Prima service zoals altijd

Vriendelijk en netjes. Maar ik ben niet anders gewend

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

Mooie praktijk en prima tandarts

Fijne tandarts zeer tevreden

deskundige tandartsen

Goede uitleg wat er gaat gebeuren. Fijne deskundige tandarts.

Prima tandarts, vriendelijk en professioneel

Prima tandarts, vriendelijk en professioneel

Prima geregeld

Tot heden prima, Korver gewend dus ben benieuwd naar de ervaring met andere collega’s

alles top geregeld .

Ik denk zeer bekwame tandartsen .

Ik vond het vreemd dat we ter plekke pas hoorden dat onze eigen tandarts er helemaal niet was. Met hem (tandarts Korver) hadden we toch deze afspraak! Alles werd goed uitgelegd. En het was verder een prima behandeling. Advies om ragertjes te kopen en elektrische tandenborstel hebben we inmiddels opgevolgd. Maar volgende keer toch graag weer bij onze eigen 'oude' vertrouwde tandarts! Thuis gekomen zag ik dat er maar voor één persoon (mijn man G.J. Rijsdijk 12-10-1958) een volgende afspraak op de sticker stond! En ik dan??? B. Rijsdijk- van der Veer 22-12-1960 Als u dit leest graag nog even contact opnemen met mij via mail: [email protected].

Altijd prima geholpen

Fijn

Fijn geholpen.

Netjes geholpen

Nvt

Super!

Heel goed geholpen. Vriendelijke medewerkers die echt naar je luisteren!

Keurige behandeling

Keurige en correcte behandeling

zolang ik geen gaatjes heb perfect

Ik ben al 33 jaar bij Korver, dus dat was vertrouwd. Heb nog geen ervaring met andere tandartsen van praktijk, maar hoop voorlopig bij Korver te blijven.

Bekende tandarts

Fijn dat ik gewoon bij mijn eigen tandarts blijf. Minder vind ik dat ik nieuwe assistentes zie en het bezoek kwam wat chaotisch op mij over. Ik hoorde de behandeling van een medepatient alsof ik bij deze me erbij zat. Mijn tandarts zei dat mijn gebit er goed uit zag en dat er wat tandsteen zat zoals ik al vooraf had verwacht. Assistente nam het na controle over om het tandsteen te verwijderen. Zij " kraakte" mijn gebit volledig af en ik moest maar gaan flossen want ander zouden al mijn tanden los gaan laten met de tijd. Daarnaast was ze hardhandig bij het tandsteen verwijderen. In heel mijn leven heeft mijn tandarts mijn nog nooit pijn gedaan bij het verwijderen van tandsteen. Al met al een fijne ervaring bij mijn eigen tandarts Korver. Bij de nieuwe assistente helaas niet.

Super geholpen

Super goed!

Prettige ervaring, goede service en altijd in overleg met de cliënt.

Rustig

Rustig de behandeling gedaan, monshygieiste

Vriendelijk en professioneel geholpen

Op mijn gemak gesteld. Een tip meegekregen voor het aanschaffen van tandenstokers.

Prima!

Ik hoefde niet lang te wachten in de wachtkamer en ik ben prettig geholpen bij de controle.

Al, vele jaren tevreden over Korver

Zie boven

Professioneel team

Snel, vakkundig en duidelijk

Prima..

Word fijn geholpen.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.