niet anders dan anders, heb mijn vertrouwde tandarts Korver gelukkig nog.

helemaal prima

Prima geholpen

Rustig geholpen en uitleg gehad

Top behandeling met persoonlijke aandacht.

Top behandeling met persoonlijke aandacht.

Er wordt naar je geluisterd, en een juiste afspraak gemaakt.

Mijn ervaring is dat men altijd naar goede oplossing zoekt, en de juiste vragen stelt.

Netjes uitgelegd wat ze doen. Duidelijk en snel.

Zorgvuldige behandeling en vriendelijk personeel

Goede controle, vriendelijke tandarts en assistente. Wachtruimte en receptioniste wat onpersoonlijk. Onplezierig dat receptioniste tijdens behandeling tandarts stoort met niet urgente vraag.

Was voor 1e keer omdat tandarts Korver er heen is gegaan . Wachtruimte ziet er netjes uit.Receptioniste deed het netjes

Ik vind gezellig bij jullie ik ben gek op vrouwen tandarts

Behandeling bij Tandarts Korver is altijd goed.

Het aanmelden bij de balie toen ik binnenkwam duurde te lang. Telefoon en pakketdienst. Hierdoor weet de tandarts niet dat ik er al ben.

Al jaren vertrouwd

Kan niet beter

Wisselend

Het is waarschijnlijk helemaal van deze tijd (en ik wil niet oud klinken ;-) ) maar voorheen werd je vaak door dezelfde assistente en tandarts geholpen en hoefde je bepaalde dingen of wensen niet steeds te herhalen. Nu is er steeds een ander met dezelfde vragen/opmerkingen over bijvoorbeeld slijtage (heeft zo zijn oorzaak) en ook met wisselend resultaat na controle en reiniging. Vorige week was de assistente heel erg ruw bij het verwijderen van tandsteen en aanslag, zodanig dat er een stukje van mijn voortand is afgebroken en ik heb een aantal dagen pijn in mijn mond gehad. Was geen prettige ervaring. Ondanks dat gaat het grootste deel van de tijd goed dus net een voldoende

Oke

Niet zoveel praten tijdens de behandeling verder goed

Heel goed

Doorgsan

Rustige en vriendelijke tandarts

Eigen tandarts van afgelopen jaren is gaan werken vanuit deze tandartspraktijk . Zeer tevreden , spreekt rustig en werkt fijn samen met assistente . De ontvangst bij de balie is vriendelijk en beleefd

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Na de overgang van een solopraktijk was dit best spannend

Na jaren in de solopraktijk bij Korver was dit wel anders. Dat er met een stoelenconcept wordt gewerkt prima, maar ik vind dat je de overkomende patiënten daar meer in moet begeleiden. Vertel wat ze gaan ervaren en hoe het concept in elkaar zit. Verder was de behandeling prima en de PA vertelde prima wat ze ging doen. Daarna de behandeling door Korver, zoals gewend. Dus overall prima alleen het was wennen.

Prima met Pieter

Zeer goede tandarts zeer vriendelijke assistente

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijke ontvangst door receptie en ook door tandarts en zijn assistent. Goede behandeling en nieuwe afspraak gemaakt voor volgend jaar. Voor mij een geruststelling dat mijn eigen tandarts de behandeling uitvoerde

Heel fijn.

Vriendelijke tandarts, personeel en een goede communicatie.

Matig

Was bij de mondhygiënist. Niet zorgvuldig met de afzuigslang deze zoog telkens vacuüm aan binnenkant onderlip. Na behandeling blaren in mijn onderlip.

Vriendelijk, deskundig en duidelijk

X

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.