Alles klopt

Wat moet ik schrijven ,alles is gewoon goed.

Fijn geholpen

Fijn geholpen..

Ze waren heel erg aardig en waar goed deed ook geen pijn

Is goed

Prima geholpen.

Het was de eerste keer dat ik hier geweest ben. Ondanks dat mijn eigen tandarts er niet is op vrijdag toch prima geholpen door een collega van hem.

prima, netjes en correct

prima, zoals het hoort.

fijn om bij mijn vertrouwde tandarts terecht te kunnen

Netjes te woord gestaan en een vervolg afspraak gemaakt

Goed en vriendelijk prefecht geholpen , en op tijd

Zeer klant vriendelijk en heel erg beleefd

Heel fijn geholpen

Alles goed en duidelijk uitgelegd en geen pijn..

Prima.

Ik merk geen verschil alleen de kamer veel kleiner.

Goed zoals ik van mijn tandarts gewend ben.

Goed maar dat ben ik al jaren van tandarts Korver gewend.

Heel fijn geholpen door tandarts Korver

Altijd goede en professionele hulp. Luisterend oor, en een goedlachs persoon. Samen met zijn assistentes een top team.

Goed, op tijd volgens afspraak

Op tijd volgens afspraak, alleen jammer dat er geen herinnering net voor de afspraak is gestuurd, dat gebeurde normaal wel bij de tandarts.

Klein maar fijn

Tandarts Korver is al ongeveer 30 jaar mijn tandarts (en die van mijn kinderen). Een bezoek aan de tandarts is voor ons nooit vervelend, maar altijd gezellig. Het nieuwe onderkomen doet daar wel een beetje afbreuk aan. Het is ineens klein en klinisch. Gelukkig is Korver nog steeds Korver met zijn assistente als rots in de branding. Dus dat maakt het tandarts bezoek toch nog altijd fijn.

Was voor mij even wennen, na 23 jaar in de eigen praktijk van Dr Korver te zijn geweest !

Na 23 jaar in de eigen praktijk van dr Korver te zijn geweest, was het nu wel even wennen. Maar alles ziet er netjes uit in de nieuwe praktijk. Ik hoop hier ook weer jaren te mogen komen !

Geweldig!

Tandarts Korver en zijn assistentes staan bij ons hoog, heel hoog aangeschreven.

Nog wel wennen

1e keer bij deze tandarts geweest. Waren wel aardig en gaven duidelijke uitleg. Vond persoonlijk wel dat, nadat eerst werd gezegd dat mijn gebit in goede staat was, er op aangedrongen werd om gebruik te maken van een mondhygiëniste (kon ze gelukkig wel zelf doen). Ik verwacht eerlijk gezegd bij een halfjaarlijkse controle dat er gekeken wat er onverhoopt niet goed is en dit hersteld wordt. Nu werd er vooral gesproken over preventief en moest er een vervolgafspraak gemaakt worden. Te kort om te zeggen wel of niet aanbevelen maar omdat dit een verplichtende volgende vraag was op dit moment nog een Nee ingevuld.

Zoals ik altijd geholpen ben

Was weer vertrouwd

Herstel afgebroken glazuur binnen minuten

Afgebroken stuk glazuur kies binnen de kortste tijd weer ingevuld kies weer klaar voor gebruik.

Hele goede ervaring

Word heel goed gedaan, ze houd rekening met de omstandigheden

Goed geholpen

Ik word altijd op een vriendelijke manier goed geholpen en praktisch altijd op de afgesproken tijd. Erg vriendelijk personeel

Goede dienstverlening

Heldere communicatie, invoelend en inspelend op klachten.

Dr. Korver verdient al ruim 30 jaar een grote pluim !

Ruim 30 jaar geleden kwam ik in Strijen wonen en zocht een tandarts. Ik kon terecht bij tandarts Korver. Voordat in ik Strijen kwam wonen heb ik diverse tandartsen bezocht, maar die konden me niet van het "Schooltandarts-trauma"afhelpen ! Bij Dr. Korver was dat hel snel gelukt. Ik gun hem zijn welverdiende pensioen, maar ik hoop nog lang bij hem terecht te kunnen ! Dank u Dr. Korver voor vele jaren zonder kiespijn !

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.