Heel fijn

Vriendelijke mensen

Had tandarts Korver mijn eigen tandarts dus goed

Prettig

nvt

prima, zoals gewoonlijk!!

Kundig en aardig mensen op de praktijk, tel bereikbaarheid om bv afspraak te maken vind ik erg matig. Naa een paar pogingen toch maar online een afspraak gemaakt

Fijne tandarts

Fijne tandarts waarbij je relaxed in de stoel ligt

Prima!

Goed en deskundig geholpen

Zo als is gewend ben uitstekend

Bijna op afgesproken tijd aan de beurt, vriendelijk en goed geholpen

Bijna op afgesproken tijd aan de beurt, vriendelijk en goed geholpen, houden rekening met je

Pieter is een topper!

Kom hier alleen vanwege tandarts Korver.

Deskundige behandeling en bejegening in een prettige ambiance

Afspraaak, op tijd. Controle snel en vakkundig Prettige sfeer

Prima ontvangst aan de balie en geholpen door een kundige tandarts

Al jarenlang een fijne tandarts en het ontvangst aan de balie is zéér klantvriendelijk.

Vakwerk

Na bestuderen van de foto’s, ontdekte Peter een probleem onder de huidige vulling . Vakkundig hersteld en zonder dat ik er iets van heb gemerkt .

Goed bereikbaar, ruim opgezet, en Pieter Korver is een zeer deskundige en leuke tandarts

Goed geholpen

Fijn bezoek

Heerlijk rustig, geen volle wachtkamer, super aardige receptieassistente en fijn om het vertrouwde gezicht van onze “eigen” tandarts Pieter Korver te zien! Dat geeft mij een veilig en gerust gevoel!

Wat opgedrongen voorbehandeling, tandarts goed als vanouds.

Nog nooit tandsteen gehad, maar in de nieuwe praktijken is het een vaste behandeling! Het tandsteen krabben en polijsten zal best goed zijn, maar ik zie het meer als een extra inkomstenbron. Een controle die normaal €25,— was kost nu €40,- Ik kan me voorstellen dat dit voor mensen met een kleine beurs een probleem is, er is ook niet echt een keuze vooraf! Bij de praktijk van Pieter Korver werd gedaan wat nodig was, nu is er een standaard behandeling bij gekomen, waarvan het nut niet voor iedereen duidelijk of noodzakelijk zal zijn. Behandeling van Korver zelf zoals altijd heel fijn en correct.

Behandeling was goed.

Had verwacht door tandarts Korver (zoals gewoonlijk) behandeld te worden, maar werd door vrouwelijke tandarts behandeld (naam weet ik niet meer). Zoals hiervoor gezegd, de behandeling was goed.

Persoonlijk, professioneel

Professioneel, persoonlijk

Oude en vertrouwde service van mijn tandarts en goede planning/communicatie

Goede service, zoals altijd.

De service was goed, Van de tandarts en van de assistente.

Nieuw - verloren

Goedemorgen, ik kwam hier voor de eerste keer en voelde me beetje verloren . Je komt aan en zie niet direct waar de balie zit beetje verscholen achter grote ronde “ muur” . Balie ass vroeg wie ik was en hoelaat ik de afspraak had . Vriendelijk te woord gestaan en ik kon zitten . Dan staat erop de tafel bordje dat niet alle patiënten van tandarts Korver ook naar hem over zijn gezet . Daar kneep ik hem .. gelukkig werd ik als van ouds opgehaald door tandarts Korver . Rest was half jaarlijkse controle . Binnenkort afspraak maken kroon vervangen als ik mij wat beter voel .

Fijne behandeling!

Netjes op tijd, vriendelijke behandeling. Al jaren onder behandeling bij deze tandarts, alleen op een andere locatie nu. Eén puntje: de locatie ligt op de 1e verdieping, lift deed het niet, voor mensen die minder mobiel zijn iets lastiger te bereiken.

onaangenaam verrast

Ik loop bij tandarts Korver. Daar hebben alle patiënten begin dit jaar een mail van ontvangen dat hij er mee gaat stoppen en nu gaat afbouwen. Praktijk wordt opgenomen in medisch centrum. In medisch centrum stond een brief op tafel dat tandarts Korver heel de maand juli met vakantie is en dat men geen mogelijkheid zag om een ieder met een afspraak met tandarts Korver in de maand juli te bellen en de keuze te geven om afspraak te verzetten of door te laten gaan bij een andere tandarts. Heel vreemd. Dezelfde mailing list van begin dit jaar had gebruikt kunnen worden voor een mail waarin aangegeven wordt dat afspraken in de maand juli niet door tandarts Korver behandeld worden maar door een ander. Dan kan men zelf beslissen. Ik ga al niet graag naar de tandarts maar dit maakte me niet vrolijker. Al moet ik zeggen dat ik me bij Korver altijd op mijn gemak voelde. Behalve als hij ging boren dan. Anyways.... dit had anders gekund. En dan tijdens de behandeling meteen het vooroordeel bevestigen dat een nieuwe jonge tandarts zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld wik verdienen door meteen aan te geven dat ik een complete gebitsreiniging nodig heb doet ook geen goed. Verder wel netjes behandeld. Assistente was zeer aardig. Nee, eerste indruk is niet om over naar huis te schrijven. Wilde ik ook niet maar jullie bleven aandringen op een recensie. Hierbij dan

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.