goed geholpen

tevreden

Fijne tandarts!

Bij deze praktijk nemen ze de tijd om uitleg te geven over de behandelingen en controles. Pijnvrije gebitsreiniging. Alleen maar prettige ervaringen!

Als alles goed is met het gebit ben snel geholpen en weer snel weg ,het is voor sommige mensen al geen pretje om naar de tandarts te gaan . Ik heb er geen probleem mee

Voor het eerst hier geweest sinds Korver onderdeel is geworden van Samenwerkende Tandartsen Strijen. Nette ontvangstruimte en bekende aan de balie. Werd opgehaald door tandarts zelf zoals ik gewend was. Ook nieuwe afspraak maken liep lekker vlot en netjes. Dus allemaal prima.

Prima praktjjk

Netjes ontvangen Super fijn geholpen door de assistente bij tandsteen e.d., geen pijn En fijne tandarts

Voor mij is het wennen, na een jarenlange kleine Tandarts praktijk.

Mijn ervaring is ook, dat jullie toegankelijk en gastvrij zijn. Maar zoals ik hierboven al zei; Het is wel wennen. Ook dat ik een tijd in de stoel zit bij de Mondhygieniste, om tandsteen te verwijderen. Dat gezien het vele tandsteen, bij mij elke 3 maanden moet gebeuren. Voorheen werd dit altijd door Tandarts Korver zelf gedaan en dat vond ik eigenlijk wel zo prettig! Maar na 1 keer behandelen, kan ik uiteraard nog niet zoveel ervaring delen. Wel is afgesproken, dat ik behandeld wil blijven door Tandarts P.Korver.

Prima en snelle behandeling.

Prima tandarts !

Altijd prettig

Ik kom al jaren bij deze tandarts . Het is altijd vertrouwd. Mijn kinderen kennen geen angst voor de tandarts

Vriendelijke en goed

Goede nette behandeling.

Er werd ook goed geluisterd.

Doordat ik angst heb voor de tandartsstoel en terugtrekkend tandvlees heb is de behandeling voor mij bij de mondhygiëniste best spannend en pijnlijk. Met de mondhygiëniste het plan van aanpak voor de behandeling opgesteld. Ik voelde me serieus genomen. De behandeling ging daarna heel goed.

Goed.

Vriendelijke mensen, geen lange wachttijden.

Prima en vriendelijk

Dit is mijn eerste ervaring met deze praktijk. Het ging hier om een periodieke controle met tandsteenverwijdering. Met andere behandelingen op dit moment (gelukkig) nog geen ervaring. Eerste indruk is prima.

Gewoon goed

Alles klopte.

Prettige praktijk!

Altijd vriendelijk en begripvolle benadering naar ‘’patiënt ‘’!

Op tijd en zeer vriendelijk. En adequaat behandeld

Zie boven

Jammer dat met het overgaan van tandarts er toch wat dingen naar voren komen welke niet voorzien waren.

Ik was voor het eerst bij deze tandarts; er werd goed aandacht aan mijn gebit gegeven.

Ik heb mijn bezoek als goed ervaren.

Ik werd vriendelijk ontvangen en ben vervolgens goed geholpen en tevreden weer naar huis gegaan.

Zoals vanouds geen probleem.

22 augustus: mondhygiëniste: prima. Ik kom er al jaren en ben zeer tevreden. 23 augustus: tandarts Lula: zij is nog niet lang mijn tandarts maar ben erg blij dat ik nu bij haar ben als patiënt. P.s. ik heb een ander mailadres t.w. [email protected] ik weet niet waar ik dit anders moet melden.

Communicatie goed, snelle en goede behandeling.

Afspraak maken, afspraak verzetten gaat allemaal snel en duidelijk. Bevestiging en herinnering per e-mail. Behandeling zelf gaat snel en er wordt duidelijk aangegeven wat er gaat gebeuren.

niet anders dan anders, heb mijn vertrouwde tandarts Korver gelukkig nog.

helemaal prima

Prima geholpen

Rustig geholpen en uitleg gehad

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.