Goed en korte wachttijd na aanmelding

Nvt.

Heel goed

Mijn vertrouwde tandarts in een nieuwe omgeving. Afspraak op tijd.

Vriendelijk en goed

Prima zo als voor heen bij Korver tantarts

Goed behandeld en vooraf een duidelijke verwachting van het resultaat gekregen.

Fijn geholpen

Zeer professionele behandelingen ondergaan door tandarts Micha!

Door de harde stiftvoortanden waren 4 ondertanden afgesleten. Deze 4 zijn keurig weer opgehoogd waardoor het bijten veel beter gaat. Tijdens de behandeling geen moment pijn gehad. De deskundigheid van Micha is ongeëvenaard!!

Snel en efficiënt geholpen

Ontvangstruimte netjes en verzorgd Behandelruimte clean Wel even wennen dat de tandarts zelf niet meer tandsteen verwijderd Minpunt . Er is maar een mondhygiëniste die 1 dag per week werkt . En deze was bezet tot einde van het jaar Nu naar Sgravendeel

Mijn ervaring was zoals ik verwacht had.

Korte wachttijden Door tandarts P de Korver word ik altijd uitstekend behandeld.

Deskundige- en klantvriendelijke behandeling

zie boven

Klein maar fijn

Klein maar fijn en even vertrouwd als anders

uitstekend

Ik kom al jaren zo'n 4x per jaar bij samenwerkende tandartsen in Strijen. Ben altijd super tevreden over de behandelingen en het advies. ga zo door.....(en een 10 is best wel hoog)

Gewoon perfect

Mijn tandarts is hetzelfde gebleven. Alleen de locatie is veranderd. Dit doet echter niets af aan de kwaliteit van de mondzorg.

Fijne behandeling en advies

fijne assistente ,die het eerst nagekeken heeft en gereinigd heeft al was dat per mailafspraak niet mogelijk ,maar wel even gedaan ,dus de volgende halfjaarlijkse afspaak alvast aan de balie gemaakt. of maar gewoon bellen.

Geen bijzonderheden

prima, snelle afhandeling

ik vind dit prima, ik had een afspraak en die kwam de tandarts prima na, dus op tijd. Het maken van een afspraak was ook heel snel gebeurd.

Alleen jammer dat men nergens terecht kan in de Hoeksewaard in t weekeinde ,maar altijd naar Dordrecht of Rotterdam moet en dat met 80.000 inwoners, is met de apotheek ook al zo, zeker voor ouderen is dit lastig.

Helemaal tevreden over de behandeling

Goede ontvangst, op tijd en goed geholpen door tandarts Korvet. Na afloop direct nieuwe afspraak die digitaal bevestigd is.

Wel even wennen, maar goed geholpen

Goede ervaring

Nog maar 1 keer geweest. Eerlijk antwoordt en kosten plaatje gekregen..

Gewoon goed

Goede controle en uitleg over alles.

Goede controle en uitleg over alles.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben ontzettend blij met deze tandarts. Je kan altijd terecht en ze denken altijd met je mee. Voelt vertrouwd en je bent geen nummer!

40 jaar onder behandeling van tandarts Korver! Fantastische vakman en heel prettig in de omgang. Toptandarts! Pas laatste jaar onderdeel van Samenwerkende tandartsen. Die groep kunnen we dus niet beoordelen of aanbevelen!

Alles keurig verzorgd

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.