

Bij de mondhygiëniste geweest, prima geholpen, goede uitleg voor verbetering gekregen.

Prima verzorging

Wordt netjes en fijn geholpen

Helemaal top

Goed en vriendelijk personeel

Kies afgebroken, diezelfde dag geholpen

Bedankt dat ik meteen voor het weekend bij jullie terecht kon. Door de ontspannen sfeer (ik ben nogal gespannen voor een bezoekje tandarts…) verliep de behandeling soepel, er was ook tijd om een extra verdoving te plaatsen. Bedankt assistente Natatalija, je bent een lieverd!

Vertrouwd

De dames waren zeer professioneel en legden alles goed uit war er gedaan werd, voelde me op mijn gemak

Prima geholpen

Was stukje afgebroken van mijn prothese. Kon na dag terecht en in de middag was alles weer opgelost.

Ik wordt altijd prima geholpen.

Ik wordt altijd op de hoogte gehouden wanneer het weer tijd is voor controle en de week voor de controle ontvang ik een herinnering. De behandelingen lopen verder prima en de tandarts houdt mij op de hoogte van de toestand van mijn tanden en kiezen.

Prima geholpen.

Goed geholpen, geen lange wachttijden.

Keurige behandeling

Goede uitleg van een behandeling én keurige uitvoering

Fijne tandartspraktijk met kundige mensen

Ik werd keurig op tijd geholpen en zeer vriendelijk te woord gestaan.

Deskundig

Wordt fijn geholpen. Geeft advies en doet haar werk deskundig

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.