open en duidelijk

Ik kom met mijn gezin sinds april bij Samenwerkende Tandartsen in Strijen. Wij vinden de tandarts bezoekjes allen zeer prettig. Er wordt goed gecommuniceerd en krijgen heldere uitleg tijdens de behandeling. Ook mijn twee kinderen krijgen alle aandacht en ze worden op een speelse en rustige manier behandeld. Echt heel fijn.

Gewoon goed. En daarbij vriendlijk ..houden zo !!

Altijd weer fijn als het achter de rug is ..mijn gebit is belangrijk voor me En dat is bij jullie goed geregeld..een voorrecht dat die mogelijkheid er is om je gebit in goede conditie te houden..ook de mondhygiëniste is een zeer fijne vrouw. Dank jullie allemaal

Prima praktijk !

Voor de eerste keer in uw praktijk, meegegaan met tandarts Korver. Prima ontvangst en goeie assistente.

Goed, maar wel wat gehaast

Mijn ervaring met tandarts Korver, die al mijn tandarts was, was zoals altijd positief. Echter, waar het aan lag weet ik niet, maar het kwam allemaal enigszins gehaast op mij over. Of dat van hen afkwam of misschien mijn eigen perceptie was, geen idee, maar dat was mijn gevoel

Zie bovenstaande

Vriendelijk ontvangst

Ik werd vriendelijk ontvangen met een lach door de balie medewerkster en ook door de tandarts assistente en tandarts stel je gelijk gerust

Correcte behandeling

Prima geholpen

Alles liep gesmeerd.

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk

Goede samenwerking tussen collega’s onderling.

Geen angst meer voor tandartsen.

Prettig ontvangst, vriendelijk personeel, lekker ontspannen sfeertje.

snel geholpen

aardige dames werd snel geholpen maar wel veel last gehad van verdoving ,oorpijn tintels op mn hoofd zere keel en nog steeds een zere tong lastig met praten en eten

Fantastisch geholpen

Heel fijn en adequaat mijn probleem opgelost

De tandarts en assistente functioneren uitstekend

De tandarts en assistente doen hun werk uitstekend, de ontvangst bij de receptie kan ik niet bepaald vriendelijk en/of gastvrij noemen.

Vriendelijk

Oplossing gericht en vriendelijk . Als ik problemen in mijn mond heb is er altijd wel een plekje tussen door.

Prettige service

Nemen de tijd, goede uitleg, prettige behandeling ook voor mijn dochtertje (4) spelenderwijs goede uitleg.

goed geholpen

Beter als vorige keer, nam de tijd om gebit zorgvuldig te reinigen

Super goed en vriendelijk op alle fronten

Met de controle werd ik goed nagekeken, en werd er tevens tandsteen verwijdert en foto gemaakt. Dit wordt elke 2 jaar herhaalt. Aan de balie ook goed en vriendelijk te woord gestaan ivm een verhuisbericht doorgeven.

Weinig sfeer en soms doodse stilte

Gooi er een muziekje tegenaan zet wat zuiverende planten neer. Hang mooie platen vd wereld op.

Altijd prima behandeld

Prettig personeel

Ik ben prima geholpen

Ook in de nieuwe situatie heeft mijn vertrouwde tandarts P. Korver mijn halfjaarlijkse controle vriendelijk en rustig uitgevoerd.

wachtkamer beetje koel

behandeling goed. Wachtkamer beetje koel qua aankleding.

fijne behandeling

het was een fijne behandeling mede doordat er zorgvuldig werd verteld wat het behandelplan was.

Commercieel bedrijf

Erg commercieel bedrijf waarbij ze zoveel mogelijk willen verdienen aan je tijdens een controlebeurt of behandeling. Erg onvriendelijke tandartsen die absoluut niet patiëntgericht en/of klantvriendelijk zijn.

Nooit meer

Niet klantvriendelijk, werd totaal niet geluisterd naar me.

Molenstraat 19

3291 EE Strijen

Over Samenwerkende Tandartsen Strijen

Bij Samenwerkende Tandartsen Strijen komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het Medisch Centrum Strijen aan de Molenstraat in Strijen. De tandartspraktijk beschikt over 3 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.