prima werk

Prettig en fijn

Prettig en fijn

zeer goede tandarts met gevoel voor humor

zeer goede tandarts met gevoel voor humor

Voor het eerst een half uur moeten wachten voor ik aan de beurt was.

Ook door een andere tandarts behandeld

Flexibel

Afspraak naar voren gezet 1 dag Dat terwijl ik pas begin vd week er over belde kon het no geregeld worden - top!

Afspraak snel geregeld, bij de tandarts binnen 15 minuten klaar en alles wordt in het algemeen goed gecommuniceerd.

Gewoon goed zoals altijd

Goede zorg zoals altijd, hartelijk dank hiervoor!

Frisse praktijk

frisse praktijk, nooit lang te wachten en deskundige behandelingen

Prima deze nieuwe locatie

Snel geholpen, geen wachttijd,

Heel prettig

Heel prettig

Mijn ervaring was ongeveer zoals altijd

Mijn ervaring was ongeveer zoals altijd, maar ik het vervolg zou ik minder lang willen wachten. Ik heb namelijk ongeveer 20 a 25 gewacht voor m’n afspraak begon, terwijl ik op tijd was

Moet er wel aan wennen niet meer naar de praktijk van tandarts Korver te gaan

Vond het wel heel fijn om voor controle bij mijn ‘eigen’ tandarts Korver te zijn!

Geweldige tandartservaring

Stond binnen 1 minuut weer buiten :)

Goed.

Geen verdere opmerkingen.

Heel prettig en goede uitleg!

Een tandarts en één assistent, zoals ik dit altijd gewend was. Realistisch over mijn gebit!

Mijn eigen tandarts, vanaf 1985, in een splinternieuwe omgeving

Het is even vreemd om in een nieuwe omgeving terecht te komen, melden bij een receptioniste, maar dan komen de vertrouwde gezichten tevoorschijn. Het is even anders, maar wel fijn dat mijn eigen tandarts nog een paar jaar door wil werken.

Vriendelijk en kennis

Vriendelijk en kennis

direct en met overleg

kan deze enquete niet afsluiten. Denk dat-ie niet goed is geprogrameerd

Heel tevreden

Ik kwam er voor het eerst omdat mijn eigen tandarts hier naar toe gegaan is. Het is prima bevallen. Nette ontvangstruimte, ruime wachtkamer en de behandelkamer zag er ook keurig uit. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

snel en correct geholpen

behandeling was snel en duidelijk en goed uitgelegd wat er ging gebeuren

Correct

Correct en op tijd geholpen

Goede mondzorg bij een vertrouwde tandarts

Mijn eigen en vertrouwde tandarts is recent gaan samenwerken met Samenwerkende Tandartsen. We zijn daar voor een eerste keer geweest. De praktijk is modern en goed geoutilleerd. We hebben geen ervaring met de andere tandartsen in deze praktijk.

Perfect snel en goed behandeld.

Ik had een probleem met een kies. Belde om acht uur een bekende stem kreeg ik aan de lijn. Twee uur later werd ik al geholpen. Door een nieuwe tandarts en assistente voor mij. Bedankt.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.