Prettig tandartsbezoek in goede sfeer

Fijn op deze nieuwe locatie bij Pieter Korver te zijn geweest.

Mijn consult is goed verlopen.

Mijn behandeling is vrij voorspoedig verlopen deze keer zonder al te veel pijn;fijne assistente ook!!

Prettige behandeling

Vlot en vakkundig geholpen

ben heel goed behandeld

geen klachten

jammer dat ik door telefooniste 1,5 week moest wachten

jammer dat de telefoniste mij 1,5 week liet wachten met een doormidden gebroken kies voor er plaats kon zijn bij mijn tandarts Korver ik heb angst voor tandarts vertelde ik haar en veel pijn nee kan wel bij ander maar niet bij hem lijkt mij dat voor zulke gevallen best wel plekje te vinden is Na 1,5 week wachten super geholpen door Korver kies is gelijk in 2 delen getrokken niks aan te redden en was lekker ontstoken dankbaar voor zijn rustige uitleg en hulp zo fijn als je angst heb top man

Snel en goed

Geen lange wachttijd en snelle mondreiniging.

Hele fijne ervaring!!

De tandarts en tandartsassistente zijn ontzettend vriendelijk. Ik voelde me erg welkom. Voor de kinderen ook ontzettend lief.

Goede ervaring met mijn oude vertrouwde tandarts

Fijn

Meneer Korver en zijn team zijn kundig en betrokken.

Meneer Korver is al jaren onze tandarts. Wij kunnen alleen met veel lof over hem en zijn team spreken.

Meevaller

Mn “oude” tandarts gaat stoppen en nu voor t eerst kennis gemaakt met nieuwe tandarts en assistente, heel deskundig en aardig!

Klant vriendelijk

Afspraken lopen op tijd en je wordt vriendelijk geholpen.

UItstekende tandarts

Tandarts Korver is ervaren deskundig en symphathiek. Bij de afspraakbalie zou het wat vriendelijker kunnen.

Keurig ontvangen, netjes geholpen en goed geadviseerd

goede ontvangst

Professional aan het werk

Snel, clean, adequaat

Half jaarlijkse controle en mondhygiëne beurt. Mooi op tijd op afspraak begonnen. Goed uitgevoerd, geen bijzonderheden.

Nette locatie, wel wat kleinere behandelkamer

Tov de oude praktijk is de ruimte kleiner, maar ontvangst ruimte is ruimer opgezet. Verbeterpuntje is dat we vroeger een herinnering kregen 1-2 dagen van te voren. Dit was altijd erg prettig.

Heel aardig duidelijk en snel

Heel goed en geen wachttijd, was precies volgens afspraak

Uitstekende vlotte behandeling van de tandarts.

De afgebroken kies werd direct gerepareerd, er moest geen nieuwe afspraak gemaakt te worden top! Zou wel handig zijn als de dame achter de balie voor afspraken er ook blijf zitten en mensen niet onnodig lang laat wachten op deze manier.

Prettig

Duidelijk en prettig geholpen.

Top helemaal in orde

TOP -uitstekend

Prima voor mij gezorgd.

Bij deze tandarts zie ik nooit op tegen een bezoek.

Goede locatie en prima dienstverlening

Prima geholpen in steriele kamer met nieuwe apparaten kundige tandarts en kundige assistent.

Sympathiek, deskundig, willen het goede

Prima, kom er al jaren, nooit teleurgesteld.

Uitstekende Tandarts

Fijne vertrouwensband met tandarts Korver, ik hoop dat hij nog jaren door zal gaan

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.